Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jaunais GRIBU.LV
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Inspektors Caps teica:

Nē, tas topiks ir tieši par šo debīlo dizainu uztaisīts, kad tas nonāca jauno īpašnieku rokās. Dizains jau nav mainījies vairs, tikai tam pilnīgi jēlajsm mēslam piekabibātas klāt fīčas un daļēji sadirsts search.

Sačakarēja jeb pataisīja par sūdu veco labo gribu.lv, bet vecais jau neprata pelnīt naudu, līdz ar to nav nekāds brīnums.

Nu nesaki viss,ka  NEPRATA pelnīt naudu.Es mazliet tuvāk tai GRIBU LV  virtuvei biju. GRIBU LV bija INBOX LV struktūrvienība , kuru uzturēja tikai izklaides pēc čaļi no inboksa.Tā paša inboksa ,kuru nu nekādi nevarētu turēt aizdomās neprasmē pelnīt.  Resursus tā prasīja minimālus ,bet pārvērtās par absolūto ,ja tā var teikt , tirgus līderi savā segmentā un domājams tieši tāpēc,ka nepelnīja.Un nu pienāca brīdis ,kad leiši piedāvāja labu summiņu(mana,subjektīva versija) par vietni.Un kāpēc nepārdot,ja taā ir izaugusi par taustāmu vērtību?Čaļi kas to uzturēja entuziasma mākti jau ir izauguši un nu šiem ir citas prioritātes . 

Pēc maniem novērojumiem,leiši jau daudzus gadus metodiski iekaro LV seksa vietņu tirgu.Visas lielākas ...vai pareizāk būtu teikt,vienīgas ir ar sakariem Lietuvā.

Jaunais GRIBU.LV
Ierakstīts

Aizvakar centos ielikt gribu lv sludinājumu.Pirmajā piegājienā nekas nesanāca.Nodomāju,ka pats ko salaidu dēlī,nospļāvos un devos ikdienas gaitās. .Vakar nolēmu atkārtot centienus ievietot sludinājumu un ak vai,atkal nekas nesanāca.Bet nu jau āķis bija lūpā kas uzsita dusmu un iedarbināja spītīguma motoriņu vienā vietā.Un tā pēc centieniem apmēram pusstundas garumā ievietot sludinājumu ,beidzās ar neko.It kā visu apstiprinu,viss norādīts korekti,bet sludinājums neparādās Pirms aizvērt to vietni uz visiem laikiem , nolēmu papētīt to tuvāk un nācu pie secinājuma,ka tā vietne ir nelabojami sagandēta.Nezinu kam inbox.lv to ir pārdevis,bet ņemot vērā drausmīgās latviešu valodas kļūdas un neslēpto vēlmi visu  padarīt par maksas opciju , rodas vienīgais iespējamais secinājums - vietne ir pārdota leišiem,bet leiši savas alkatības mākti spēj sabojāt itin visu.Netieši manas aizdomas apstiprināja dziļāka izpēte - vēl divas citas līdzīga novirziena vietnes latviešu valodā , ir "aplaimotas" ar ļoti līdzīgam ...vai precīzāk tādām pašām kļūdām lietojot latviešu valodu ,bet tās vietnes savu saikni ar mūsu kaimiņu republiku it nemaz neslēpj.Tad nu ierausim vienu meriņu nesaskandinot par gribu .lv

Edart filma Profesija prostitūta
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Agent87 teica:

Tad tā arī bija, kā iepriekš minēju pārsvarā bija par Lienes ielas un ceļmalas fejām?

Jā ceļmalas dāmas , bet tās nebija profesionāles, tās bija devas mednieces.Pieņemu , ka filmas autori ar devu arī ieinteresēja tās sievietes cita skaidrojuma tam vārstojumam neredzu . 

Edart filma Profesija prostitūta
Ierakstīts

Paldies labiem ļautiņiem ( AAA+ ) kas atsūtīja linku uz torrentu. Noskatījos es to filmu . Filma pēc būtības ir par narkomāniju nevis prostitūciju . Visas filmas garumā tāda melu piegarša , radās sajūta,ka džeki atrada narkomānes  kurām tuvojās abstinence ( lomkas ) un vicinot nākamo devu (dozu ) viņām degungalā, viņas intervēja .Tas ļoti atāli līdzinājās intervijai vai sūdīgai sarunai ar kādu . Es nezinu kā to nosaukt,filma tā nav , intervija tā nav un arī pētnieciskā žurnālistika tā nav . Tas ir kaut kāds vārstojums . Tās pat nav prostitūtas tur , tās ir narkomānes kuras devai nopelna paplešot kājas . Es saprotu , ka pēc definīcijas tas atbilst prostitūcijai ,bet faktiski nē ,līdzīgi kā desa ar soju - it kā gala ir un būtu par desu saucama , bet pēc garšas saproti , ka tā nav desa .(tiesa gan tas attiecas uz tiem ,kas ir ēduši īstu desu).Ļoti,ļoti divejādas sajūtas un visas negatīvas. Atsevišķos brīžos man patika operatora darbs,bet atsevišķos brīžos (arī aklai vistai kādreiz kāds grauds trāpās ). Kopumā iespaids nekāds,negatīvs. Titriskie skaidrojumi krievu valodā ,laikam čalļi tēmēja uz Krievijas tirgu ,krieviskā tulkojuma latviski nav kā arī latviskā krieviski (ja nu tēmēja tomēr uz Krieviju ).Tāda sajūta , ka puišeļi ir centušies apvienot patīkamo ar lietderīgo un centusies vēl naudiņu nopelnīt .  Nezinu vai kāds sapratīs un uztvers manu murgojumu , bet tik murgainas un saraustītas ir manas emocijas noskatoties TO  ( es tā arī nesapratu kas tas ir ).

Gribu.lv jauns dizains
Ierakstīts

Tur īpašnieki nomainījušies .Kaut kad rakstīju uz palīdzības dienestu ,atnāca atbilde - raksti angliski. Pakasīju vienu vietu ,uzrakstīju angliski ,bet atbildi sakarīgu nesaņemu . 

Par dizainu runājot - manuprāt pilnīgs čau,vai nu pārak sūdīgs vai pārak bija pierasts vecais .Lai vai kā tur ir , ja kādreiz nedēļas nogale sākās ar gribu lv ,tad tagad tā vairs nav ,gribu lv paliek pēdejā vietā .

Kādreiz kad gribu bija ākstīsnaās vietne kura nebija pat komercials projekts ,viss kaut kā bija savās vietās 

Telegram Latvijas mauku un prostitūtu grupa.
Ierakstīts
pirms 24 minūtēm, MelnaisMuuks teica:

Nus. Ir izdevies tikt arī no ios klāt tam kanālam. Nekā jauna nav, kopš oktobra. Vai arī man nerāda? Ja kāds tur sēž no androīda, un ir kas jaunāks par 29. oktobri.. pabļaujiet.. :D

Nav nav nekā . Tikko pieslēdzos kanālam , kopš 29 okt. nekā tur nav .

pirms 25 minūtēm, MelnaisMuuks teica:

Nus. Ir izdevies tikt arī no ios klāt tam kanālam. Nekā jauna nav, kopš oktobra. Vai arī man nerāda? Ja kāds tur sēž no androīda, un ir kas jaunāks par 29. oktobri.. pabļaujiet.. :D

Lai gan patinot lentu atpakaļ ,pirms 29 okt. arī nekā īpaša nav ,Plikas meičas ir ,bet pārak glancētas

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.