Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Palāta pacientiem ar vēl nenoteiktu diagnozi
Ierakstīts
6 minutes ago, sidlav55 said:

opā!  izrādās ka pats nespēj neko uzrakstit, klūda kļūdas galā, burti izlaisti, a man piesējās  par komatiem.     Martin , Tu labs provokātors.  kontakts neizturēja slodzi, laikam Kīnā ražots.....  tas    takš  ir unikāls vārds,  jaunvārdnieks laikam,   izrādās mani ari gulēt aicina.....

@sidlav55ko tu te d….s 😃

Ierakstīts
1 hour ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

Čau @Kontakts  Kā iet?

Labi, mālacīts

Ko dari, strādā? Nābadziņš.

Jā laiciņš šodien āra ir foršs

@Kontakts Es tev gribu kaut ko pateikt -

@sidlav55 gribot tev klēpī ieritināties 😁,tā kā, ja  atbrīvojies, zini ,ka  viņš gaidīs tevi šeit😁

Par tavām kaķpēdiņām🙂

@BlondyIsLoveBlondyIsLife davai beidz savas izvirtības te rakstit un iesaistit mani. Tu takš esi bērna prātā, ej palasi pasaciņu pirms miega, drizpa radio būs pasaciņa.

pkis kada tev darīšana ko es daru utt , ak parei tev takš majas nav ko darit 🤔

31 minutes ago, sidlav55 said:

Martin , vai vari izskaidrot šī teikuma dziļo jēgu?    man , kā filozofam  tāds domu lidojums nav saprotams.  čalis bez pīpēšanas lidinās ....

tad redz kāds putns vinš ir!   labi , ka man tādiem priekšlikumiem nemācās virsū!

@sidlav55  ej gulēt un nomierinies 👌

Ierakstīts
25 minutes ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

Čau @Kontakts  Kā iet?

Labi, mālacīts

Ko dari, strādā? Nābadziņš.

Jā laiciņš šodien āra ir foršs

@Kontakts Es tev gribu kaut ko pateikt -

@sidlav55 gribot tev klēpī ieritināties 😁,tā kā, ja  atbrīvojies, zini ,ka  viņš gaidīs tevi šeit😁

@BlondyIsLoveBlondyIsLife ko tu pīpē? Iedos man arī 🙀

Blondy buduārs
Ierakstīts
37 minutes ago, sidlav55 said:

konta akts  Tev draugs  nebūs...  brīnums ,kā vēl nebrūk virsū.  ja kas , sauc palīgā , atkausimies.

@sidlav55 paturi pie sevis savas muļķības un filozofiju, neesi mazs bērns , domāju ka diezgan pieaudzis vīrietis man sķiet. Un beidzot noperc labu klaviaturu lai neraustas atstarpes starp burtiem un vārdiem👍

Xtra fight club
Ierakstīts
4 minutes ago, sidlav55 said:

pamācošs tonis , to pret saviem tuvākajiem pielietojiet ser!. cerams , ka viņa ieklausās.  man patika Martina skaidrojums par tukšajām vietām. Tev pedagoga talants, pat Saules bērniem pielēktu.  ar Tevi var iet spēlēt spēli, no puss vārda.    krustpunktam  derētu painteresēties,  kāda nozīme ir Platona raditajam vārdam  filosofos.  kad klausītāji Sokrātu nosauca par filosofu , vinš protestēja, ka  esot tikai tikumības skolotājs.  ja kāds prātigs cilvēks tā mani nodēvētu , justos pacilāts, bet no šī tipa mutes un laikam tā domā , ka tas ir lamuvārds, izteikts nievājošā formā , tomēr neizraisīs manī negatīvas asociācijas.  pēc  izjūtām sprežat,   nu tad ieklausaties sevi un nomierināties vienreiz.  es nevienu nekad neurdu, bet ja visādi Antiņi sāk man tramdīt, tas nebūšu es ja ļaušu spjaut virsū.     nelienat acīs , sēr un netiksiet pamanīts. ja gribas nemties,  esmu gatavs atbildej.......  hihi, atkal daudzpunkts. cerams pielec , kāpēc?

@sidlav55 atkartojos beidz filozofēt ! 
un beidz pīt intrigas, laikam tomēr tev ta klaviatūta nestradā līdz galam 👌 

Xtra fight club
Ierakstīts
1 hour ago, sidlav55 said:

ir elementāras lietas , ko ievēro cilvēki , kas raksta, un ko ir mācījuši jau jaunākajās klasītēs skolā.  es pat tos kas man nav patīkami vienmēr rakstu uzrunu ar lielo burtu, piem Tu, Jūs.  neesam tuvi pazinas, tāpēc droši  uz Jūs.  pirmajā gadījumā cienu sevi tā rakstot, otrajā gadījumā aizbrauciet uz I vai kādu āzijas valstinu, varbūt pamanīsi kāda attieksme tur pret vecākiem cilvēkiem...... jeb tas kas notiek sabiedriskajā transportā , sēr , rada apmierinājumu?. kas man iekeras vai tā rakstu , lai  tas paliek manā ziņā. gribu un daru, atskaiti nesagaidīsiet i neceriet. starp citu pirmā  aizrādītāja laurus neplūksiet, viens jau te sējās klāt pie pieturas zīmēm un garumzīmēm. skolotāji visur , tikai nez ko vinu nav skolās. tādi jau te ir bijuši. ja kas , man ļoti labi klūst , ja jūtu ka kādam esmu uzkāpis uz varžācīm.  ja gribas kādu pamācīt, tad droši varat pasekot , kā bērni šķērso ielu, varbūt tur labāk veiksies, kāds ieklausīsies.   varat turpināt , ja spējat , jo tā kas vekas kā gliemezis un skrien kā zirgs, man ir loti daudz......

