Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 8/24/2021 at 5:36 PM, Agent87 said:

Nu bļin,  Ameriku te atklāji !🤦‍♂️😂😂

Protams ka no rītiem labāk iet, bet ne vienmēr tā sanāk 🤷‍♂️ Bet ja ir laba feja, viņa pat vakaros tev sniegs labu seksu un baudu, kā piemēram Polinka, Zlata, Masha, Natalii u.c.

Tev reāli dzīvē neiet vai kas? Ameriku hujmeriku ne atklāju, ne mēģināju. Bez obligātā pļūtījiena dažreiz vari arī iztikt. Vismaz pamēģini 👍

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
7 hours ago, Agent87 said:

Oij, oij...puisītis pāris rītus seksu nedabūja 🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂 mei4as bez aģentūrām, tikai sev pelna, taka tā ir viņu izvēle, pamosties potenciālā pisēja dēļ, vai atpūsties tālāk 🤷‍♂️potenciālā- tādēļ ka, cik nav tādu sarunātāji uz konkrētu laiku, bet beigās neatbrauc,  pat nepadodot ziņu 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

To sauc par klientu servisu... tāds savā ziņā ir arī šajā nozarē. Es ļaunu prātu neturu, vienmēr rēķinos ar šādu iespēju. Pats gan esmu punktuāls. Ja mainās plāni, tad laicīgi brīdinu, ka tomēr nevarēšu.

P.s. rīta seksu tāpat dabūju, tikai kaimiņu durvīs. Rīta varianti vispār ir labākie, jo dāma vēl nav sagurusi no darba.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
5 hours ago, glamurla said:

Nu es tikai ar vienu esmu ticies saziņā caur whatsupu tā kā daļēji piekritīšu ka razvods, kāda neatbild, vispār, lielākā daļa uzkaras pie laika precizēšanas uz pieņemšanu, bez atbildes no viņu puses un tā kā nav laika gaidīt, kad sastāties zvaigznes darbonēm, kas komunicē tikai caur whatsappu, tāpēc man ir telefoncēlāju saraksts, tās arī aplaimojam.

Pēdējā gada laikā 90% tikšanos tikai caur whatsapp. Nekāda razvoda komunikācijā, atskaitot Zlatu un Olivia, kuras vienkārši piekāsa, jo izdomāja piepist seju un no rīta nepamosties laikā, kad bija sarunāts. Bet pārējos gadījumos vnk perfecto sarunāšana. Es uzrakstu, kad man ir labs brīdis sarunai, un meitene atbild, kad pašai ir brīvs brīdis.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.