Ievietots: Šodien 10:55 | Lasīts: 69 | Sludinājuma ID: #7543094 |
Tik pretīgi,ja vēl bērnu piemin sexa pakalpojumu portālā.Ja kādai tiešām kaut kāda nereāli bēdīga situācija-FB tādu ielec,ar kontu,gan jau kāds kādu eiro pārskaitīs.
Lana Deina 1011
pirms 32 minūtēm, Eino teica:Ne visi ir tik stipri, lai dzīvi nodzīvotu bez kļūdām
Nekļūdās tikai tas- kurš neko nedara,tikai sēž ,ņaud cik viss dzīvē netaisnīgi un nodirš tos,kas izvēlās dzīvot tā,kā pašam patīk,nevis domāt ko kaimiņtante, vai onkulis padomās par jums.
Lana Deina 1011
pirms 25 minūtēm, Eino teica:Nenosodi tā Deinu! Viņai vīrs nomira, kad Deina ar mazu bērnu bija, nespēja atrast citu ceļu un tāpēc kļuva par prostitūtu. Un kad tā sanācis un nauda parādās, tad nav jau vairs īsti iemesla, lai apstātos! Bet Tu vēl jauns, gan jau kaut kad vēlāk varbūt arī sapratīsi!
Varējāt arī nedetalizēt. Man ir vienmēr plāns B,un C,un Y,nevis kā dažiem labiem tikai Z plāns paurītī. Dzīve ir interesants piedzīvojums,ja proti transformēties un pielāgoties apstākļiem. Man patīk labāk tā,nekā nodzīvot pelēku dzīvi ar neinteresantu cilvēku blakus,strādāt ntos gadus vienā un tanī pat darba vietā,un apaugt ar tādu pat tizleņu loku,kas saucās par draugiem. Jābeidz man te pļūtīt jau...Nekādīgi pēc atpūtas pie Adriātikas noskaņoties drūmajai mauku ikdienai nevaru(sarkasms) ...Gribas tikai dzert rakiju un lekt no kutera siltajā jūrā.
Ierakstīts
Tā jau nebūs prostitūcija, bet kaut kāds iepazīšanās klubiņš,kur uz savstarpējām simpātijām viss balstās. Ja sieviete sniedz pakalpojumus pa naudu,viņai jābūt pilnīgi vienalga uz pircēja izskatu.Jābūt vienādi normālai attieksmei pret tiem kas maksā un adekvāti uzvedās. Vienīgāis jābrīdina, ja ir kāda ļoti acīmredzama īpatnība,invaliditāte,lai klātienē nebūtu kaut kāda nepatīkama šoka reakcija.