Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maniaki
Ierakstīts
pirms 4 stundām, daredevil85 teica:

Cilvēkiem tīk savu stulbumu un lētticību maskēt ar uzbrukumu citiem. Visas krāpšanas metodes strādā tieši uz idiotiem. Ar galvu domājošs cilvēks nekad nepārskaitīs naudu nepazīstamam cilvēkam, kaut kādam kaktu kantorim un nesauks savus bankas datus svešam onkulim telefona klausulē, nu ibio 😂 Muļķībai ir sava cena.

Es,starp citu,esmu tāda lošara un idiote,kas var dāļat naudu ,

poprošaikām,ja prot kaut cik tēlaini un ar izdomu paprasīt.Ja tupo "maizītei vajaga" uzreiz nafig. Bet nesen vienā TC piegāja viena tāda pusaudze - pacanka un sāk fleitēt ka viņa no bērnunama,tagad draudzenei dzimene,vot dāvaniņu Izvēlējās,tikai 5 eiro pietrūkst. Protamska melo,bet tik sirsnīgi,ka es liku savām draugam,at tur pastaigājos iedod viņai 10,par to ka cilvēks cenšas, tā arī ir sava veida talants kaut ko prasīt. Es nifiga no tā neprotu. Nu tā kaut kā.

Link to post
Maniaki
Ierakstīts
pirms 1 stundas, PepeTheFrog teica:

Nepatīk vārds krapniecība, tad lieto izkrāpšana, bet lietu tas nemaina, ka tomēr tas augstāk minētais ir tikai labi nomaskēts naudas izkrāpšanas veids.

Es tomēr lietošu apzīmējums diedelēšana. No sērijas "помогите,люди добрые,кто чем может ".piemēram uznāk man tur kaut kāda mēneša fāzē un iemetu puhā sludeklu,ka manam kaķītim vajadzīga operācija,vēlams Šveices klīnikā kur viņu jānogādā ar privāto helikopteri ,un revolut kontu klāt.Tak nevienam nezvanu,neko nepiedāvāju,tīri aiz labas,tupas sirds kāds pārskaitīt vai nepārskaitīs, tā jau personīga lieta.

Link to post
Maniaki
Ierakstīts
pirms 11 stundām, Blondy teica:

Pārliecināta, ka sludinājuma ielicējs ir krāpnieks. Cilvēks izmanto zināmus faktus par kādu  nelieti un  sasaista tos savtigos nolūkos . Neviens tādos portālos neprasīs palīdzību ārstēšanai un nemetīs konta numurus . 

Krāpniecības,man šķiet ir,kad par kaut kādu summu tiek kaut kas sasolīts, un ,kad nauda kontā,netiek dots-pakalpojums,prece. Te ir aprakstīta diezgan detalizēti situācija, kas ,nu nav gluži no zila gaisa izdomāta,un reāls cilvēks, kurš ne reizi vien taisīja un mēģina taisīt sliktas,tiešām vardarbīgas un maniakālas lietas.Un ielikts konts,kur katrs,kas uzskata par vajadzīgu var pārskaitīt,vai nepārskaitīt, netiek taču kaut kas solīts par to naudu. Varbūt diedelēšana,bet ne krāpniecība. 

Vairāk mani uztrauc tas fakts kā dažs labs te jau sāk vervelēt ka ja pat tikai nesamaksāja,bet nepiekāva,vai piekāva ne stipri,tad jau neks bais tur nav,pati,bez maz vai vainīga,ka pakalpojumu kaut kā ne tā sniedza. Jā,par LV klientiem var jūsmot tikai ua iebraucējas,kurām veči,droši vien vēl sūdīgi,nekā te. Un man šķiet ka nekas tam Rolandam,vai kā viņu tur vispār nebūs. Starp citu atcerējos,kā pirms 11 gadiem ,es tad pat nestrādāju LV,bet bija paziņas kas strādāja viens tāds nožņaudza meiteni,kuras līķi atrada viņas draudzene,kurā pa to laiku,kamēr kolēģe pieņiema klientu bija veikalā.Slepkavu diezgan ātri atrada-ģimenes cilvēks,pie tam vēl ar armiju saistīts, un nekā,neiesēdināja,cik sapratu,un neviens raksts nevienā ne ziņu ne kriminālportālā nebija. Meiteni,kura atrada līķi pati diezgan labi pazinu. Īstenībā mums ļoti daudz ko nestāsta un neziņo.Tādeļ izvēlos katru klientu,īpaši no jaunajiem jau uztvert kā potenciālo ienaidnieku. 

