Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Labs GFE experience Rīgā?
Ierakstīts
1 hour ago, xtris said:

Vismaz 1/3  sieviešu atbira ieraugot bildītes,viena ( diezgan simpātiska,labprāt būtu ko ar viņu pasācis !) godīgi uzrakstīja,ka esot pārāk labā formā viņai. Turklāt es biju vnk labā formā ar daudzmaz izteiksmīgu muskuļu definīciju,nekādu steroīdu kalnu.

Uzlabot sevi var neiedomājami,divos gados ķermeni var pārvērst līdz nepazīšanai.Arī pārējo var izmainīt,ja esi gatavs smagi strādāt. Vairums nav,tāpēc arī šādas runas un fatālisms

Pat tinderī jau statistika ir - women swipe right on 20% of guys, guys swipe right on 90% of women. Tā kā, ir jau daudz pētijumu, ka ja vīrietim ir vīrišķīga seja, kvadrāta žoklis (strong jaw) tad tas ir liels pluss, es jau nesaku ka kačokam jābtūt un viss būs, ar čaļi kas ir spičkas, kuriem ir kvadrāta žoklis un viņiem viss ok. Tā kā, es ar saprotu ja vecim 40+ viņam tā visa informācija ir kā raķešu zinātne. Daudzi jaunieši jau to visu saprot, augstāk par galvu nepārleksi.
Tā kā, ja ir tāds izskats + introverts + flegmātiķis. Tad labāk koncentrēties uz darbu un naudu, iet pie maukām uzlabot to kas uzlabojams. Cerēt ka būsi bagāts, tad jau kāds bābietis pielips. Jābūt - MONEY / LOOKS / STATUS / GAME

Ierakstīts

Stulbi ir apgalvot ka ar piemēram šitādu te izskatu (below average) var kko dabūt, ir situācijas kad juice is not worth the squeeze / its not your game. Vai nu būs rezultāts 1 no 1000, bet būs jāskraida jāraksta visām pēc kārtas.
Pat trenažieru zāle īsti neko labu nemainīs ar šitādu te seju kur nu vel frizūras maiņa vai duša.
Kur nu vel pie tam psihologa konsultācija) Iesakiet vel pie sievietes psiholoģes aiziet, lai pasaka nenokārt degunu un būt labam puisim, sievietēm tak patīk labie puiši (WRONG)
Bet puse kas te dirš ka var viegli dabūt meiteni seksam un pie tam šinī forumā raksta katru dienu, vnk smiekli nāk. Vai nu stulbi vai kas, maksāt naudu ja viss viņiem ir tik labi pieejams. Tad nu sāk visādas atrunas, man sieva, man daudz darba utt. 😆

Agrāk sekss bij vieglāk pieejams, PSRS, 90-tie,  2000-ie. 

image.png.7a2fe6e39d59356ce78e9aca8a9b8bfe.pngimage.png.4868abfd26352155111d0ca55d60c0bd.png

Ierakstīts
Just now, JānisMik said:

Pēc tā ko saki ir redzams, ka tā vietā lai risinātu problēmas, kad tās bija jārisina, tu esi savu psihi sačakarējis lupatā. Iemācies veidot un, galvenais, - uzturēt attiecības, uzņemties atbildību un varēsi arī pats neko nezināt par dating market un pārējo figņu. Bābietis 4-nieks... ibio leo.... par ko mēs vispār runājam.

Bet pēdējais jautājums ir aicinājums mērīties krāniņiem, to es atļaušos ignorēt. Tāpat kā aicinājumu dalīties dzīvesstāstos.

Kas mērās ar krāniņiem tas esi tu, ja uzreiz man te diagnozi uztaisiji caur internetu.
Ja tev būtu viss tik labi ar sievietēm tad šinī forumā tu gan te nesēdētu, un nebūtu tev 700+ messages

Ierakstīts
22 minutes ago, JānisMik said:

Dzelžaina loģika. Kā noprotu prasme dabūt parastu sievieti tiek iegūta maukojoties par naudu līdz kļūsti par seksa virtuozu? Līdz tam vecumam, kad jau arī par velti vairs nevajag? Vai kā?

Nē, nav iegūstama. Taču maukošanās palīdz kļūt biš pārliecinātam. Ir arī dažādi temperamenta tipi - flegmātiķis utt, tās lietas nav diez ko labi maināmas, raksturu tā pagrūti mainīt ja vispār nav iespējami. Ja čalim tagad 22-os gados tādi jautājumi un problēmas, šaubos ka ar gadiem un apmeklējot kkādus pishologus kkas mainīsies. Vai nu bābietes patis pie tevis līp jau no mazotnes, vai nu ne kā. Varbūt ja mācīsies un nākotnē pelnīs daudz naudas tad daudzas bābietes vērs acis ciet uz viņa izskatu un pašas nāks iepazīties. Jūs vnk atsakaties redzēt realitāti, realitātē ir čaļi kuri izskatās ne visai, ne tikai nav muskuļu ir kalsni vai resni - tas ir labojams, ar lielu piepūli bet tomēr, bet ir ne visai izskatīgi. Kāda jēga bābietim būt ar tevi ja tu esi 3-ītis pēc izskata, max. ko vari uzlabot ar gadiem uz 4nieku kkādu. Bet pat bābietis 4-nieks grib čali labāku par sevi - Chadu. Cik saprotu te pārsvarā sēž vai nu opji vai 40+, jūs tās modernās tendences iekš Dating market ne visai saprotat. Kā arī nav sajēgas par MGTOW, INCEL, RED PILL, BLACK PILL. Ko tad paši ejat pie maukām ja tik jums viss vienkārši dabūnams ar parasto bābieti?

