Par šo man jums japsaka - Dārgie Jākļi, esiet lūdzu uzmanīgāki.😊 Ja jūs veicat sarakstes ar mums no personiskiem numuriem , ,lūgums izdzēsiet pēc tam sarakstes . Ir gadījumi, ka nāk zvani no aizvainotàm, dusmīgam jūsu sievām( draudzenēm) un lieki jāklausās histērija. Jums pašiem ir svarigi, lai majas būtu saticība un miets un mums noteikti nav vajdzigas drāmas . Labāk lietojiet citu numuru, kuru sievas nezin😊😊😊
Nu man 2sim telefonā, otrajam nummuram pieslēdzu what app business, un to ikonu paslēpu iekšā, vēl vienā ikonā ar citām programmām un apklusināju paziņojumus, taka jūtos safe 😁
Dažam sievām, kuràm nepatīk lutināt savus vīrus, nedod kaislīgu seksu vispār būtu pateicīgām par to , ka mēs tādas esam - vīrs atgriežās mājās smaidīgs un apmierināts , mājās saticība un miers un vēl sievai uzdāvina kādu sen kāroto davanu, jo vīram taču ir mazliet vainas sajūta par sānsoli 😊 Virs var justies brivi blakus sievai un nav jabaidās, ka var pēkšņi atnākt kāda ziņa vai zvans. Un visi apmierināti - sievai virs neprasa seksu, virs laimigs , strīdi nav . Idille 😊
Nu, pēc jumsim vēl jo vairāk, ar sievu man sanāk kaislīgāks sekss, bet par pārējo, jā, tev taisnība ir 😉
Nu kādas jūsu domas par filmu "prostitūta" ko izveidoja mūsu pašu bāleliņi?
Ja intresē tad apskatāma iekš YT
Vispār tai filmai, jau 2gadi. Iepriekš viņa bija pa maksu 😉
Un par "Rumbulniecēm" ( "Trases prostitūtām") jau sen jau zināms, viņu dzīvesveids. Labāk būtu, kādu dokumentālo uzcepuši par UA darbonēm, Latvijā vai arī par pārējām fejām, kuras pieņem savos apartamentos, nevis prostitūciju rādīt no tumšās puses 🤷♂️
Starp citu, ka teica viens seksologs ar prostitūciju parasti nodarbojas sievietes, kuram sekss īsti nepatīk, libido zems līmenis, bet prostitūcijā viņas redz vieglu, ātru naudu. Otra kategorija- prostitūtes-nimfomānes, viņas dievina seksu un vīriešus, bet tādu ir ļoti maz.
Nu daudzām ukrainietēm, pie kurām esmu bijis...ļļoti patīk sekss!!! 🤗🤗🤗
Jums ir daļa taisnības, tāpēc mīļāko vajag arī "aizņemto" vai arī vnk gudru sievieti 😬
Ar aizņemto arī ir savs risks, var arī neizturēt vienam vai otram sirdsapziņa( visu cieņu daiļās dzimuma pārstāves, tās parasti esat jūs)un izstāstīt visu savai/savam dzīves biedram,tad arī sāktos problēmas, a gudrās parasti uz neko tādu neparakstās 😂😂
pirms 56 minūtēm, Morena teica:
ka viņam ir draudzene biju tik ļoti sašutusi un sāpināta, ka atradu kontaktu ar viņu...
Vot par to es arī saku, ka labāk ar fejām..lai nebutu tādas situācijas🤷♂️
Vispār grūti saprast kā vīriešiem nav riebuma, ja prostitūta šodien jau apkalpojusi kādus vīriešus 7, ok, prezervatīvs, bet viņi taču svīst piemerām utt. Tādēļ mīļāka labāka par prostitūtu, jo ja viņai pat pašlaik ir vēl viens vīrietis, tad tas tomēr nav kaudze dažādu vecumu un sociālu kategoriju vīriešu kā prostitūtam 🤢
Vienā jaukā dienā, mīļākā var sagribēt kaut ko vairāk, nekā mīļākās statusu, vot tad gan var būt 4ābīgi 🤷♂️ tādēļ pie fejām ejot, ir vismaz konfidencialitāte ,nevis kāda mīļākā, varētu sākt "stalkerot" tevi un apkārtējos!😂
Sievai nav pus pagasts šodien pārkāpis pāri 😂 a fejai ir. Kaut kā tizli sanāk
Kāda starpība, šodien vai pirms vairākiem gadiem 🤷♂️pirms tevis domā, ka viņai neviens nebija 🤦♂️,taka situācija vienlīdzīga, tu tak sievai, savu krānu ar bāz vāverē 😉un nedomāju ka daudzi, kopdzīvē baigi iet dušā pirms seksa 😂
P.s. rīta seksu tāpat dabūju, tikai kaimiņu durvīs. Rīta varianti vispār ir labākie, jo dāma vēl nav sagurusi no darba.
