Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 6/2/2023 at 12:45 AM, Ummis said:

Tikai nevajag... nevajag te tagad ar rakstītprasmi kaut ko te braukt virsū... Vienkārši kaut ko patīk otram uzbraukt. Ka jau Latvijā... Tā ja, kaut kas "kož acīs" tad ir visādas likšanas priekšā un uztaisīt gribēšana kādu par idiotu, kas neprotot rakstīt. Jo tā baigi krutais zīmejas, ja neaiziet pašam līdz smadzenēm vai arī, kas nepatīk, tad pateikt, ka viss ir slikts ar gramatiku. Zinu šito "latvāņu" pieeju... Tas ir ne tikai xtra forumā,  tas ir gandrīz visur. Kaut ko uzraksti neērtu, tad uzreiz ir zini tev tur gramatika tāda vai šitāda. 

Tu sāc šajā portālā visiem stāstīt, cik nepareiza un pretdabiska ir prostitūcija un cik visi šeit ir zemiski, vienlaicīgi norādi "Vienkārši kaut ko patīk otram uzbraukt". Tu tiešām esi pārsteigts?

Tikai viens no daudziem pētījumiem par rakstīt prasmes un spriestspējas korelāciju:
https://attractivejournal.com/index.php/anglophile/article/view/67
 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
13 hours ago, Ummis said:

 

Nekā tamlīdzīga. Acīm redzot mums te latvijā ir tā ja kaut ko nesaprot tad otru iztaisīt par debīlu pirms pašam kaut ko pakustināt un padomāt. Pat māki uzrakstīt kaut ko tādu? 

Saprašana un rakstītprasme ir savstarpēji saistītas lietas, turklāt ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
8 minutes ago, Blondy said:

Protams, ka nav aizliegts 😀 es tikai neredzu , ka tas ir tirgus . Tas ir seksa pakalpojums, nevis Turcijas tirgus , kur nav norādītas cenas un var kaulēties ar tirgotāju . Bet, kaulēties neviens nav aizliedzis , pretī  bus garantēta ļoti laba attieksme  un lielisks  serviss  ! 

Mēģinu iedomāties, kā izskatās kaulēšanās. Iespējams, ka man ir ļoti vāja iztēle 😄

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
12 hours ago, Rixxiis said:

Tu nopietni?😂Dariji visu lai tur nepaliktu un tirgotu kajstarpi😄?Blin es bij labaakas domaas par tevi,beidz vijobivatsja,tev maximums  5-7 gadi palikushi un karjeraa kriize saksies,ja neesi sapelnijusi naudu lidz atlikushajam muzham tad naksies vien pist uz rimii straadat lidz pensijai un pec pensijas,vai esi iedomajusies ka tevi njems lidz 100 gadi un vaalees?

 

Te kautkas atgadina no dazham manam pazinjaam,kuras bija jaunas,maukojaas pa visu pasauli rinkjii,cukurtetini par visu maksaja,londonas vip bordeljos davinaja rolexus,pa nakti deva pa 10 pakam,shikaa dziive un vinjas domaaja ka tas buus muuzhiigi,bet attapaas riigaas bedigakajos rajonos,ar klozepana ripaam kungjii😂protams visi roleksi un dargaas mantas tika pardotas un nolietotas

Reti kura shajaa profesijaa ir nodroshinaajusi sev dziivi un vecumdienas

Neesmu @Blondy gultā bijis, bet jau pēc rakstītā var saprast, ka viņa savas problēmas prot risināt 🙂 Nojaušu, ka gribās visiem dot dzīves padomus un nest gaismu kritušo ļaužu vidū, bet ar šo laikam jādodas citur.

ps. Ir stilīgi, kad šajā portālā kāds sāk apspriest tikumības jautājums. Next level ir sākt diskusijas par tradicionālās ģimenes definīciju Satversmē. 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
14 hours ago, Ummis said:

tas jau vien ka sieviete nestrādā manā skatījuma normālu darbu, bet pelna sukā un dod pizdu lai ar to naudu pelnītu par kaut ko liecina. Tālāk riņķī un apkārt vēl varētu padiskutēt, bet tas pa lielam viss vienīgi ja rēķinam kategorijās ka tāpat jau prasa mīļākā prasa materiālo pabalstu. Bet tas jau nav tas... 

