man 28 draudzenei 18 , viņa grib to katru dienu un pa vairākam reizēm , viņa ir ritīgi azabočenā uz seksu . es jau vecs ja paveicas 2vas reizes kādu dienu viņa dabū . vakar nedabuja , daudz un vēlu strādaju biju noguris , šodien man pizdjets būs varu dabūt pilnīgi visu ko vēlos un kā vēlos . un viņa katru vakaru man čīkst lai es viņai palaizu kājstarpi , tas sāk tracināt . es jau viņu sāku lēnam pierunāt lai meklē sev kādu jauneti , jaunaku ērzeli , bezdeļņiku kurš viņai no rīta līdz vakaram laizīs un seksos
Tad kad tu met mieru, tad padod kontaktinfoemciju. vai vēl labāk 0 varam uzņemties uz maiņām šo grūto darbiņu.
'Man 4 gadi attiecības un sekss ir psec ku maz.anaalo aizmirsti, mutē beigt nedrīkst. Vienu dienu atzinās ka moska ir frigīda. Tagad pat pasam negribās vairs kāpt virsū! :S
Plānoju ieviest mīļāko, jo viss pārējai - sapņu sieviete, bet nu gūltā jo tālāk jo pasīvāk. Ir viens devīgs prospekts padomā, bet tur otra galejība - pārlieka devība!
Mana situācija ir kopija tēmas autora situācijai 1:1
Lasiju un domāju ka pats pa šmigu piereģistrējies jo paroli neatceros un ierakstijis. Varam taisīt klubiņu.
Eu, Tev vis kārtībā ar galvu? Tu instances atšķir? VID ir pajāt kā tevi nosauca personāžš ar izdomātu vārdu koļa vai vasja. Drīzāk Tevi pie dirsas paņems par nodokļu nemaksāšanu, ja dosi visiem pa labi pa kreisi iekasējot naudu. Un kada x pēc tev ir 10 segvārdi? Personības dalīšanās un gribās pašai/pašam ar sevi parunāties?
Ierakstīts
Tik nemāku atrast tos postus, kur šis jautājums uzdots. Posts par viņu pazuda, līdz ar to info vairs neatradu.