 

 

 

Link to post
Maniaki
Ierakstīts
pirms 1 stundas, flintiks teica:

А у меня было совсем наоборот. Как-то случайно,когда деревяшку строгал,нож соскочил и втыкнул в себя,благо еще в ребро попал,поехал в больницу,так я там 10 минут врачу пытался объяснить,что меня никто не тыкал,а я сам,ведь врачи обязаны сообщать о таком в полицию.

У вас шикарный семейный  врач,сударь . Поделитесь контактом,если не  затруднит.

Link to post
Maniaki
Ierakstīts
pirms 14 stundām, Moderator teica:

Ja bija neatliekamā palīdzība (tā, ar diskotēku) vai ja bija pie ārsta tad viņiem pienākums ziņot policijai par visām aizdomām par vardarbību.

Arī tad ja pacients saka ka pats savainojies - ja ir aizdomas tad ziņo.

Pāris gadus atpakaļ manam paziņam uzbruka ,praktiski blakus viņa dzīvesvietai, pārsita ar metāla trubu galvu, bija liecinieki, bija zināms vārds ,uzvārds,izskats kas to nodarīja ( 3 cilvēki uzbrucēji), ar ātraiem aizvests.Gandrīz nedēļu slimnīcā- neviens ments neieradās,kaut arī bija viss noziņots,pēc tam kādu pusgada garumā cilvēks staigāja pie izmeklētāja,vispār bez rezultātiem. Vienīgais bija naudas kompensācija,jo viņš jau tā bija invalīds,un pēc tās traumas vēl vairāk viss pasliktinājās.Bet tie,kas nodarīja šo noziegumu,līdz šim nekādu sodu nav saņēmuši.

Tas tā īsumā,kā realitātē viss pie mums notiek.

Link to post
Maniaki
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, Alex2020 teica:

Ceturtais variants - meitenei pavisam neveicas ar klientiem, viņu regulāri piekauj un lauž viņai ribas, toties vēlme nopelnīt neļauj atmest šo nodarbi :) Jau biju redzējis šo viņas tekstu dažus mēnešus atpakaļ, kā arī google kārtējo reizi apliecina, ka ar atmiņu vēl viss ir ok.

Pa lauztās ribām HZ,bet tas ka NB ielādēt vajadzētu,tas noteikti. Jo par viņu jau gadu atpakaļ rakstīja ka varmāka un nemaksātāis.Varbūt ja viņa no Bolderājā,iešmigojusi,nefiltrē kā kurš komunicē... 

Jebkurā gadījumā tas vecis ir reāls,jo pati ar viņu runāju,un jau pēc 1,5 sekundes komunikācijas,tur jau viss skaidrs at to necilvēku.Un kas tur pa Iniņu raksta ka nesamaksāja tipa ,jo pakalpojums hujovijs. Tu jau pērc cilvēku,jau esi noziedznieks,ja pat cilvēks tam piekrīt. 

Link to post
Maniaki
Ierakstīts

Nb šis numurs jau sen figurē,un jau ir ieraksti,ka чс,ka varmāka nemaksātāis.Varbūt pat kompānija.Ik pa laikam zvanās. Tās,kuras kaut cik tēmā,protamska neņem. Un ja pat krāpniecības shēma,no ok, tur arī visa cieņa tā zamoročitjsja, atrast reālu cilvēku,kas visos nb melnajos sarakstos figurē, veselu stāstu dramatisku izdomāt... nevis tupo priekšapmaksu ,vai bērniņiem uz svētkiem dāvanām puhā diedelēt.

 

Link to post
Maniaki
Ierakstīts
pirms 2 stundām, PepeTheFrog teica:

Arī māc šaubas par stāsta patiesumu :D Ok, vecis reāli, iespējams, uzmeta, bet nedomāju, ka līdz tādam līmenim. Varu piebilst, ka esmu jau redzējis šo sludinājumu pāris nedēļas (varbūt pat vairāk) atpakaļ tajā pašā puhā, līdz ar to ticamības moments vēl vairāk zūd. Vairāk ož pēc kārtējās shēmas kā apčakarēt.

