Ņemot vērā, cik pašlaik liels čakars atrast da jebko normālu, varbūt xtra džentelmeņu brigādei jāsāk pašiem ielūgt uz LV normālas fejas?
Otrs variants, kas der kungiem gados ar zemāku testosterona līmeni, būtu ik pa laikam aizbraukt paciemoties pie labām fejām kādā Rietumeiropas galvaspilsētā. Pārējo laiku noder dators un salvete.
GFE - meitene māk radīt iespaidu, ka esi gaidīts viesis; draudzīgas sarunas nepiespiestā gaisotnē; meitene dzīvespriecīga, smaidīga un aktīva; minets bez preža; acu kontakts seksa laikā; meitene izbauda procesu vai arī pārliecinoši pietēlo (bez visādiem "oh my god, yes, yes, yes"); meitene neskatās telefonā un visu uzmanību velta klientam; meitenei patīk viņas darbs un patīk tikties ar cilvēkiem.
GFE vislabāk var izbaudīt, ja tiekas ar daiļavu uz 2 stundām.
Tas ir pats svarīgākais, jo foršu, strādājošu meiču te LV maz. Lai 19 gadīgajam @dzheks nav trauma uz mūžu tiekoties pirmajā reizē ar konveijer-tipa darboni!
Piedodiet biedri un mans čoms @njā! Nevaru ilgāk nociesties neierakstījis par savu mīļāko tēmu.
Aizbrauciet uz Londonu pēc top quality pussy un pie reizes varēsiet nopirkt jebkurā aptiekā Viagru BEZ RECEPTES. Maksā ap 6 EUR par tableti, bet vismaz tā ir īstā manta.
Biju ciemos pie fejas, kura bija nesen iegādājusies kucēnu, lai pa naktīm nejustos vientuļa. Kucēns dzīvojās pa viesistabu un tā bija atdalīta no gaiteņa ar kaut kādu barjeru. Kamēr mēs pa guļamistabu, kucēns bija pārvarējis barjeru un ticis klāt pie manas mugursomas. Tā bija apčurāta un saturs apgrausts. 😪
Es šodien skatiju jutuba kā pareizi vilkt gumija, un tur pateica par baktērijām. Man dažreiz fejas arī vilka gumijas ar muti, tagad gan sapratu ka tas nebija labi.
Pašam vilkt gumiju ļoti vienkārši. No visiem kas bija man fejas, tikai viena pareizi uzvilka gumiju. Un es pats pie pēdējās fejas uzvilku pareizi gumiju, nezinot ka tā ir pareizi. Tagad esmu profesionāls šajā ziņā.
Un nedrīkst pirms seksa drocet pimpi ar gumiju, tad var tavas baktērijas tikt iekšā Vinja.
Vispareizāk ir sākt ar OWO (minets bez gumijas), bet vēlāk pašam uzvilkt gumiju, lai fejas mute nesaskartos ar prezi un uz preža nenonāktu baktērijas, kuras pēc tam varētu tikt iekšā viņā.
Es gan pie pēdējās fejas nepareizi uzvilku gumiju, jo pēc beigšanas prezis bija palicis uz pimpja. Esmu tāds amatieris un nepraša!
@janina13Vēl varu ieteikt paņemt līdz un iedot dāmai rakstu par Kēgela vingrinājumiem. Un tad atgriezties pēc mēneša vai diviem un pārbaudīt vai vingrinājumi tiek veikti regulāri un precīzi.
Vai LV ir kada ekskortniece, kam tur leja nav viss izstaipīts? Pat izmeginot maza auguma, tievas, 20-25 gadigas sievietes, nakas vilties - gandriz vai nevienai nav normalas berzes.
Nopērc sev gumijas lelli (sievieti, kas nekad neiebilst). Ja nepieciešams, vari viņas caurumā iebāzt mazliet smilšpapīra, lai būtu "normāla berze".
Pareizi!Normālām sievietēm,tādus"normālus" tik jāslauc,jo viņi neko vairāk nav pelnījuši!
Citreiz apbrīnoju,"gudros daiļdirsējus"..No sievietes nez ko pieprasa,a paši ar izaudzētu puzi staigā,melniem nagiem un no mutes tāda "vaņa" nāk.😂
Līdz galam nesapratu Tavu domu, bet, ja es maksāju palielu naudas summu, tad arī sagaidu atbilstošas kvalitātes pakalpojumu. Neesmu ar mieru maksāt šļurām, kas neko neprot, atbaidoši izskatās, nemāk peteni nomazgāt un nemāk pat sakarīgi patērzēt.
Ja vajag vienkārši "nokniebties", tad laikam der jebkura.
Nepiekrītu. Ja vajag tā, ka nevar izturēt, labāk paņemt datoru un papīra salveti. Ietaupīsies naudiņa un nebūs vilšanās sajūta. Fejām tomēr jābūt labā līmenī.
Man liekas, ka tomēr jāņem meitene vecumā no 25 līdz 30 - ar pieredzi, prasmēm, labu attieksmi, smuku seju, gariem matiem, sportisku un dabīgu augumu (bez uzpumpētām lūpām). Tetovējumi netraucē, ja vien tie nav uz sejas. Pīrsingi var būt, bet bez pārmērībām.
Jābūt gan izskatam, gan attieksmei daudzmaz vienādās devās!
Vai LV šādas meitenes var sastapt? Neesmu pārliecināts, bet varbūt kādam cīņu biedram ir paveicies.
Un es neaizrādu precētiem,bet vienkāršī mēģinu izprast.Pati es jau arī neesmu svētā.😁
Tu jau vairākas dienas mēģini izprast, bet tas viss nav nemaz tik sarežģīti, ja būtu palasījusi komentārus šeit un citos topikos. Izskatās, ka Tev gribas nevis izprast, bet gan aizpildīt ēteru ar saviem pretrunīgajiem spriedelējumiem.
Ja jau vēlies nelohoties un mainīt savu dzīvi, tad novirzi visu uzmanību viena dāmai, nevis vienlaicīgi darbojies vairākās frontēs. Pašlaik izskatās, ka vēl arvien domā un rīkojies kā maukurs.
Ierakstīts
Sentēvi droši vien atstāja atmatā