Problema bija trauma cirkšņa rajonā, kā aizbildinajums bija ka sāpe ir tik liela ka pat čurajot nav iespējams nokratīt, kur nu vel priecāties par erakciju.
Protams simulācija par ķirurga ameklejumu, sonografiju, ka rezultatā nekas traks, tikai iekaisums no iekšējas brūces, šodien saņemu pretsāpju poti un antibiotikas un varēsu mesties virsū.
NNN veiksmīgi aizvadīts, bet šobvakar gan nočītošu ... lai gan, nav nemaz tik slikti nedaudz atturēties, stamina aug, gan fokuss parādas, gan arī ar citiem apgriezieniem vari mesties iekš darbiem.
!!!! DŽEKI, TIE KAS LASA, LŪŪDZU, NEKAD NENODARIET TO SEV. TAS NAV TĀ VĒRTS. KĀ BIEDRS IEPRIEKŠ MINĒJA- JA TIESĀM VELIE IESPRAUST, UN JŪTI KA LĪST JAU PĀRI KRŪZEI, SĀKUMĀ NOSIT ĶEPĀ, REIZĒM TAS ATRISINĀS TIK DAUDZ PROBLĒMU KA NAKOTNE TEV NEPALIKS PARADĀ !!
Ja domā ka uzvaras cena ir pārak augsta lai to darītu, tad pagaidi kad saņemsi rēķinu no nožēlas
Var to savu peripetiju palūgt šķetināt PM? Ārkārtīgi neinteresanti palagi jums tur iet.
PS ieteikums par treniņā sasitām olām ir super! Vēl var uztaisīt rudens pēdējo braucienu ar velo un nokrist. Nu tieši ar olām uz rāmja,tavu nelaimi! Un vismaz mēnesi nekāds sekss - ķirurgs/urologs tā noteica,ak kāda bēda.....
PPS Turpmāk pisies tikai ar prezi,ja ir sieva. Laikam jau lieks ieteikums.....
Šoreiz olu atsišanu novēlu uz darba traumu, diemzēl treniņš šajā dienā neiznāca, un darba trauma nav mazāk ticama .
Liekas ar Jūsu palīdzību esmu uzsācis veiksmīgu paēnu manipulāciju ar savām olām, lai neiekultos nepatikšanās un nepaliktu bez viņām
tautā saka ,,, ja zinātu , kur pakritīsi , paliktu spilvenu. nu homo sapiens , lai izdomā. palūdz draugu , lai uzsit zilu aci un sievai stāsta , ka uz ielas atspārdījuši , pāris reizes pa olām ievilkuiši, sāp ka nevar pieskarties. kada tur mīlēšanās , ja kājas kopā nevar salikt.
Man liekas ka ir jauns favorītvariants. jo ar sportu nodarbojos, un dabūt a olām nav nekāds brīnums . ok, labi ka es vēl nepaziņo par NN, rīt sāksies teātris pēc treniņa aomeklējuma
@MistersLieliskais jā, paldies par solidaritaro atbalstu . Ir ir dirsā, bik stress augšā.
Mūsu seksuālajā dzīvē ir bijušas lielakas pauzes piem 2 nedēļas, tapēc, ja es būšu dabūjis pa ''mandariniem'' treniņā, un ik pa laikam pasūdzēšos ka sāp, nāksies protams imitēt urologa ķirurga ameklejumu, analīzes utt, bet tas ir laiks, kuru varu novilkt garumā .
Īstenībā bija tikai viens šāviens, un aŗī tas pats gaismas ātrumā. Jā, pēc ameklējuma pirmā pietura tuvakais benzīntank un metamais izlietnē
Tur jau tie sūdi ka partneri inficēt es nevēlos, pilnīgi izslegts, bet taja pat laikā, no seksuali aktīvām attiecībām paņemt pauzi dēļ NNN ir diezgan nereāli, un izveidos daudz jautajumus, bet liekas vienīgais loģiskais iemesls kā es varētu uz doto brīdi līdz testa rezultatiem izvilkt.
Savukārt par feju, es neesmu protams pārliecināts vai viņa ir slima vai nē, bet riskēt un aplaist tuvakos ar kko es galīgi negribu.
Jā, piekrītu par muguras izšaušanu pirms dosanās pie fejas, jo šeit bija gadījums kad nedz gumija bija līdzi, nedz smadzene spēja atgadināt to bez gumijas nedarīt.
Ir radījusies situācija, kuru nu nekādi nevaru vairs pagriest atakaļ... Vakar iedevu aiz vaiga darbonei bez gumijas, pectam mājās uzvilku jointiņu un norāvu paranoju par to vai nebūšu norāvis kādu apslepto no viņas, jo sāku aizdomāties par viņas izcelsmi, un sapratu, ka tāds kā es kad iesprauda aiz vaiga, neesmu vienīgais
Karoč man ir situācija, ka tagad sēžu un nezinu ko darīt, iepiļīt kādus medikamentus jau uzreiz, iet taisīt testu, vai gaidīt kādus simptomus?!
Sievai seksu atteikt nedrīkstu, līdz ar to man ir jāatrod risinajums, nesačakarējot ģimenes ballīti .
Ierakstīts
Nu tā vīri un transgenderi.
Viss safe.
Mēnesi nedot sievai bija deizgan amizanti.
Problema bija trauma cirkšņa rajonā, kā aizbildinajums bija ka sāpe ir tik liela ka pat čurajot nav iespējams nokratīt, kur nu vel priecāties par erakciju.
Protams simulācija par ķirurga ameklejumu, sonografiju, ka rezultatā nekas traks, tikai iekaisums no iekšējas brūces, šodien saņemu pretsāpju poti un antibiotikas un varēsu mesties virsū.
NNN veiksmīgi aizvadīts, bet šobvakar gan nočītošu ... lai gan, nav nemaz tik slikti nedaudz atturēties, stamina aug, gan fokuss parādas, gan arī ar citiem apgriezieniem vari mesties iekš darbiem.
!!!! DŽEKI, TIE KAS LASA, LŪŪDZU, NEKAD NENODARIET TO SEV. TAS NAV TĀ VĒRTS. KĀ BIEDRS IEPRIEKŠ MINĒJA- JA TIESĀM VELIE IESPRAUST, UN JŪTI KA LĪST JAU PĀRI KRŪZEI, SĀKUMĀ NOSIT ĶEPĀ, REIZĒM TAS ATRISINĀS TIK DAUDZ PROBLĒMU KA NAKOTNE TEV NEPALIKS PARADĀ !!
Ja domā ka uzvaras cena ir pārak augsta lai to darītu, tad pagaidi kad saņemsi rēķinu no nožēlas
Analīzēs viss safe.
Back to works.
Be safe.