Mani arī šādas tādas šaubas māc,bet tur pēc nahalīgi bravūrīga toņa jau skaidrs bija,ka vecis meklē ne tā поебаться,kā доебаться. Un nav tā,ka atceros kartu,kurš zvanija,un ko prasija,bet tur jau varēja just,ka ir kaut kādi sūdi.Droši vien tādēļ izvēlējās kādu amatieri,kas uzrāvās.A tas ka konts pievienots, a kāpēc nē?Ja sieviete jau tā pat izmisusi,ka iet vakarā Bolderājā tikties auto,droši vien ne no labās dzīves tāds biznes plāns radies.

Pofig,es varbūt arī būšu lošara,bet kādu kapeiciņu pārskaitīšu.

Link to post
Maniaki
Ierakstīts

Zvanija 25 aprīlī man.Runāja krieviski, "До скольки работаешь?Давай вечером приеду с шампанским, посидим,расслабился." Es atcirtu,ka tā nestrādāju. Atnāc,samaksā ,30 min ,ar visām dušām,sarunām,un tinies. Tomēr atrada ar ko rasslabitjsja.... 

Bet pie mums ,tiešām ļoti daudz mērgļu un neadekvātu, un viņi pat īpaši neslēpjās.

Link to post

Pēc izskata normāla vidēji statistiskā sieviete,kā katra otrā- trešā LV,tikai lien visur kā uts,ka tik pamanītu,ka tik par viņu runātu, pierāda kādam kaut ko,vai,nevaru saprast,vai kompleksi kādi... Toties neviens nevarēs pateikt ka pie mums nav demokrātiska valsts,ja pat prokremliski noskaņota prostitūta,bez izglītības,kas melo nonstopā-varēja būt politiķe.

 

Link to post
pirms 4 stundām, xtris teica:

Es par to cik ļoti āriene sakrīt ar mentālo stāvokli! Šarikovs kā prototips Bulgakovam neuzradās nejauši...

Ja runa iet par literāro darbu,tad to var interpretēt visdažādākajos veidos,iesaku noskatīties 1976 gada itāļu filmu,jo tur pavisam cita jēga un redzējums šim stāstam. Tas tā,ne pa tēmu,bet runājot par GG , tur riktīgi sit cauri Padomju laika negatīvā atlase,kura pat mūsu zemē ne tik bieži gadās,bet tik lielā apmērā spēj sakoncentrēties vienā indivīdā.

 

Link to post
pirms 11 stundām, xtris teica:

Respect! Es šo pašu pamanīju kādu gadu atpakaļ un nošokējos par sakritību!

Man vispār vienalga kā kurš izskatās, visi mēs te -na ļubiteļa.Bet tas ka reāli varde,pretekle,puvekle un mele,kas pat neprot melot kaut cik tēlaini un ticami. Tad te dirsā visiem līda,tagad raškas pasaules gaidītajus atbalsta un gvelž cik te slikti un geji ar trasgenderiem visu pārņiemuši. Cik daži var būt akli,kurli un nedomājoši....

Link to post

Lasot dažus vīriešu komentārus,un arī saskaroties ar dažiem indivīdiem reālajā,rodās iespaids par kaut kādu stereotipusku domāšanas veidu no viņu puses. Țipa prostitūta ir tāda būtne,kurai ikdiena ir tik skarbi-tumši pelēki melnos toņos, nav nekādas citas dzīves, intereses ,ģimenes,nodarbes izņemot smago bordeļikdienu,ka viņa tik sēž uz zemā starta un gāida kādu haļavshiku,kurš labsirdīgi paskatīsies uz viņas pusi, pamānīs ar roku un teiks "es pieņiemu Tevi -tāda kāda Tu esi!" Un vsjo- nafig tā visa komercija,kāds prieks,ka kāds lošara maukā cilvēku saskatīja. Un vēl raksta te-a kāpēc gan es ar tādu nedzīvotu.A nafig Tu tāds красивый дядечка ,pat budžeta eskortniecei esi vajadzīgs? 

