Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
5 hours ago, BlondyVīriņš said:

Karoč maukas  var taisīt bodītes un visu parējo ciet, esmu atradis Ultimate Sievieti , visas pārējas salīdzinājumā tādas drazas un pašdarbnieki . ne gluži sludinajums bet...........orgasms garantets XD

 

No Gribu.lv iepazīšanas profila

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Par mani

Iespējams, esmu viena no izvirtušākajām sievietēm Latvijā, manuprāt parastais sekss ir bērnu dārzs, man ir maģistra grāds baudas zinātnē un patīk apzinātais sekss. es pati protu izvēlēties ar ko un kad es vēlēšos pavadīt laiku gultā, visādā ziņā jūtu kad esmu tam gatava un tev iesaku savaldzini sievietes prātu un  ķermenis sekos, un krāniņa garums un lielums nepalīdzēs, svarīgakais un sareģītākais un arī grūtākais darbs ir apmierināt sievieti un kā arī nezinu neko labāku par laimīgu sievieti .....uz ko gribas atskatīties 

Lai ar sievieti baudītu laiku, sievietē ir jāiegulda gan laiks gan finanses un  citi resursi  un Seksa tūristus aicinu nerakstīt.... seksa pakalpojumus nesniedzu, gadījuma sakari neinteresē, ja tavā profila bildē būs pipele, tas nozīmē, ka vienīgais ar ko lepoties tev ir krāns un man neraksti vispār, es augstu vērtēju smadzenes. Nesarakstos ar svešiem un tukšiem profiliem, neatbildu uz stulbiem jautājumiem, ko dari, kā iet, netērē laiku, ja nav telefona un nevari zvanīt tad man neraksti. Es esmu viena no laimīgākajām sievietēm pasaulē, kurai ir orgasms, es to sasniedzu masturbējot, un šobrīd man ir dažādi orgasmi vaginālais, anālais, klitorais un g punkta un viss kopā UH - AH, kā arī orgasms mēdz būt no laba vīrieša esot blakus un esmu savu orgasmu pavēlniece, kā arī esmu atkarīga no tādiem priekiem, tāpēc seksu nemeklēju, bet meklēju piedzīvojumus un patīk Femdom tēma jeb sieviešu dominēšanas tēma.

 

Dievinu nūdisma pludmales,  dabu, jūru un vēju matos 

man patīk  skaista un kvalitatīva veļa un zeķes un arī labi apavi,  lielas krūtis sievietēm un spalvaina krūtīs vīriešiem un ir skaisti, kad vīrietis pērk veļu, ja gribi, lai novelk biksītes, tad vispirms nopērc tās. 

Piedavāju nerātnus video par tēmu  dominēšana un  masturbācija un dažādas anālās spēles kā ari  kvalitatīvus ZL video  dažādās pozās un šokolādes, orgasma spradziena mirkļa video, arī izvirtīgu čatu  un video zvanu pret pateicību revolut vai pay pal vai swed . vai only fun profils, iedošu personīgi

Tā nav tā pati Agy kundzīte, kura tagad izveidojusi Valenrindienas  konkursu  😁

8CF2F2C8-4BF0-4A4C-B247-7E459F6110E8.jpeg

D140E22C-CC58-4A31-989E-F5532AE99C53.jpeg

Link to post
Vecums, kas nenāk viens
Ierakstīts
On 12/6/2023 at 11:32 PM, cucispeps said:

Yooo people, vai kādam vēl ir tā, ka tad, kad uztaisi downvote kādiem @sidlav55 komentāriem, viņš atrod tavu bez maz gadu veco komentāru un arī to downvoto? It kā jau nav svarīgs jautājums, bet tomēr gribētos saprast, vai tā nav kaut kāda seksuālo minoritāšu lomu spēle. Peace! 

Ooo, kādi patīkami jaunumi. Beidzot tauta sāka rosīties 😁 man jau likās, ka man vienīgam vins zb😁

Link to post
Ģimene, bet gribas iet ciemos
Ierakstīts
12 hours ago, Bigtoshyte said:

Vai es vienīgais neēsmu normāls, ir ģimene, nenormāli sexīga sieva, kura pišas kā traka, bet tajā pat laikā gribas visas tās ukrainietes utt...?

