Man patika krievu homora raidījuma satīra par tēmu, ka 23. Ir datums, kad daiļais dzimums domā, kā ar zeķēm un boršu izteikt mājienu par lexus uz 08.03
@Black Cat vīri jau parasti negaida apsveikumus, bet gādā tos sev paši, ja tomēr tas ir svarīgi, tad to sev apkārt var sakārtot par to runājot.
par datumu - mūs darbā - kad vēl bija ofisu laiki sveica 23.02, pēc aizrādījuma HR nodaļai, tas tika pārcelts uz 19.11. Dāmas, kas kādu sveic darbā, gan jau ar mājās kādu apsveiks.
23.02 ir padomju armijas diena, kuru nesvin neviens, kam tas nav personīgi svarīgi vai kas ir izglītots jautājumā. Sveicējiem nav nepieklājīgi uz to norādīt, manā paziņu lokā, kur visi +\- esam dzimuši padomijā pie ši principa ar pieturamies.
P.S
@blondy gan visu pareizi nosaukusi - sarkanās armijas diena, nevis vīriešu diena, viss kā vienmer korekti un sakārtoti.
Alīnas nr mums zinām, draudi ar izteikti, nevajag ielas iztīrīt no vienas ķertās un anonīmi iesniegt ziņojumu?
Ja man kaut kas nepatīk, es nebāžos, tur ar galvu toč kaut kas nav, pietika jau ar to ru granny, kas bija sērijveidniece, ar 8+ ķermeņiem uz sava rēķina.
Ja mājās ir sieva un klubu iet iedzert ar draugiem nevis podcepitj mazās.
Un uz klubu kur ir augstākas cenas iet, lai tur nepinas pa kājām lubraki.
Par to, ka labām meitenēm jābūt dārgām - pareizi, kad bija 18-25 tad tikai tā arī izklaidējies pie 30 saproti, ka ērtāk ir meitene, kur ziedu un aplidošanas vietā iedod 150eur un atslābinies
Tādas cenas ir, lai tādi lubraki un neveiksminieki kā Tu nebūtu jāsatiek, tāpat kā klubos - ar ieejas maksu un dārgiem dzērieniem atlasa publiku, lai piemēram man nebūtu jāsatiek tādi kā Tu.
Piedāvāju te likt visu kunga žulti vienkopus, savādak kā auns mīž pie katra krūma - katrā topikā jālasa kādas meitenes ir negodīgas jo nav šam pa kabatai!
Ierakstīts
Varbūt viņš ir jau Spānijā? 😂