Principā piekrītu, ļoti uzkrītoši tas, ka sadarbojas tikai ar zināmām “aģentūras” meičām un lapa pati tiek veidota pēc krievu dosug principa.
Viņš latviski cik saprotu vispār ņi bum bum Tā jau būtu paskatījies apkārt, apjautājies, veicis tirgus izpēti joptv. Dažus gadus atpakaļ bija līdzīgs projekts uzcepts. Komentāru sadaļai nebija normāla moderātora (uzreiz spams, u.c.) plus anketām pievienoja mistiskus foto kurus ņēma no meiteņu personīgajiem soc. mēdijiem un privātām sarakstēm. Beigās tā lapa nodzīvoja - ja nemaldos - gadu? Un tanī visā bija iesaistītas varas iestādes.
Viens labums gan no viņa ir, gan mums gan mentiem , uzreiz var saprast kurām ir “jumts”. Aģentūru (jeb cilvēktirdzniecībā iesaistītu) meiču pakalpojumus cenšos neizmantot, kvalitāte kā jau var saprast kad dienā jāsapelna noteiktais minimums un no faktiskās peļņas saņem tikai daļu. Tu viņai maksā 150, viņa dabū 80, respektīvi serviss arī būs uz 80 nevis 150 🤷♂️
Pēc kādiem kritērijiem šo skaistumu nosaka? Es 80% no tām plastmasas lellēm kas lapā stāv par velti neņemtu, kur vēl maksāt tiem pīļknābjiem Skaistums ir subjektīvs, vecīt. Vai nu, uzreiz pasaki ka strādā ar konkrētu tipāžu / mērķauditoriju. Mārketings 101, nekā personīga.
Varbūt ir vērts nomainīt šo frāzi uz “kvalitatīviem foto” vai kaut ko līdzīgu?
Šķirstu forumu un skatos ka baigi daudz ne-vietējo (politkorekti saku, moderator, nesit) te ir parādījies un ļoti aktīvi komentē tieši aģentūras meiteņu postos un lieto chatgpt tulkojumiem
Tiešām tik slikti bizness iet, ka suķikiem pašiem pie darba jāņemas? Ar piedirstu ar fake profiliem puh & gribu nepietiek, bāleliņi dodas iekarot forumu joptv
Tādus klientus vajadzētu tiesāt,tad ir neliela cerība,ka cietumā viņš izbaudīs izvarošanas kaifu pilnā mērā!
Tā loģiski padomājot, par ko tiesāt?
Vai aizlaišanās nesamaksājot bet izpišot klasificējas kā izvarošana jeb tā saucamā “pakalpojuma zādzība”, t.i. kā no frizētavas aiziet nesamaksājot? Panti un sodi dažādi. Ja piem mudaks pāri faktiski nenodara, bez jebkādas vardarbības vnk atnāk, izpiš un aiziet.
Tāpat, uz izvarošanu brigāde brauc uzreiz un operatīvi, bet uz aiziešanu no salona arī 2h var braukt ja pavairāk izsaukumu.
Vācijā utml kur prostitūta ir legāls amats tam ir sava sistēma un mudaku savāc un soda. A pie mums ko meičām darīt? Veterānēm gan jau ka kāds pazīstams policis ir bet nu..
Policija 100% ka forumu lasa, vispār būtu labi ja atkomentētu par šito.
Mūsu sabiedrība pārsvarā Padomijas negatīvās selekcijas sekas.
Tas mums ir visās sfērās, diemžēl. Kaut vai Googlē atsauksmes par restorāniem palasīt.. piekasās pie katra sīkuma. Aizejot uz vietējo stūra krogu sūkstās ka nav mišelin līmeņa apkalpošana. Ka tik kaut kur iedirst par to cik slikta dzīve
Domāju, ka pietiekami daudz veču, gan dirsēju gan tie kas reāli staigā, izmanto fejas kā vietu kur savu žulti izgāzt. Tepat ir pāris personāži. Godīgi, nebrīnītos ja feja, palasot dažu atsevišķu indivīdu tekstus, visus pasūtītu uz Sibīrijas pusi
Biznesa nozarē tas pats, nogriež stūrus šur tur lai ietaupītu trīsarpus centus un rezultāts ir tāds kāds ir. Pēc tam meklē vainīgos, nepaskatoties spogulī. Padomijas domāšana, ibio
Ja dročī katru dienu un tā kā daikts tiek žņaugts līdz zilumiem, neviena vagīna nebūs pietiekami cieša Esmu dzirdējis ka jauniem džekiem tā ir problēma
Par gaumi jau nestrīdās, bet viss ko varu teikt ir vienkārši jesus christ
Ir kam patīk tā trakā Mežciema Royal Canin meiča - tai nav ne pupu ne pakaļas, kauli spiežas ārā. Plus vēl neko nemāk un negrib darīt
Šķībi skatos uz tādiem večiem, tā līdz pedofīlijai nav tālu. Sievietei tomēr ir jābūt sievišķīgai, ar dzimumbrieduma pazīmēm. Man kkā neomulīgi pist meiču ja pēc izskata tā varētu būt vēl skolā ejošs tīnis. Es laikam old fashioned jāklis
Stulbs jautājums - Kāds varbūt zina,kā vislabāk izārstēt gonoreju? Beidzot būšu iekritis, pirmo reizi, 40 gados, turklāt ne no pērkamas, bet izjāju kaimiņieni...
