Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
3 minutes ago, Blondy said:

Mīļais cilvēk, man jautājums, kā Tu vari ikdienā pieskarties citiem rokturiem - sabiedriskās vietas ( veikals, transports, citas iestādes )  , Tu taču nezini cik tur  maukas ir pieskārušas  un ne tikai maukas , arī slimi cilvēki . Tev nav bail pieskarties kaut kur sabiedriskās vietas , bet no maukas durvju roktura gan bail?😊

Te tāds moments, ka uzreiz pēc roktura sāka locekli aiztikt.

Link to post
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
8 minutes ago, xxxsex said:

Labdien kolēģi. 

Jautājums sekojošs, nopietns, lūgums bez prikoliem atbildet. Kāda ir varbūtība un vispār vai pastāv,  ja biju pie darbones pirms 1.5. nedēļas.  Neesmu pat pie viņas pieskaries, padročeju, un aizgāju. Pie darbones nepieskaros pat ar rokām, nerunājot par ko citu. Vienīgais pieskaros pie viena durvju  rokturi un pēc tam nodročeju. Par mauku nezinu, bet arī neesmu pārliecināts, ka ir vesela. Kāda iespēja dabūt hiv šajā gadījumā, ja nepieskaros pie viņās? Kā domājat? Jo kaut kā iegāja prātā šis jautājums,  jau trešu dienu mocīšana.  

Ja vien rokturim neskāries klāt ar atvērtu brūci, tad iespēja, manuprāt, minimāla. Sirdsmieram pēc pāris nedēļām vari uztaisīt STI paneļa testu.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.