Ierakstīts
On 1/4/2023 at 12:28 PM, sidlav55 said:

22 gadu vecumā .......  es uz pauzes!    citu iespēju Tavā vecumā liekas ir simtiem, kāpēc tieši pērkamo mīlestību meklē?  nu jā,  manā laikā mēs bučojamies visos stūros, tagad  no telefoniem ārā nelien...

Parastām bābām tādi augsti standarti, ar kuru katru viņa nedrāzīsies priekškam, vīņa ieiet tinderī un sameklē sev labākos muskuļainākos jākļus. Tā kā, mūsu laikos ir rekordliels skaitlis jauniešu (čaļu) kas ir bez seksa un nekad nav bijis. Un paskatoties tanī pašā tinderī kādi pieprasijumi ir pat nīlzirdzenēm paliek skaidrs ka pieprasijums ir liels arī pēc viņām. Pat Rīgā pie maukām nīlzirdzenēm stāv rinda, baigi viņām arī nav ko censties, cits Janka atnāks

On 1/4/2023 at 1:16 PM, JānisMik said:

Nebojā savu garīgo veselību, iesi maukās pēc gadiem 10-15, ja to vispār vajadzēs.

Šitais nu gan galīgi garām, ir jājiet pie maukām jaunībā kad stāv un ir 24/7 velme, un nevari dabūt parasto bābieti. Ar gadiem jau tāds rāmāks paliec uz babām, bet ar gadiem 100% būs škrobe ka maz pisis vai nu vispār neesi pisis. Midlife crisis. Tur tā psihe arī sabojāsies

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
21 hours ago, tiger13 said:

Сколько ходил по блядям в Риге и за границей, не разу не попадался на такое кидалово, всегда более менее находил общий язык 🙂 Я же не изверг, мне самому неприятно если девочка морщится и дёргается.

Тут скорее всего наработанная схема у сутеров, девочке надо сделать определённое кол-во клиентов в день, а по мессенджеру с вами общается оператор. Криминалом попахивает, если честно 

Nākamreiz jāiet ar policistu

Minets bez gumijas OWC
Ierakstīts
1 hour ago, martins2021 said:

tas ir tas pats kas ja feja taisitu mutisko bez gumijnieka varbut noķers kko varbut ne

vabut nopietna lieta varbut ne jebkurā gadijumā abidna

Nu hvz cik man daudzas čibriku na rotan ņēma nekas nekad nav bijis. Jāskatās tak uz vizuālo, protams ja rumbulā kādai na rotan iedosi tad ganjau ka būs kkas

Ierakstīts
On 6/14/2021 at 12:31 PM, spokz said:

Vai arī tiešām ceri, ka kāda Rumāniete, atbrauks uz Rīgu, nezinot valodu, noīrēs dzīvokli, piedeklarēsies (nezinu vai tas vispār ir iespējams), saņems medicīnisko izziņu, informēs varas iestādes par savu ierašanos mērķi un profesiju? 

Vai arī sazināsies ar kādu no GER namiem, kuri visu sakārtos, apmaksās ceļa izdevumus, nodrošinās dzīvošanu, darba atlaujas, uzfrišinās izskatu, apmācīs kontaktēties ar klientu.... utt...

Bet protams, cerība laba lieta.

Pirms COVID varēja jau atbraukt no nabagām EU valstīm un tusēt šeit uz nebēdu, angliski visi runā tā kā ar valodu / īri arī nav problēmu. Nevajag ne vīzu jo ir EU, neko. Brauc, strādā. Ja pārvietojies inside EU nevienu neko nevajag informēt

Ierakstīts
On 5/26/2021 at 4:52 PM, tetris said:

Esmu pārliecināts, ka ja Latvijā būtu atļauta prostitūcijas organizēšana, te būtu pilns ar rumanietēm, bulgarietēm un daudzu citu valstu pārstāvēm, jo tirgus ir mazāk piesātināts, nekā piemēram Vācijā. Bet nu diez vai mēs sagaidīsim normālo likumdošanu šajā jomā; drīzāk jau otrādi, būs kādi papildus ierobežojumi. 

Nu nez, mums tāpat tādi lojāli likumi ir. Braucat ciemos, strādājat neviens jūs neaztiks. Konkurence nekāda, čaļi gatavi maksāt normālas summas nedomāju ka Bulgārijā kāds tādas summas maksā, bet nezkapēc nebrauc( žēl

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.