Varbūt ir kāds saskāries?
Pats neesmu saskāries, bet tā ir infekcija, to ārstēt var tikai ar antibiotikām ko ārsts izraksta.
Vecrīgā šobrīd vieni indusi apgrozās. Vasarā no ārzemēm kolēģi atbrauca, gribēja Vecrīgu redzēt, es aizvedu un psc, gandrīz nevienas baltas sejas Roķene pilna ar viņiem. Agrāk bija pie muzeja tīri OK barčiki, tagad viss nolaists, kaut kādas hipsteru ēdnīcas un geju klubs (laikam) ar uzkrāsotiem džekiem kas stāvēja ārā.
Ik pa kādai meičai ganās, bet vai nu pavisam mazgadīgas, vai mēģina kādā bārā ievilināt kur kokčas ir pa pārdesmit eiro. Shēma veca kā pasaule.
Manuprāt visa sakarīgā kustība ir ap Tallinas ielas kvartālu tagad. Tīri subjektīvi protams
Diezgan ticami,ka ne vienai vien fejai mīlas stūrī ir kameras un tās ieraksta
Tu domā ka viņas pēc tam patin atpakaļ lenti lai skatītos uz spalvainām olām un sevis pašas tukšo skatienu sienā kamēr tu uz viņas elso? Te palasot var saprast ka lielākā daļa mēģina strādāt tā ka tik ātrāk beigtu un aiztītos. Ja nu vienīgi kamera stāv virzienā uz maka saturu, lai zinātu vai nākamreiz var vairāk prasīt
Man bija daži gadījumi, kad tiešām smuka meitene, bet nekādas intereses par procesu, par to vai klientam viss ok, un man pašam galvā bija doma ātrāk beigt un skriet prom, un pēc procesa saproti ka labāk padročit nekā pie tādiem iet, neskatoties uz to ka meitene ir ļoti skaista.
Skaists baļkis ir domāts mežam, kur to var aplūkot baļķu estēti Tomēr pakalpojuma sniedzējai ir jābūt pakalpojumam ko viņa sniedz, un gulēšanu ar blenžšanu griestos es pie pakalpojuma nepieskaitu.
Es tomēr lietošu apzīmējums diedelēšana. No sērijas "помогите,люди добрые,кто чем может ".piemēram uznāk man tur kaut kāda mēneša fāzē un iemetu puhā sludeklu,ka manam kaķītim vajadzīga operācija,vēlams Šveices klīnikā kur viņu jānogādā ar privāto helikopteri ,un revolut kontu klāt.Tak nevienam nezvanu,neko nepiedāvāju,tīri aiz labas,tupas sirds kāds pārskaitīt vai nepārskaitīs, tā jau personīga lieta.
Cilvēkiem tīk savu stulbumu un lētticību maskēt ar uzbrukumu citiem. Visas krāpšanas metodes strādā tieši uz idiotiem. Ar galvu domājošs cilvēks nekad nepārskaitīs naudu nepazīstamam cilvēkam, kaut kādam kaktu kantorim un nesauks savus bankas datus svešam onkulim telefona klausulē, nu ibio 😂 Muļķībai ir sava cena.
Man slinkums rakstus meklēt, bet gadījumi jau ir bijuši. Ja vajag liecinieka statusu (lasi - izziņu, ka esi bijis maukās) droši. Gan jau ir, kam tiešām tas neko nekrata. Man un gan jau vēl kādam gan tas var šo to dzīvē pabojāt.
Šim biedram ir taisnība. Bez Tabu V22 jau paspējis reizes 2 nofilmēt. Jēga ka seju aizmālē - tāpat kam vajag, pēc drēbēm atpazīs.
Vai starp mums ir kāds rakstnieks? Sanāktu neslikts tāds erotiski-politisks trilleris. Tik galvenajā lomā labāk Margo Robiju paņemt vai Meganu Foksu tur...
Ierakstīts