Link to post
pirms 6 stundām, Blondy teica:

Man nesen pazīstama meitene radija, kads piedāvājums viņai atnaca e-pasta , - virietis piedāvāja attiecības , viņam nav nekas pret viņas  profesiju  un viņa sapnis  dzīvot kopā. Ar prostitut

Tavai paziņai vēl paveicās. Man pirms neilga laika viens ,no ,teiksim tā īslaicīgiem kaimiņiem tanī vietā,kur strādāju, dzīvajā nelika mieru ar tāda veida piedāvājumiem,un ,protamska dzirdot kategorisku atteikumu,nelikās mierā,kamēr no manas puses neizskanēja tālākais rīcības plāns- ka iešu uz policiju,rādīšu visas ziņas ar kurām man mācās virsū,un būs sastādīts dokuments par netuvošanos. Man jau bija tāda pieredze.

Link to post
pirms 18 stundām, Saraa teica:

Attiecību piedāvājums no klientu  puses???  Dzīvè visādi var lietas iegrozīties. Kāda ir jūsu pieredze vai attieksme pret šo ? 

 

 

 

Vēlreiz pārlasīju. Labi, ja nu tā, par kādām tieši attiecībām iet runa?

Jo pašas pa sevīm attiecības ir sava veida kontrakts un darbs no abām pusēm,nevis tie mistiskie tauriņi kuņģa apvidū,kam mūža īlgums,nav diez ko garāks par tāda veida īstajiem kukaiņiem.Kas tiek piedāvāts, kas prasīts pretī, ar kādām ikdienas niansēm jārēķinās? 

Kādu gandarījumu un lietderības koeficientu gūs katra no pusēm uzsākot tā saucamās "attiecības "?

Ja uzdodot konkrētus jautājumus vecis pretī murmulēs kaut ko par "ļuboff" un nekā konkrēta- lasiet ko uzrakstīju pirmajā komentā šai tēmai. Kaut vai ir man tādas smagas aizdomas,ka visi tie "attiecību" aktīvie meklētāji soljutjsja ,kamēr vel šis teikums-jautājums pat nebūs līdz galam izskanējis no prostitūtas puses. Starp citu, arī uzsākot,tā saucamās,NORMĀLĀS attiecības, ar NORMĀLAJAM sievietēm ,arī nebūtu slikti apspriest šo visu no sākuma.

 

Link to post
pirms 7 stundām, dakterisberzinjs teica:

Drīzāk liekas, ka interesantāk ir process, līdz durvīm, kad darbs mājās un tad slepenā aizraušanās, atrast, sarunāt, nezina kas sagaida, azarts

Tas tuvāk aizliegto vielu iegādei,pēc sajūtām.Jo narkomānam adrenalīns un sajūta,ko dos deva sākās jau tikšanās procesa sarunāšanā ar "barigu".Kamēr sazvanās,sarakstās,satiekās kaut kur ,slēpjoties.Un bieži sanāk arī kā pati "manta" ir tak sebe,vai vispār fufelis . Ļoti līdzīgi kā ar prostitūtām.Dažiem liela daļa emocijas,iztēles,fantāzijas rosās tieši processa sagatavošanas brīdī.Daži klienti pati teica ka viņiem tieši tā adrenalīna deva dažreiz vairāk prasās,nekā pats process,dažreiz.Tas nozīmē kā atkarība ir līdzīga atkarībai no narkotikām( psiholoğiska,ne fiziska),vai azartspēļu atkarība.

Link to post
pirms 5 stundām, dakterisberzinjs teica:

Pārāk bieži esmu sācis apmeklēt dāmas 1, 2x nedēļā,  kad esošā situācija ir tāda, ka lielāko tiesu pēc tikšanās ir tāda vilšanās sajūta.  Tāpēc sāku apsvērt domu, ka nodarbe jāmet pie malas.

Vilšanās dēļ iztērētās naudas?vai morāli slikti kā tomēr kā tur nebūtu-pērc uz noteikti laiku dzīvu cilvēku, vai pēc biežām pērkamā sexa devām sāk zust iemaņas intīmi komunicēt ar  sievietēm, kas nav professionāles?Varbūt, tomēr uzskati ka dari kaut ko sliktu,ko nevajadzētu darīt? Vairāki iemesli kāpēc tā.Ir vīrieši,kas regulāri izmanto prostitūtu pakalpojumus,un ļoti normāli jūtās,bet pazīstu arī daudzus,kas labāk sitīs kulakā, ieturēs celibātu un t.t.,bet pat tuvu nevar pieļaut kā var maksāt par sexu,pirkt citu cilvēku, kuram tu ,visdrīzāk nemaz nepatīc un viss sex ir tikai samākslota (lielākā vai mazākā mērā) notēlošana,bieži vien slēpjot riebumu.