Nu bļin, Ameriku te atklāji !🤦♂️😂😂
Protams ka no rītiem labāk iet, bet ne vienmēr tā sanāk 🤷♂️ Bet ja ir laba feja, viņa pat vakaros tev sniegs labu seksu un baudu, kā piemēram Polinka, Zlata, Masha, Natalii u.c.
Pēdējā gada laikā 90% tikšanos tikai caur whatsapp. Nekāda razvoda komunikācijā, atskaitot Zlatu un Olivia, kuras vienkārši piekāsa, jo izdomāja piepist seju un no rīta nepamosties laikā, kad bija sarunāts. Bet pārējos gadījumos vnk perfecto sarunāšana. Es uzrakstu, kad man ir labs brīdis sarunai, un meitene atbild, kad pašai ir brīvs brīdis.
Oij, oij...puisītis pāris rītus seksu nedabūja 🤦♂️🤦♂️😂😂😂 mei4as bez aģentūrām, tikai sev pelna, taka tā ir viņu izvēle, pamosties potenciālā pisēja dēļ, vai atpūsties tālāk 🤷♂️potenciālā- tādēļ ka, cik nav tādu sarunātāji uz konkrētu laiku, bet beigās neatbrauc, pat nepadodot ziņu 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Nez, Olas mērcēt kā tējas maisiņus ļauj gandrīz visas. Itkā jau drošāk ir minets ar gumiju . Bet bļin, pie vienas izbijušās minetnieces ir drāzta tā rīkle, itkā jau viss cool, bet nevar salīdzināt ar sajūtām bez pat pie sliktākas sūkātājas. 😕
Tas gan, tādēļ varbūt lietot mūsu Vāczemes kolēģa ieteikto sprayu ☝pēc tās visas padarīšanas 🤔
tajos Aģentūras noteikumos meičām bija šāds ieraksts (nez vai minētais miramistins un hloheksidins ir kas līdzīgs?): 🔺Весь процесс, кроме мбр, В КОНТРАЦЕПЦИИ и это строго настрого, не соблюдение правилавлечет за собой: черный список по Европе и билет домой за счет девушки в тот же день. Использование таких средств как мирамистини хлогексидин обязательно❗
Pēc idejas, šādi var saprast kura bez atļaujas minetu, tā ir bez aģentūras 🤷♂️😁
tur tā lieta, ka par Prostitūcijas ierobežošanas noteikumu ( MK not.Nr.32) noštrāfēt nevar no 1 jūlija, kaut meičas pie baznīcas vai skolas (vai PII) praktizē, kaut bez telpu īres līguma to dara, kaut izbrauc pie klienta u.c.noteikumu pārkāpumus veic. Štrāfēt viņas šobrīd var tik par Covid noteikumu pārkāpumu līdz pat 2 tk eur: par covidpass koda nesaņemšanu iebraucot, par 10 dienu pašizolācijas neievērošana (kā ierodas tā sāk strādāt). Bet par citu MK 655.rīkojuma punktu parkāpumu nesoda, jo nav izpratnes galvā par to, kas tad ir šis prostitūcijas pakalpojums, ja reiz nav tādas profesijas- prostitūta profesiju klasifikatorā. Masāžistēm tagad jājūtas sūdīgāk, jo viņas var sodīt par pakalpojuma sniegšanu šajā Ārkārtas stāvokļa laikā.
Par Outcall meičām runājot- tur jau ķer sutenerus, kas ir krimināli sodāma nodarbe LV.
Visas OutCall jau nav ar sutinerismu, vienīgi esmu dzirdējis ka taksisti piepelnās, vedot mei4as
ja šī profesija būtu reģistrēta profesiju klasifikatorā, tad jau šobrīd MK 655.rīkojums būtu šo nodarbi Ārkārtas situācijas laikā aizliedzis līdz (7.febr.), līdzīgi kā tas ir frizieru, manikīra, masieres(a), pirtnieka, tatū un citiem skaistumkopšanas un labsajūtas pakalpojumiem.
Bet globāli ilgtermiņā tas pašām meičām atvieglotu dzīvi, jo legalizētu viņu pakalpojumus. Kā pašnodarbinātās personas viņas stātos uzskaitē VID, kā Tu saki- maksātu iedz.ien.nod.vai mikronodokli (~20%) valstij, krātos viņu darba nespējas lapām un pensijai nauda.
Tagad pat bez klasifikācijas var noštrāfēt i vienu i otru, it sevišķi Outcall mei4as.
