Lasot dažus vīriešu komentārus,un arī saskaroties ar dažiem indivīdiem reālajā,rodās iespaids par kaut kādu stereotipusku domāšanas veidu no viņu puses. Țipa prostitūta ir tāda būtne,kurai ikdiena ir tik skarbi-tumši pelēki melnos toņos, nav nekādas citas dzīves, intereses ,ģimenes,nodarbes izņemot smago bordeļikdienu,ka viņa tik sēž uz zemā starta un gāida kādu haļavshiku,kurš labsirdīgi paskatīsies uz viņas pusi, pamānīs ar roku un teiks "es pieņiemu Tevi -tāda kāda Tu esi!" Un vsjo- nafig tā visa komercija,kāds prieks,ka kāds lošara maukā cilvēku saskatīja. Un vēl raksta te-a kāpēc gan es ar tādu nedzīvotu.A nafig Tu tāds красивый дядечка ,pat budžeta eskortniecei esi vajadzīgs?
Nu nezinu gan vai daudziem tads uzskats.
Man jau liekas ka katrs pieklajigs virietis ar cienu un respektu izturas pret jebkuru sievieti. Un nav jau runa par finansialu vai fizisku vajadzibu vienam pec otra, bet par emocionalu un garigu vienosanos ir runa saja tema.
Es nerunāšu par tiem naiviem vīriešiem , kuri piedāvā prostitutem attiecības, lai viņu dabūtu bez maksas seksu . Naivie , jo šī profesijas pārstāves braukāšanu gar ausīm ar saldiem tekstiem par mīlestību , neuztver nopietmi .
Iet runa par tiem, kuri tiešām vēlās veidot ar prostitūti attiecības nevis tikai seksuālas . Prostiūte pirmkārt ir cilvēks, sieviete nevis lieta, regulāri tiekoties ar viņu var veidoties draudzīgas attiecības un simpātijām, arī var būt abpusejas .
Pirms piedāvātu viņai attiecības , labāk simtiem reizes pārdomāt , vai tu busi gatavs ne tikai būt ar cilvēku, kas patik vizuāli , patik ka cilveks, ka seksa partneris, bet vai tu arī pieņemsi viņas nodarbi un ar to sadzīvosi . (Neiet runa par tam , kuram riebjas sava nodarbe un ir spiestas ar to nofarboties ka iztiktu . ) Bet par tam, kuram patik nodarbe un netaisās to mainīt . Tas nav viegli , jo sevišķii virietis sava būtība ir privātīpašnieks . Lai piedāvātu attiecības prostitutei , pirmkārt , ir jāsaprot, ko virietis prostitutei var sniegt , gan materiali, gan emocionāli , gan seksuāli .- jautājums, priekš kam viņai šis attiecības vajadzīgas, ko Tu vari viņai piedavat .
Otrkārt , jāsaprot vai vins varēs atdalīt viņas darbu no jūsu attiecībām . Problēma sākas, kad virietis salīdzina sevi ar klientiem , rodas greizsirdība ,mazvērtības kompleksi utt. ,Sākas sevis mocīšana un otru, ar tālākam postošām sekām
Man šķiet, ka vīrietim jābūt loti maigi sakot , saprotošam cilvēkam , milzīga i uzticēšanās otram un l jābūt ļoti stipram cilvēkam , lai būt attiecības ar pērkamu sievieti ..
Ja virietis veselīgi pieņem, ka prostitūcija ir normāls pakalpojums , sekss par naudu neuzskata krāpšanu , ja ir gatavs veidot ar sievieti , kurai ir loti daudz vīriešiu uzmanība, kura ir paštiekama , vina nebus mājas pelīte, jārēķinas ar to , ka šo sievieti nebus viegli, , , , Tad uz priekšu . Garlaicīgi noteikti nebūs 😊
.
Tad padoma, priekš tas ir vajadzīgs - ne vīrietim, ne prostitutei😊viņai darbs ar vīriešiem , sekss regulārs , kam vinai vispār vajadzīgas attiecības , ja vjns nav gatavs neko piedāvāt ?😁
Es esmu no tiem viriesiem, kas uzsakata, ka sievietei nav jastrada (vispar, jebkada profesija), lai nopelnitu iztikai. Tapec naudu nopelna virietis- lai sieviete to teretu. Savukart sieviete var stradat sava prieka pec, lai pasapliecinatos, butu ar ko nodarboties utt.
Un ja sada gadijuma sieviete kura turpina stradat sexa joma, jo vinai tas patik un ta tiek uzskatita par profesiju, tad ka vina skatitos uz viriesa izklaidem ar citam sievietem? 🤔 Ta nebutu vina profesija, bet tiri izklaide un sexuala bauda. Bet diez vai sada gadijuma sieviete pateiktu ka vinja sava prieka pec to var turpinat darit, bet virietis ne, jo tas nav vina darbs 🤔😁
Man ir vairakkart izveidojies tik labs kontakts ar perkamam sievietem un atkartoti apmeklejot iepazisti tuvak ka sak likties ka citos apstaklos ar tadu varetu ari ko vairak par sexu. Bet nu apzinja tomer vienmer atgadinajusi, ka labakaja gadijuma varam but labi pazinas.
Tomer galu gala, ari perkamas sievietes ir sievietes ar savu personibu, interesem un raksturu. Kapec gan lai neiepatiktos tada?
tiešām visas 57 lapas izlasīji? cik laika tas aiznēma?
Dazam parlecu pari.
Sakas ar aprakstu ko ar interesi izlasiju, un tad parlecu uz pedejiem komentariem. Taka taja bridi man jau paradijas nopietna interese uzzinat vairak, kas isti ir blondy, saku citigi lasit no sakuma. Laiks kaut kur pazuda, bet man patika tas ko es ieraudziju un interesanti bija ari lasit!
Ierakstīts
Neizmetu ara. tikai parvietoju no primarajam uz sekundarajam vajadzibam