Link to post
eskort meitenes
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Kreks_peks teica:

Ja jau beztēmā un par Žirafi... Sen gribeju pajautāt...

@Lana Deina, vai tavi foto kadreiz nebija publicēti tajā žurnālā (es domāju mākslinieciskie foto kā "numura meitenei", var būt pat uz vāka, nevis sludinājumu sadaļā)? Kaut kā nepamet sajūta, ka kaut kas tāds ir redzēts...

С хуя ли?Es tanī laikā dzemdēju bērnus, apkalpojusi vīru un strādāju uzņiemumā. 

Man dzīve nesastāvēja tikai no mauku huiņām.

Link to post
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
pirms 46 minūtēm, xxxsex teica:

Labdien kolēģi. 

Jautājums sekojošs, nopietns, lūgums bez prikoliem atbildet. Kāda ir varbūtība un vispār vai pastāv,  ja biju pie darbones pirms 1.5. nedēļas.  Neesmu pat pie viņas pieskaries, padročeju, un aizgāju. Pie darbones nepieskaros pat ar rokām, nerunājot par ko citu. Vienīgais pieskaros pie viena durvju  rokturi un pēc tam nodročeju. Par mauku nezinu, bet arī neesmu pārliecināts, ka ir vesela. Kāda iespēja dabūt hiv šajā gadījumā, ja nepieskaros pie viņās? Kā domājat? Jo kaut kā iegāja prātā šis jautājums,  jau trešu dienu mocīšana.  

Skolniekiem Ziemassvētku brīvlaiks pilnā sparā,ja tādi jautājumi. HIV pat pie parastā neaizsargāta sexa pagrūti noraut.Kapēc skaitījās geju slimība?Nē jau tikai geji,bet hetero partneri,kas piekopj anālo bez kontracepcijas to dabū,jo anālais sex ir traumatisks,var veidoties plīsumi,asinis,sūdi sajaucās un uz asinīm tas viss pa taisno caur aklo zarnu. Man to jau gadus vairāk kā 20 atpakaļ ārste-ginekoloģe izstāstīja, jo pati saklausījos tos mītus,ka bez maz vai no viena acu uzmetiena var dabūt . Cik dzirdēju,ka ir pat tādi med pakalpojumi,ka ekstra gadījumos 24 stundu laikā pēc nedroša,aizdomīga sexa veic injekciju, kas nobloķē visas iespējamās transmisīvās,hiv,sifilisu.

It kā Amerikā (nezinu kā citur) pat veic tādu injekciju izvarošanas upurim,ja ātri vēršas policijā,lai samazinātu saslimšanas risku.

Link to post
Aļņiem būs kur izvērsties
Ierakstīts
pirms 13 stundām, Donlucky teica:

Piekrītu, ja domājoša feja vēlas saglabāt kaut kādu savu klientu tad nagus tomēr necentīsies palaist, tieši otradāk izdarīs visu lai paliktu atmiņā un atgrieztos.   Gan jau jāklim neiedeva pa lēto vai kaut kāds konflikts bija, vai pats ar kaut ko plātījās , kā saka gada Alnis😂😂😂

Cik es pazinu meitenes,kas strādā šinī sfērā savā dzīvē- zagle,nu,varbūt viena-2 trāpījās,bet arī viņas zaga no veikaliem,vai pat apzaga meitenes ar kurām kopā strādāja,nevis klientus. Ir,droši vien tāds stereotips ka zādzība ar prostitūciju iet roku rokā,bet tas drīzāk izņēmums, jo zagle ir viens psihotips,prostitūta- kaut kas cits. Gan vienai,gan otrai ,protamska ir novirzes no morāli-ētiskām sabiedrībā pieņemtām normām, bet zaglēs, parasti nenodarbojās ar prostitūcija,jo prēkš kam,ja jau ir tāds "talants" maku izvilkt,kaut vai jebkurā barčikā,vai veikalā,un ne tev jāsūkā,ne tev pist jādod. 

Un šī sieviete pie tam liek savas reālas bildes ar seju,ļoti šaubos.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.