Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
On 10/6/2022 at 11:07 PM, xtris said:

Tikai netirs! Sabiedrību apdraud tādi pajoļi kā tu. Par laimi esat minoritāte pat starp dalbajobiem

Tātad Jūs atbalstījāt publisko naidu izraisīšanu Latvijā (daudzi Latvijas deputāti un ministri (vārdi un uzvārdi Jums ir zināmi) atklāti par to runā, bet neviens sodu nesaņēma):

78.pants. Nacionālā, etniskā un rasu naida izraisīšana

(1) Par darbību, kas vērsta uz nacionālā, etniskā, rasu vai reliģiskā naida vai nesaticības izraisīšanu, - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

149.1 pants. Diskriminācijas aizlieguma pārkāpšana

(1) Par diskrimināciju rasu, nacionālās, etniskās vai reliģiskās piederības dēļ vai par cita veida diskriminācijas aizlieguma pārkāpšanu, ja ar to radīts būtisks kaitējums, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
On 10/5/2022 at 4:02 PM, ResnsCuuks said:

labak butu pakalpiedzinu atbalstijusi neka to #€_&@ kremli. nebutu rasiste,dzeki te panirgtu un liktos miera, savukart tagad vina ne tikai dirs bet ari aktivi apdraud sabiedribu!!

Sabiedrību apraud Tieslietu ministrs ar uzvārdu B. kopā ar Veselības ministru ar uzvārdu P. un Ārlietu ministrs ar uzvārdu R. 😁

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 10/27/2021 at 7:43 PM, Martins Majors said:

...ar diezgan plašu iekļauto informāciju, ieskaitot foto un video ar seju, apavu un apģērba izmēru, krūšu izmēru/īstumu, svaru, augumu, acu krāsu, vidukļa apkārtmēru, mīļākos ziedus, smēķē/lieto alkoh.vai nē, dzemdējusi vai nē, ir Covid Certificate vai nav (pamatā nav nevienai, kas arī atzīmēts), kā arī tādu...

Es nesaprotu, nafig vajag QR certificate? Tā neko nedod, jo ir tīrs pašapliecināšanas papīrs.

Varbūt vēl jāpievieno ziņu par Potēšanas pases esamību, Laulības statūtu (precēta, brīva), Dzimšanas apliecību, Pilsonības pases, STS-analīzes pases u.c.

Trakomāja. 🤦‍♂️

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
15 hours ago, Doktor_Kot said:

Заметил что и тут и у многих других импортных есть такая закономерность, пишет в WhatsApp что будет свободна только через час а сама торчит весь этот час в WhatsApp и продолжает вам отвечать, т.е. вы разговариваете постоянно не с самой девушкой а с агентом, тоже девушкой чтобы могла отвечать и на звонки, которая даже не выкупает этой простой логики.

С такими ценами на какие там допы выгоднее содержать женщину на постоянке. Ехали бы эти дамы к себе домой в Рашку. Верните нормальный рынок с душевными индивидуалками, а эти пусть едут в Дубай арабов и индусов обслуживать.

Смотря какие дамы. Если с целью на**ать клиентов, то согласен. Пусть едут в Дубай.

Сам в июне побывал в России (спасибо футболу и FanID), отлично отдохнул. Отличный сервис, приличный ценник, большой выбор. Никаких подвохов. Все перепробовал. Жизнь удалась. Один минус - 10 дней сидеть в изоляции в Латвии. Но это пустяк, по сравнению с тем, что там пожил достойно, как нормальный человек. Никаких ограничений, кроме намордника (но я его особо не носил, можно и на бороде).

Надеюсь, что политики закончат играть в ковидобесию, и можно часто ездить в Россию.

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
5 hours ago, j80 said:

Встречусь с мужчиной, хорошее время гарантирую! Подарочек 120.

Связь через WhatsApp.

Indians welcome.

Speak Russian and English.

Наша встреча запомнится на долго) пиши мне на WhatsApp +37124913925

А что тут смешного?

Есть у нас пакистанцы и индусы, студенты... наверное, она их имела в виду.

https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_people

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.