Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 2/1/2023 at 9:01 AM, xtris said:

Kur profesiju klasifikatorā ir prostitūta/prostitūts,seksuāla  kontenta veidotāja netā utt,prasības,nodokļu likme utt?

Attiecībā uz nodokļa likmi - onlyfans meitene var maksāt nodokļus vispārējā kārtībā kā jebkurš cits strādājošais. Nekur nav izdalītas specifiskas nodokļu likmes pa profesijām. Piemēram, elektriķim IIN 9%, zobārstam 10% vai tamlīdzīgi. Visi maksā vienādi. Tiktokeriem šis aspekts acīmredzot netraucē.

Par profesiju klasifikatoru - jā, nav tur tāda ieraksta "onlyfans sex satura veidotāja", bet tā gluži vienkārši nav problēma. NACE profesiju klasifikatorā nav arī ieraksts "tiktokeris" un simts citas lietas, ko mūsdienās var uzskatīt par profesiju. VID un citām iestādēm ir pilnīgi pajāt, kāda profesija darba līgumā norādīta. Galvenais, lai samaksā nodokļus un visi liks to meiteni mierā. Tiktokeriem arī šis aspekts īsti netraucē. Tad kāpēc lai onlyfans būtu citādi?

Vienīgā problēma varētu būt tāda, ka meitenei daba devusi daudz skaistuma, bet prātu tā pamazāk, tāpēc pati nav spējīga reģistrēt uzņēmumu, sakārtot grāmatvedību un visu pārējo. Vai arī vēl ticamāk - onlyfanā var nopelnīt pāris dolārus mēnesī, bet ne pietiekami, lai samaksātu nodokļus un visu pārējo. Tāpēc arī par šādiem "veiksmes stāstiem" nekas nav dzirdēts.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
3 hours ago, xtris said:

Tāpat onlyfans,seksa čatu un porno aktrisītēm nav nekāda juridiskā un nodokļu regulējuma. Var reģistrēties kā aktrises labākjā gadījumā,tikai kur skriet,ja kāds neadekvātais uzmācas....

Onlyfans ienākumu legalizēšana ne ar ko neatšķiras no youtubera, tiktokera, datorspēļu strīmotāja vai citas interneta slavenības ienākumu legalizēšanas.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.