Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Blondy buduārs
Ierakstīts
On 7/15/2021 at 10:52 PM, Blondy said:

iedomājos-būtu tāds forums par viriešiem, kas apmeklē mūs, pērkamās meitenes🤭🤭🤭 un tieši tādā pašā veidā apspriestu klientus- liktu balles par izskatu, intelektu, un, galvenais - kāds DARBĪBĀ😊😊😊 būtu jautri🤣🤣🤣 Protams, tas ir joks, bet dažiem labiem noderētu izlasīt atsauksmes par sevi - reizēm  tāda sajūta , ka raksta atsauksmes un noliek meitenes , kas pats  ir supervirietis ar sportisku augumu, izglītots, kopts, seksa guru -vienkārši neatkārtojams🤣🤣🤣 Dārgie klienti, varbūt pirms, apspriežot meiteni  un liekat balles, noderētu paskatīties spogulī un padomātu par sevi,  esat mazliet paškritiski. Iet runa par tiem, kas tikai māk kritizēt un ļauni pasmieties.

Tajā pašā laikā , es pilnīgi piekritu, ka xtra ir vajadziga un atsauksmes ir vajadzīgas, lai jums nebūtu vilšanās , kad dosieties pie Dacites, Lienes vai Mašas😊

mēs esam dažādas , ari jūs esat dažādi . Un katram savs - citiem vajag lielus pupus un lielus gabarītus,  citam vajag smalku meitenīti ar tvirtu dupsiti, nerunājot par jūsu fantāzijām. Jūs esat lieliski!

tik gudra mauka pizdets 😁

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.