Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Blondy buduārs
Ierakstīts

Ja threesome ir jūsu tēma, tad īsa atskaite varētu palīdzēt, ja arī vēlaties sākt. Ar sieviņu izlēmām pamēģināt trijatā, @Blondy  pēc virtuālām atsauksmēm atbilda visiem kritērijiem un komunikācijā bija tik ļoti welcoming, ka ātri norunājām tikšanos mūsu teritorijā. Norunātajā vakarā Blondy dēļ laika apstākļiem mazliet kavējās, bet tā kā bijām sarūpējuši sveces un vīnu, mūs tas neuztrauca;) Man bija svarīgi, lai visas trīs iesaistītās personas būtu max apmierinātas, tāpēc gan saziņas laikā, gan tikšanās sākumā uzsvēru, ka ikvienam ir tiesības pateikt “stop” jebkurā brīdī, pat ja tas nozīmētu vnk vīna malkošanu visa vakara garumā. Fejai ierodoties bija nedaudz saspringums, kas pagaisa raisoties draudzīgām sarunām, un saprotot, ka visiem ir savstarpējas simpātijas, nesteidzīgi ķērāmies pie lietas. Lai arī Blondy bija paķērisi līdzi kaudzīti dažādu rotaļlietu, šoreiz iztikām bez tām, ar smaidiem un rotaļīgumu raisot lieliskas izjūtas visiem. Nekas mani neuzvelk vairāk, kā tas, ka jūtu, ka sievietes pa īstam uzkarst, un abas meitenes bija reāli “hot”, kas rezultējās lieliskā pieredzē, kuru plānojam ik pa laikam atkārtot. IMHO, svarīgākais visā šajā ir attieksme, kas abām meitenēm bija lieliska. Īsais rezumē, ja vēlaties trijatā, tad arī šajā jomā @Blondy ir līmenī…

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts
1 hour ago, Blondy said:

Jūsu postii= jūsu vizītkarte. Pietiek palasīt  dažus komentārus, lai saprastu kāds ir cilvēks  .

11 hours ago, Vienīgais Gators said:

Jebaķ, vēl viens abižotais. 😁es šitos  tirliņus nesaprotu. Huļi viņai tev jāraksta? 

11 hours ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

Galīgi čabīgi, te tev nu bija Unstoppable, neapturamais,pfu tev, najobšiki visur apkārt, mūsdienu problēma , pietika ar 10 postiem lai apturetu.

1 hour ago, Blondy said:

@Unstoppable, paldies par Tavu uzmanību , bet tiešām man nav raksturīgi rakstit vīrietim pašai . Man tas liekas dīvaini .Parasti tas notiek otrādi . 

@Blondy, perfekti teikts par postiem, kas ir mūsu visu vizītkarte. Palasiet augstāk paši! Tiešām lepojaties? Es neredzu problēmu atbildēt, ja pie cilvēka pieklājīgi vēršas, bet katram savs, kādam ir vēlme atbildēt fejas vārdā(maybe pat dabā aizvietot to;)), kādam pazemot, kādam vnk ievākt postu. Ja nav īsti ko citu darīt vai šī ir prioritāte, tad var arī tā, bet pasaulē ir arī interesantākas lietas, ko darīt. Kungi un dāma, bez aizvainojuma, turpmākajās diskusijās neiesaistīšos, īsais kurss liek saprast, kādas tās būs;) Peace:)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.