Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ievērībai
Ierakstīts
16 minutes ago, cucispeps said:

Ir bijuši un būs, bet mēs taču visi saprotam, ka iešana pie maukām vienmēr ir saistīta ar risku. 

Nu, ja patīk adrenalīns.... Mēs jau nu nebūsim tie, kas tev rokas aiz muguras sasies. Rekomendēju pamēģināt arī kniebties bez preža, jaukas sajūtas uz veselu mēnesi. A to i vairāk. Ne jau visiem tās STS līp....

Link to post
Ievērībai
Ierakstīts
On 4/12/2024 at 11:13 PM, cucispeps said:

Pirmkārt, daudz ir bijis gadījumu, ka izsper durvus un klientus aiztransportēs aprunāties? Otrkārt, nu, labi, gribēs ar tevi aprunāties, un kas tālāk? Likums nav pārkāpts, nekādu problēmu nav. 

Gadījumi ir bijuši. Štrunts par likumsargiem, bet saruna pēc tam - pie mājas pavarda, var izvērsties dažādos sarežģījumos. 

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
1 hour ago, MotoKing said:

Zini,es to nezināju,bet tāpat katrs cilvēks izvēlas savu ceļu. Bija arī cits ceļš, viņa izvēlējās tādu 

Tu nezini pārsteidzoši daudz, varbūt pēc kādiem gadiem arī sapratīsi. Bet līdz tam laikam nelaid garām katru brīnišķīgo iespēju paklusēt. Spried par citiem kā paštaisns pionieris, it kā kāds tavu viedokli prasa.

Link to post
Kā ir būt par sponsoru/sugardaddy Latvijā?
Ierakstīts
On 7/19/2023 at 11:03 AM, Leosexual said:

Kā pie mums tas viss strādā?

Ir kāds mēģinājis online sarunāt?

Ar kādām izmaksām jārēķinās? šobrīd man 1 paka mēnesī aiziet ar fejām.

Seeking.com skatos ir verificēti profili gana daudz.

Pie mums tas viss TĀ nestrādā. Pirmkārt, ir tikai atsevišķi gadījumi nevis trends, nav tādu tradīciju, attiecīgi katrs gadījums ir individuāls. Pārāk neliela ir tā pilsoņu daļa, kuru kolēģi nesapratīs, ja viņiem nebūs cukurzaķa. Parastam pilsonim tērēt pakas mēnesī par to, ko var viegli dabūt par velti - tas netiek uzskatīts par racionālu. Drīzāk otrādi - apkārtējiem rodas iespaids, ka cilvēks ir tik tizls, ka bez naudas pie seksa netiek.

Kas attiecas uz online  - tad LR profili starptautiskās lapās pamatā ir bijuši roboti, feiki, krāpnieki vai darbinieki (starp pēdējiem diviem nav jūtamas atšķirības). Ir vēl arī profesionāles un visādas jocīgas būtnes. Bet pirmās ir pieejamas citur, kamēr otrās es arī pret piemaksu nevēlos satikt. Tā ir mana, ierobežotā, meklējumu pieredze. 

Nu ir te mums, piemēram, viena, forumā apspriesta, kura jau mēnešiem meklē vienīgos tikai 2. Ar garu raideri, prasībām, vietas nav, laika maz. Šitāda noņemšanās, lai tiktu pie sūdīga seksa, da nu...

Izmaksas ir atkarīgas no tā uz ko tēmē un kā izproti SD attiecības. No saldējuma līdz sky is the limit. Galu galā pietiekami daudz ierindas ģimeņu balstās uz līdzīgu attiecību modeli. 

Specializētais SD onlains ir pilnīgi garām, parastais onlains - nu... mums to nevajag.  Kaut kur dzīvē, ielās, festivālos vai motokrosos - viss ir iespējams. Bet onlains ir ļoti ļoti bēdīgi, iznāks iztērēt vairāk laika un spēka, nekā vienkārši sarunāt ar feinu meiteni tramvaja pieturā. 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
10 hours ago, Ummis said:

Tagad jau ir redzamas tendences attīstītās valstīs kad šie pakalpojumi ir kļuvuši dārgi un daudz kur it īpaši Zviedrijā sāk tos tāda veida to politiku attiecība u šito kā zinām kā ir tur nesāksim par to sīkāk izklāstīt. Tad ja tā darīs daudzas valstis it īpāši tajās kur maksā daudz pabalstu tad tur tas viss tiek tā teikt pārvilzīts tajā gultnē, kur sieviete  "dod" simpātiju vārdā vai tas viss ir ļoti ierobežots un dārgs līdz ar to maz, kas izmanto. S

Attīstīto valstu, tādu kā Zviedrija, pilsoņi ir pazīstami ar tieksmi apmierināt savas pedofīliskās noslieces mazattīstītās un lētās valstīs, tādās kā Taizeme. Citās attīstītās valstīs, tādās kā Vācija, prostitūcijas industrija apgroza miljardus eiro.

Beidz droņīt un pīpēt to sūdu.  

Link to post
Feju ikmēneša budžets.
Ierakstīts
11 hours ago, Ummis said:

 Ir arī  pieredze rāda ka mēdz pat būt tā, ka meitene  pati vēlas to arī un tad ir abpusējas simpātijas, ka tas notiek pat pirmā tikšanā reizē vai otrā bez visām jau iepriekš aprakstītajām procedūrām

Bez puslitra nav saprotams, ko gribēji pateikt un, galvenais, - ar kādu mērķi. 

"Meitene pati to vēlas arī" tomēr ir pērle. Man jau likās, ka sievietes/meitenes vispār ir principiāli pret tik riebīgu nodarbi kā sekss.

 

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
1 hour ago, Lada Deina said:

M91, talants, un kaut kādā harizma droši vien ir.

Parasti pietiek ar nekaunību. Tā deputātam ir pati svarīgākā īpašība. Par latviešu ienīšanu - grūti teitk, tomēr tā nedomāju, jo krieviski viņa runā ar labi pamanāmu latviešu akcentu. Cik nu esmu redzējis tās dažas epizodes - a la uzruna Saeimā un tml. Patiesībā mani pilnīgi nemaz nav nekādas intereses par M91.  Ne pirms, ne tagad. Drīzāk izbrīnija (kārtējā reize), kā sievietes intuīcija vai varbūt dzīves pieredze vai abi kopā strādā nevainojami. To arī gribēju pateikt.

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
1 minute ago, Kurbads said:

Tieši tā pat kā tikai pēdējais Lohs var izdarīt secinājumus pēc tāda jautājuma, visticamāk ka atklājot sev "ameriku" un izprot vārdu sabarot. Un vēl tāds pats mudaks kurš dzied flautu līdzi un piesauc savu otro forumu👍

Ir acīmredzami, ka konkrētais lietotājs šeit ir nelegāli - neatbilst kritērijam 18+. Laiks dzēst un slēgt tēmu.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.