Tāpēc jācep jaunu topiku, ka jau ir viens par laulību un pērkamo seksu ?😁vecit, tas ir normāli , ka gribas citas. Cik var ēst vienu pašu ēdienu , pat ja tas ir ļoti garšīgs. Gribās arī pagaršot kaut ko citu garšīgu😁

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
7 hours ago, Black Cat said:

Iemesli var būt daudz un dažādi:

1. Nav laika sarakstei, randiņiem, utt. Elementāri nav kad. 

2. Dārgi. Reāli dārgi un bez garantijas. Ļoti bieži ir sastopamas "dinamo" meitenes un tādas, kādas pašas nezin ko un vai vispār ko grib.

Ja kāds teiks, ka jāmāk un pietiek ar "kafiju un salātiņiem", tad piekritīšu, tikai atpakaļ arī "austeru un šampanieša" vietā saņemsi "kafiju un salātiņus". 

3. Specifiskas vēlmes. Pie mums sievietes reti ir atvērtas dažādiem "piedzīvojumiem".

4. Domāju, ka šo sarakstu var papildināt.😀

Cik jākļi, tik iemesli , vecit. Nevajag iedziļināties 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
9 hours ago, BlondyVīriņš said:

Es kā gatera stradnieks iešu Maximas kolēģiem palīgā, mes vienas kategorijas cilvēki.

Huļi kapēc prostitūta nav uztaisijusi savu biznesu , nav sekretāre, grāmatvede. Kur problēma pilnveidoties. Un vispār kapēc nestaigājam visi/sas miljonāri ar 30 cm krāniem, modeļu augumiem, neredzu problēmu. Tā var pateikt par jebko -huļi kapēc.....?

 

Man vienmēr bombī kad uz ne super atalgotām profesijām skatās no augšas. Labi, ka ir cilvēki kuri strādā maksimās krāmē plauktus, strādā gateros , grāvjus rok, kādam citam tas nav jādara. Es saku paldies viņiem par viņu darbu, būtu labi ,ja tiktu pienācīgi attalgots, bet tas jau cīts stāsts, un jautajumi 100 galvām.

Pats ntos gadus pisos ( ne labā nozīmē) pa to gateri,ar domu ganjau paprjot man, labi ,ka man patīk to darīt, ja gadijumā ņipaprjot , ganjau tapāt pisīšos. Kas zin varbūt vienu dienu pats pie sava gatera tikšu un arī skatīšos no augšas, huļi katram nav pa gaterim.

Davai beidzam nodirst Maximas darbiniekus, gatera strādniekus, maukas. Pārāk daudz diršanās, parāk maz pišanās.

Neaizmirtam ka aiz katra direktora, īpašnieka ar kaut vai mersedesu stāv armija ar "maximas kasierēm" kuras uz darbu iet ar kajam, nebūtu viņu direktora kugs pats varētu krāmēt plauktus. Pag izrādās ka plauktus kādam arī ir jauztaisa metālapstrādes ļaudis. Oi lai tiktu pie metāla kādam viņs arī jāizrok no zemes utt. utt. utjp.

Jobnula man, paceļam ganjau aizgaju ne tur uz kurieni gāju. Steigā rakstiju, gaterī iss pārtraukums.

Katrs grozās kā māk un var, citam labāk sanāk, citam nevisai.

Martin , tev vajag iedzert zāļu tējiņu, saka , ka palīdz nomierināt nervus 😁

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
6 hours ago, Blondy said:

Ko mēs vienojamies ? Pacēlās jautājums par Maximas darbiniecēm , kuras tipa “ mocās”, bet prostitutēm ļoti viegli paplēt kājas un viņas saņem trīs reizes vairāk . Jo  ka @Ummis, uzskata, ka Maximas darbiniece godīgi strāda, bet prostitute ne. Arī Maximas darbiniece var slikti strādāt , un citas prostitutes slikti apkalpo. Neiet tagad runa par darba kvalitati , bet par augstprātīgo viedokli, ka prostitūte ir slikti, viņai taču baigi viegli paplest kājas , bet Maximas darbiniece labi. 
Katram savs, citai patik strādāt Maxima , citai patik sūkāt un apkalpot seksuāli vīriešus . Citai Maximas darbiniecei diemzel nesanak samaksāt rēķinus un nopirkt paēst bērniem par Maximas algu un viņa piepelnās par prostituti  . Citai vnk patik būt prostitutei. Tāpēc vina ir sliktaka par citiem ? 
Es ļoti nemīlu augstprātīgus cilvēkus . Tāpēc arī šodien noravos .

