Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maniaki
Ierakstīts
13 минут назад, BlondyVīriņš сказал:

Gruti saprast kā tur ir istenībā.

Ja tas viss ir patiesība, tad tās ir šausmas, tīra izvarošana, vajag viziti pie ārsta dokumentēt lai varetu policijai parādīt. Ar tukšām rokam  pie policijas aizejot nevarēs sodīt indivīdu.

Otrs variants ir lohatrons, najobščiki izdomājuši kko jaunu.Pārlasot vēlreiz sludinajumu un komentāru par to ,ka sludinajums redzēts jau iepreikš, ticamibas moments zūd vēl vairāk. Acīs sitās arī emoji lietošana. Tas kas tika aprakstīts ir pilnigs pizģec, nez vai būtu prātā  🔥   🤦‍♀️   🙄. Parasti fejas neafišē savus īstos vārdus, bet te vārd un uzvārds, bankas konts

Trešais variants kkr pa vidu, nesamaksāja cik sieviete gribēja,vai vispar nesamaksāja, vecis vienkārši appisa, varbut kko konkreti nesarunaja, slikts serviss huļi maksāt, kko nesadalija abi savā starpā. utt. Tikās, iespejams sieviete kārtīgi neizfiltrējā kas par fruktu, izrādījās dalbajobs, kka uzmeta....sieviete izdomaja pārbaudīt kas par fruktu, izradijas zināms uzmetējs. Beigās esam kur esam. Kā teicienā "Hell has no fury like a woman scorned" partulkojot "Ellei nav dusmas kā saniknota sieviete. "

 

image.thumb.png.e95a40283636c0f85a214f323e86096b.png

 

 

Nu HVZ..............................................

 

Ceturtais variants - meitenei pavisam neveicas ar klientiem, viņu regulāri piekauj un lauž viņai ribas, toties vēlme nopelnīt neļauj atmest šo nodarbi :) Jau biju redzējis šo viņas tekstu dažus mēnešus atpakaļ, kā arī google kārtējo reizi apliecina, ka ar atmiņu vēl viss ir ok.

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
9 минут назад, PepeTheFrog сказал:

Kāda sieva noķērusi savējo staigājot pie darbonēm vai kādai "dāvanu" dīcējai neiet no rokas saņemt dāvanas par skaistām acīm? :D Var būt, ka "tikai masāža" darbonei apnicis saņemt ziņas par "vai var ko vairāk par masāžu sarunāt?" :D
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ustroili-iz-latvii-p/7422777.html

image.thumb.png.f89d4aca43fef02f2108f32d150e5d94.png

"tikai masāža" darboni var viegli atpazīt pēc tik emocionala teksta 😆 pašai gan ir daudz video no veciem labie laikiem, ja meklēt pēc atslēgvārdiem "nisha woodman xxx" 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.