Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maniaki
Ierakstīts
pirms 19 stundām, Blondy teica:

Pārliecināta, ka sludinājuma ielicējs ir krāpnieks. Cilvēks izmanto zināmus faktus par kādu  nelieti un  sasaista tos savtigos nolūkos . Neviens tādos portālos neprasīs palīdzību ārstēšanai un nemetīs konta numurus . 

tut nav jabut parliecibai,es skaidri zinu ka tas pidaras un taa kuce krapj naudu aaraa,ja kadam ir info kur vinjus atrast tad padodat zinju

pirms 3 stundām, PepeTheFrog teica:

Tad pēc tavas loģikas - ja man piezvana un pasaka, ka zvana no bankas un maksājums un iesprūdis un vajag manus bankas datus, lai to apstiprinātu, tā nav krāpniecība? :D Tehniski, viņi man neko nav solījuši ne par kādu naudas summu, nekādu pakalpojumu u.t.t. tikai pastāstīja, ka redz, kaut kas tur nav izgājis cauri. Banka reāli var zvanīt apstiprināt izejošu maksājumu, ja viņi uzskata to par nepieciešamu, bet atšķirība ir tā, ka viņi neprasīs internetbankas pieejas datus. Kā redzi, arī ļoti tuvu realitātei pielāgota situācija.

Nepatīk vārds krapniecība, tad lieto izkrāpšana, bet lietu tas nemaina, ka tomēr tas augstāk minētais ir tikai labi nomaskēts naudas izkrāpšanas veids.

ko tut muldi,banka nezvana un neko neparbauda,es parskaitiju 100k un man neviens nezvanija,tie haholi appiseeji gan ir zvanijushi

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.