re Martin, nepagāja ne puss diena, kā jau  brauc virsū......  līdz došos trimdā  būs jāpaākstās ar ciešo sekotāju....

1 hour ago, sidlav55 said:

ir elementāras lietas , ko ievēro cilvēki , kas raksta, un ko ir mācījuši jau jaunākajās klasītēs skolā.  es pat tos kas man nav patīkami vienmēr rakstu uzrunu ar lielo burtu, piem Tu, Jūs.  neesam tuvi pazinas, tāpēc droši  uz Jūs.  pirmajā gadījumā cienu sevi tā rakstot, otrajā gadījumā aizbrauciet uz I vai kādu āzijas valstinu, varbūt pamanīsi kāda attieksme tur pret vecākiem cilvēkiem...... jeb tas kas notiek sabiedriskajā transportā , sēr , rada apmierinājumu?. kas man iekeras vai tā rakstu , lai  tas paliek manā ziņā. gribu un daru, atskaiti nesagaidīsiet i neceriet. starp citu pirmā  aizrādītāja laurus neplūksiet, viens jau te sējās klāt pie pieturas zīmēm un garumzīmēm. skolotāji visur , tikai nez ko vinu nav skolās. tādi jau te ir bijuši. ja kas , man ļoti labi klūst , ja jūtu ka kādam esmu uzkāpis uz varžācīm.  ja gribas kādu pamācīt, tad droši varat pasekot , kā bērni šķērso ielu, varbūt tur labāk veiksies, kāds ieklausīsies.   varat turpināt , ja spējat , jo tā kas vekas kā gliemezis un skrien kā zirgs, man ir loti daudz......

re Martin, nepagāja ne puss diena, kā jau  brauc virsū......  līdz došos trimdā  būs jāpaākstās ar ciešo sekotāju....

@sidlav55 beidz filozofēt un nomierinies vienreiz 🤔

Xtra fight club
Ierakstīts
1 hour ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

Nav jau tik traki, ka viss slikti tagad. Augi ir visādi, izvēle ir milzīga, gan plastmasaini, gan ne plastmasaini.

Tev par maz, vajag vēl............, šaluns

kurš gan gribētu ar Gatoru dalīties, pietiek ,ka jādala trīs daļās 1/3 M, 1/3 man, un pats arī viņs  daļēji desot grib kaut kur.

Tas ir labi, ka cienijamā vecumā var dabūt kontaktu, un ka sanak arī cepuri nost,tas ,ka sievietes vajag pielūgt ir tiesa.

Tu jau nezini viņs ir brutāls vai nav,austiņā pačukstēs tev austiņā ar samtaini raupju balsi, paglaudīs pa spalvu un skaties, runcis jau sāks murrāt ieriktējies klēpī, aizmirsis visas raizes uz pasaules 🥰

@sidlav55 man jautajums tev, tad kad tu raksti un tekstos ir atstarpes lielas un daudzi punkti aiz vardiem, tev nav laiks nomainit datoram klaviaturu, laikam pogas iekeras rakstot 😂

Blondy buduārs
Ierakstīts
57 minutes ago, sidlav55 said:

,, es nemurgoju ,es pie Saules tikšu...,, Plūdoņa   Atraiknes dēls.           kā tā!  netaisies.... tā nav labi, sanāks klientu , a Tu nekāda...  taisies , taisies !.... apskatīju , to pēdējo foto , par kuru M staroja.    nē .tā kas  Tevi zivju tīklā nokertu parāda labāka.  sorry Blondy, bet tas nešpetnais bābietis man te uzmācās....

@sidlav55 nespamo nepareizā topikā 

Blondy buduārs
Ierakstīts

Sidlav, tu esi pieaudzis vīrietis un savas problemas butu jarisina bez Blondy jaukšanas, savas neskaidribas starp seit atrodosam personam jarisina bez trešas personas iejauksanas. Ja netiekat gala sarakstes pa netu un tiekaties dzive un izrunajat aci pret aci. Protams neta pateiktie vardi ari aizskar ar citas personas, uz kuram to nav nepieciesams noradit. Nesaistiet Blondy ieksa savas domstarpibas, risiniet bez vinjas iesaistisanas. Blondy ir parāk jauka un briniskiga un vel vel vel daudz labu vardu varu pateikt, un vinjai nav jadzird nekas lieks, kas saistas ar diviem pieaugushiem viriesiem ka risina savstarpejas problemas, risiniet savstarpeji bet ne seit.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.