Blondy necepies, tur ir arī diagnoze Dalabojs . Klausi , ko Delfi saka, vins nemelo 😁

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
14 minutes ago, Ummis said:

tas jau vien ka sieviete nestrādā manā skatījuma normālu darbu, bet pelna sukā un dod pizdu lai ar to naudu pelnītu par kaut ko liecina. Tālāk riņķī un apkārt vēl varētu padiskutēt, bet tas pa lielam viss vienīgi ja rēķinam kategorijās ka tāpat jau prasa mīļākā prasa materiālo pabalstu. Bet tas jau nav tas... 

nu vecit, nosēdies no augstumiem. Huļi tad tu ej pie tām , kuras sūkā un dod pīzdu pa naudu .psc loģika.

Es labāk aizeju pa naudu, nevis iegādātos mīļāko , no kuras var sagaidīt problēmas . Ar Latvijas algu normālu darbu sieviete nevar dzīvot   Meičas nenosodu , jo sevišķi , kuram patik sava nodarbe . Es viņu vieta arī to darītu, ja būtu vecene . Bauda un nauda kopā😁

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 5/13/2023 at 2:10 PM, Ummis said:

Nu ja ta godīgi diez vai eskortniecēm kāda vispār ir bez zināmiem putniem. 

Tas nozīmē ka Latvijā tas ir tāds jo latvietēm "neder tas". Visas lielākoties ir ar putniem galvā kas kaut ko tādu dara. 

Ko nozīme tavā skatījumā putni?😁ja tā runājam , mums visiem ir dīvainības un putni , tikai nesaki , ka tā nav 😁

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 5/11/2023 at 2:18 AM, Ummis said:

priekš 45 ļori labi saglabājusies. Bet ka jau pierasts, tad tomēr vēlme ir ja tas notiek ar jaunāku. Asociējot to ar attiecībām. Tā kā mans ir zem 45 tāpēc es neskatos neko kas ir vairāk kā 40. Un vēl pērkamās. Ja tas ir pa velti un uz attiecību fona ok. Nu bet jebkurā gadienā 45 gados jāsāk saprast, ka šī profesija ir līdz max 35-40. Pēc tam domājiet meitenes kas un kā. 

Garām . Katram savs. 
Esmu ņēmis jaunas , vecākas . Secinājums viens - ja gribi jaunu, svaigu zaķi, dabūsi un tas pa lielo  arī būs viss. Pārsvara ne sūkāt māk, ne isti drazties. Aaa, vel tagad modē dopi,  kur par katru opciju japiemaksā . Gaida tik, kad onkulis ar maku ātrāk  beigs un lasīsies prom.

Ap 40 , kuras ir koptas bez putniem . Tur būs kvalitāte un zin, ko dara. 
dažas labas 20+ nestāv blakus ne auguma , ne prāta  ziņā salīdzinot no 40+. Un jaunais purniņš neglābj situāciju . 
Fejai jāiet prom no profesijas, kad vairs nepavelk drazienu un riebjas nodarbe  . Neatkarīgi vai 20+ vai 50+. 

 

Link to post
Helgas vārda diena
Ierakstīts
On 5/8/2023 at 12:55 PM, Roberto said:

🤣🤣🤣 

Un pie šī begemota vēl rindā stāvot.... Bļjēēē.....

Kas to teica, ka ir rinda?😁 aizperās prom, jo neviens viņu neņem 😁 Ja nēma kāds  , tad zem grādiem . Tagad dāņu fermerus - alkašus cerpj, kamēr var . Katro otro dienu apdzerusies taisa Tik Tok  video 😁Gan jau drīz atpakal  un teiks, ka pedeja diena Riga, lai nepalaiž tadu iespēju  😁

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.