Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, Inspektors Caps teica:

Varbūt tieši otrāi? Rūpējas, lai Tev nebūtu konvejiers, lai Tu dabūtu atpūsties? 🙈

Ja Tev ir milzīga kaudze uzmetēju, tad varbūt tomēr problema ir Tevī pašā? Varbūt tie ir vienu un tie paši, kuru tikai nomainījuši nr. atriebjas, ka par kādu sīkumu iemeti melnajā sarakstā?

Paskaties cik daudz esmu ielikusi melnajā sarakstā un par ko. Tad sapratīsi, ka Tev nav taisnība. 

Starp citu uzmetēji sākās pagājušā gada Novembrī, kad sākās otrā ārkārtas situācija LV. Un tas bija ne tikai man, bet arī citām meitenēm. Skaidri jūtams, ka tā ir veču izklaide ka ievilkusies arī beidzoties karantīnai.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
Just now, zorotito teica:

Tur piekrītu. Cilvēks ir jāciena. Taču arī privāti nevelas sūtīt bildes. Ir cilvēki, kam seja ir svarīga. Bez tās, jūs pašas pasniedzat sevi, kā gałas gabalus. Tas, ka ir jāslēpjas no kāda, jākaunas. Nav gluži mūsu- klientu problēma.  

Privāti es seju sūtu. Tā kā šajā ziņā man piesieties nevar. Bet tas tikai pierāda to, ka nav nozīmes vai klienti redz manu seju vai nē, viņi tāpat ņirgājas par manu laiku, neciena, nerespektē, ceļā pie manis "aizvazājas kautkur gailīgi riņķī" nepaziņojot, ka neieradīsies un pēc tam saka "tāda ir dzīve, tāda ir realitāte, kāpēc uzreiz par tādiem sīkumiem jāliek melnajā sarakstā?". Ir jāliek. Lai man otru reizi nebūtu jāuzķeras. Un jāpublicē. Lai pārējās lieki netērē laiku norunājot tikšanos un tad šis atkal kautkur aizpeldēs.

pirms 1 minūtes, Lada Deina teica:

Man šķiet ka tos, kas apsolīja un neatnāca, pie tam vēl pabrīdināja nevajaga uzreiz melnajā likt.

Tur jau tā lieta, ka nepabrīdināja. 20 minūtes es stulbi gaidīju, sūtīju ziņas, būs vai nebūs. Un tikai tad atnāca bezkaunīga atbilde. Un patiesībā vajadzētu likt. Vismaz tos, kas neatvainojas. Pat ja ir tada situācija, tad uzraksti "atvaino, netieku". Bet ir liela daļa to, kas speciāli sarunā tiksanos un pēc tam nobloķē wpp. Milzīga kaudze ar tādiem. Un tas nav normāli. Viņi vienkārši uzjautrinās uz to faktu, ka mēs gaidām.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, zorotito teica:

Sāciet ar to, ka reālas bildes publicējat. Lai nav mums laiks jātērē. Tikai tad! - atļaujaties moralizēt par pārējo.

Par šo es nevaru komentēt neko citu, kā to, ka manos sludinājumos bildes ir manas ar aizklātu seju. Par citām meitenēm atbildēt nevaru. Bet taisnība Tev par bildēm ir. Lai gan tas, ka meitenei nav īsta bilde, viņa slēpj savu personību, lai ģimene neuzķer, utt., nenozīmē, ka pret viņu, kā saprotu par sodu, var noslaucīt kājas. Par to gan padomā. Aiz katra sludinājuma slēpjas cilvēks, nevis akmens statuja.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.