Tu taču zini kā izskatās prezervatīvs un kā izskatās mute, vai ne? Un kā to prezervatīvu uzvelk ar muti?
Es šodien skatiju jutuba kā pareizi vilkt gumija, un tur pateica par baktērijām. Man dažreiz fejas arī vilka gumijas ar muti, tagad gan sapratu ka tas nebija labi.
Pašam vilkt gumiju ļoti vienkārši. No visiem kas bija man fejas, tikai viena pareizi uzvilka gumiju. Un es pats pie pēdējās fejas uzvilku pareizi gumiju, nezinot ka tā ir pareizi. Tagad esmu profesionāls šajā ziņā.
4 часа назад, JānisMik сказал:
Tu taču zini kā izskatās prezervatīvs
Un nedrīkst pirms seksa drocet pimpi ar gumiju, tad var tavas baktērijas tikt iekšā Vinja.
Labāk iemācies pats vilkt gumiju uz daiktu, nav grūti to darīt. Ar muti uzvilkt gumiju nav sterili, vienalga baktērijas no viņas mutes būs uz tava daikta, un neviens nezina ko Vinja darīja pirms tevi ar savu muti.
sievietei dzimumorgānā , kaut vai uz 1cm , jau joberis, vienalga ar vienu prezi vai diviem uz gala.
Tu doma ka visi. Nebija taču saskarsme locekļi ar vagīnu. Ja , sex bija, bet nebija tiesha kontakta. Pat ar masku kulackovu būs kontakts, bet ar prezi nau kontakta. Sex ar prezi ir tāpat kā sex ar gumijas lelli.
Ierakstīts
Ne tik sen. Kādi 2-3 gadi atpakaļ bija. Visiem pazīstamā laikam Emīlija saucas no Purvciema. Ir pat tēma šeit par viņu.