Un jā pensijai noderētu viņām uzkrāt 😂kaut gan omes aizvien nekautrējas turpināt savu profesionālo karjeru 🤦♂️😂😂
nekas neliecina par to, ka Saeimā tiek bīdīts tas dīvainais Prostitūcijas ierobežošanas likumprojekts vai gatavoti Pašvaldību saistošie noteikumi RD. Tas, ka pašvaldības policija raksta par saviem novērojumiem "šajā parādībā" neliecina ne par ko vairāk kā par temperatūras un laika vērojumiem dabā. Jau šobrīd MK 655.rīkojums tiem dod plašas pielietojumā aizlieguma un sodīšanas pilnvaras. Naudas sodu ziņā šobrīd pat lielāku summu apmērā nekā spēku zaudējušais LAPK līdz 30.jūn.paredzēja.
Hz, vienīgais kas viņiem atliek, legalizēt visu un izveidot profesiju, tad vismaz nodokļus dabūs 😂
Tagad droši pēc šī raksta varas gaiteņos kādam beidzot aizies un tiks norīkoti "kontrolieri" šim biznesam.
D--sā būs 😃
Starp citu, ieteiku ņemt vērā, ka ārkārtas situācijas apstākļos mentiem ir dotas arī pilnas tiesības ielauzties privātīpašumā.
Edit - vienīgi raksts dikti pliks, nav norādītas konkrētas sludinājumu portālu adreses u.t.t., jūtams ka valdībā vajadzēs izveidot komisijas, kas par tūkstošiem pētīs tagad šo tirgu, piesaistīt konsultatus u.t.t😂
Bla, jebal!
Aiziesi pie fejas pa 2 oranžajiem, pēc tam par apmeklējumu var vēl dabūt reķinam klāt 2000 sarkanos 🤦♂️🤣🤣🤣
Paldies labiem ļautiņiem ( AAA+ ) kas atsūtīja linku uz torrentu. Noskatījos es to filmu . Filma pēc būtības ir par narkomāniju nevis prostitūciju . Visas filmas garumā tāda melu piegarša , radās sajūta,ka džeki atrada narkomānes kurām tuvojās abstinence ( lomkas ) un vicinot nākamo devu (dozu ) viņām degungalā, viņas intervēja .Tas ļoti atāli līdzinājās intervijai vai sūdīgai sarunai ar kādu . Es nezinu kā to nosaukt,filma tā nav , intervija tā nav un arī pētnieciskā žurnālistika tā nav . Tas ir kaut kāds vārstojums . Tās pat nav prostitūtas tur , tās ir narkomānes kuras devai nopelna paplešot kājas . Es saprotu , ka pēc definīcijas tas atbilst prostitūcijai ,bet faktiski nē ,līdzīgi kā desa ar soju - it kā gala ir un būtu par desu saucama , bet pēc garšas saproti , ka tā nav desa .(tiesa gan tas attiecas uz tiem ,kas ir ēduši īstu desu).Ļoti,ļoti divejādas sajūtas un visas negatīvas. Atsevišķos brīžos man patika operatora darbs,bet atsevišķos brīžos (arī aklai vistai kādreiz kāds grauds trāpās ). Kopumā iespaids nekāds,negatīvs. Titriskie skaidrojumi krievu valodā ,laikam čalļi tēmēja uz Krievijas tirgu ,krieviskā tulkojuma latviski nav kā arī latviskā krieviski (ja nu tēmēja tomēr uz Krieviju ).Tāda sajūta , ka puišeļi ir centušies apvienot patīkamo ar lietderīgo un centusies vēl naudiņu nopelnīt . Nezinu vai kāds sapratīs un uztvers manu murgojumu , bet tik murgainas un saraustītas ir manas emocijas noskatoties TO ( es tā arī nesapratu kas tas ir ).
Tad tā arī bija, kā iepriekš minēju pārsvarā bija par Lienes ielas un ceļmalas fejām?
Pēc treilera izskatās pēc hipstera studenta onānisma...
:Nu par ko filmu taisīsim? Lai cilvēkus pēc iespējas nošokētu?
:Davai par prostitūtām, tas publiku sabiedēs!
:Bet es taču neko no tā vispār nesaprotu!
:Nekas tev arī nav jāsaprot, uztaisi treileri slow-motion ar bailīgu mūziku, tauta pavilksies uz nosaukumu vien - P R O S T I T Ū T A !!!!!
.... Nu, goda vārds, nesaprotu, kāpēc tādi sūdi jātaisa...
Tas gan, jo var jau redzēt ka tā ir filma par Lienes ielas un ceļmalas fejām. Kas tur var tāds interesants būts, kā Intro uzrāda-apnarkošanās ar šmigu pa virsu. Interesantāk būtu kāda dokumentālā filma par normālām fejām it sevišķi par ārzemju kuras ir caur aģentūru. Vislabāk jau būtu, izveidot sižetu ar iefiltrēšanos tajā biznesā 😁
Ierakstīts
Sveiki, biedri!
Var kāds padalīties ar Igaunijas feju mājaslapas adresēm??
Būšu ļoti pateicīgs 😉