Pag, tad jau Tu pats arī esi no šī "par kaut ko liecina". Tas ir tāpat, kā zagt ir slikti, bet pirkt zagtu mantu, zinot, ka tā ir zagta, ir vēl sliktāk. Šādu pakalpojumu pārdot Tev liekas slikti, bet pirkt ir OK? 😆

Link to post
Intīms bez komercijas
Ierakstīts
11 hours ago, Blondy said:

Iedomājies tadu attiecību modeli “ mēs pārtiekam viens no otra”   - ir kaisle , jūtas , sieviete no sirds mil vīrieti , bet virietis neaizdomājās, ka vajag palutināt savu sievieti ar kādu dāvanu, ziedus , rūpes par viņu .( Es nerunāju par pārmērībām , bet pēc savam iespējām ) . Un tā viņi dzīvo gadiem . Ticiet man, ar gadiem jūsu sieviete  paliks par pieticīgu pelēku pelīti . Un jūs sāksiet skatīties pa malām uz skaistam, efektīvam sievietēm . Jo jūs “ mīlat” ar acīm, vai ne? . 

Un otrs modelis , abiem jūtas un kaisle , bet virietis ik pa laikam uzdāvina sieviete kādu dāvanu , regulāri ziedi , jo jūs vinu mīlat un gribat vinu iepriecināt , redzēt vinas acis prieku .  Jūs visi gribat, lai jums blakus būtu smaidīga, skaista sieviete nevis nogurusi pelēka pele. Bet , lai sieviete tada butu , viņai ir jābūt novērtētai un mīlētai . Jūs ļoti labi ziniet, ka skaistums maksa. 

Paradiju divus attiecibu modeļus - kurā variantā justos sieviete laimīgāka ?  
neiet runa par maka biezumu, bet par attieksmi . Sievieti vajag lutināt, jo sevišķi , ja jums ir jūtas pret viņu  !

Jā, un ot sauc par attiecību kopšanu 😉 Diez vai tas ietilpst kategorijā "par sexu vienmēr jāmaksā". Jebkuras attiecības jākopj, vai arī tās beidzas 😞

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
23 hours ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

O jā, viņai filtri nopietni. Pats brīnos, ka tiku garām, parasti ar mani fejas neauklējas, bet izturēju viņas filtrus, savā ziņa viņa manus filtrus, nopelnija pastāvīgu klientu, regūlari piestaigāju, pie citām īsti negribas iet. Reizēm kad iedomājos, kur esmu gājis, mazliet bēdīgi paliek, tad zvanu viņai runāju tikšanos,un pēc kāda laika skumjas beidzas, un ne tikai skumjas beidz.😁

Varbūt pieredzējuši var sagatavot kaut kādus sagatavošanās testus. Līdzīgi, kā tas ir dažādos sertificēšanās pasākumos: lai lieki uzreiz neizgāztos, iespējams kārtot sagatavošanās testus 😄

7 hours ago, Blondy said:

To gan diemžēl  nevaru ietekmēt- foruma noteikumus nevaru diktēt  😊 mans viedoklis, ka vispār nevajag krāt 10 postus, lai varētu kādam uzrakstit . Neredzu jēgu , būtu mazāk spam foruma . Te ir ļoti daudzi lietotāji , kas nevēlas diskutēt , rakstot postus , tajā paša laikā vins nedrīkst rakstit PM. 

Šadi Tu kliedē zināmu noslēpumainības un nesasniedzamības plīvuru. Ļauj tak mums jauniešiem nedaudz "pacensties" 😉

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts
On 2/23/2023 at 4:57 AM, sidlav55 said:

 kā jau te rakstīja gators   , vēl viens apbižotais......  pāris dienas pabijis ,un uzreiz iedomājies , ka vinš te visiem   iestellēs smadzenes. kundziņš tāds iedomīgs , par to kā  te parādijies visiem uzreiz vinam jāizdabā, uz palātes jāizsniedz Blondy nummurs.  ja ne, tad viņš ar mums  mūdžiem vienā smilšu kastē nespēlēsies.    pirkstu nav , nevar 10 postus uzrakstit, ?  būtu izlasijis  kas te rakstits pēdējā pusgadā par ne visai patikamajiem notikumiem... saprastu , kāpēc  biedri klusē, jo negrib lai vēl viens no malas nākošs tips taisa nepatikšanas.  neesmu šo pašpārliecināto tipu redzējis, bet salīdzinu ar citu , kas man arī privāti rakstot prasiju rast iepēju sadzit Blondy pēdas.  atbildēju , ka nebūs , jo esmu devis vārdu neizpaust kara noslēpumu.  saņēmu atbildu, ka saprotot un vēl paldies pateica.   likās prātīgs  vecis nevis izlaists puišelis, kā unstoppable. Martin , vai mums tagad jāpriecājas vai jābēdājas , ka unstoppable atļāva neaizvainoties par to ka viņš neuzskata sevi par tik zemu kritušu, lai ielaisos diskusijā ar mums?

Pēc visa rakstītā, saprotu, ka jāķerās pie rakstīšanas, lai iepazītu @Blondy
Let's do it!

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.