un par to domāšanu cik jāmaksa par stundu? tad cik piem vidēji vienkārši tur pārdevējs maximā vai tajā paša lidl? pat ieskaitot visādus pabalsta ņēmējus? ar ko viņi sliktāki par narko dīleriem utt.? kurš normāls iet pie viņām ja tā godīgi? ja deputāts kas ies tur var sanākt tādi sūdi viņam ka viņs entos gadus balts neatmaksāsies. tad tādi neiet tas izslēgts. maimas vekala darbinieki noteikti nejiet. lidl ar nē. diez vai tur iet piloti un stjuarti. celtnieki ar diez vai baigi atļaujas. atliek tikai narko dīleri pelnoši iet pa 90. ero stundā. un ši ir sabiedrības latvijas degredētākā daļa. reāli būtu jāmaksā uz pusi vairāk kā latvijas vidēja stundas likme ap 20. eiro.h
es zinu kā ir lietuvā jo es šad tad info nolūkos cenas esmu tur prasijis. lielāko daļu ap 85% tur visas nosauc lētak kā te. par to ir stāsts. un tad te būtu tāds pieprasījums pēc viņām? ja ma ir zināma būtiski lētaka. un par kādu kvalitāti iet runa? es zinu kura pa reizi 20. eiro piemēram? un?
Jā, labs Tev tas plāns! Pasludināt visus mauku pisējus Latvijā par narkodīleriem, un salikt visus cietumā, tad pats varēsi pist pa lēto! 🤣
cik daudz jāpelna un izmisušam nogribējušam jābūt, lai ietu pie nezināmas ar faktiski aizlienētām onlyfanu fotkām. uz labu laimi zinādamms ka jānoliek būs tas 90nieks. ar varbūtību ka tur apakšā sagaidīs vells sazin kas. nu tāpēc jau lat tādas tās cenas ir viņām un mjūs neko negribat manīt jo esat mierā ar tām cenām kādas ir. vai tiešām jūs esat visi baigi miljonāri ka var tā šķiest 90niekus pa labi kreisi par kaut kādu 30 min drāzienu? manuprāt ir starpība vai prasa 50. eiro pa 30 min vai 90. un tur lietuvā par tādu pašu klasisko ar kaut kādu tur orālo pilns ir pa 50. eiro. a te uzreiz visas prasa šito. Ir tikai viens liels iemesls kāpēc ta ir. un tas tagad sāk kļūt skaidrs. proti latvijā protams visiem ""puikām"" tā spiež olas ka gatavi atdot daudz vairāk. un tas arī visa filozofija. UN ja tas tā ir tad rodas savāds jautājums kas tas nolādēts ir pa faktoru ka tā ir?
Nav jau teikts, ka būtu palicis, ja realitāte no bildēm būtu pavisam tālu! Kad tu pēdējo reizi biji Lietuvā? Gan jau, ka arī tur cenas ir cēlušās. Vispār lamāties par mauku cenām ir samērā bezjēdzīgi. Šeit nav nekāda valsts regulējuma, tāpēc visu burtiski nosaka pieprasījums un piedāvājums. Pat ja visi šī foruma dalībnieki izdomās palikt ar pilnām olām, diez vai tas to pieprasījumu tik būtiski pavilks uz leju, lai tas ietekmētu mauku cenas. Ja tev Rīgā ir zināma būtiski lētāka feja ar vismaz tādu pašu kvalitāti kaut vai kā šī te feja, raksti atsevišķu topiku, stāsimies rindā
Ministru kabinets jau 22 gadā pieņiema.Es vispār sēdētu un nesprēgātu,kamēr daži indivīdi nesāk" es pie tādām kā jūs ejat neietu",visas resnas vecas kroplas,pa ko tur maksāt?Tak neej,puvekli tu tāds,ej pie tām,kas patīk.Nakuj tu apdirs cilvēkus,kas tev neko sliktu nav izdarījuši?.ZB jau.Un jā,kas iet pie meitenēm- prostitūtām,kam mazāk pa 25- jau oficiāli pārkāpti likumu.Pa šo vietni mierīgi var ziņot policijai,jo viens te raksta ka 22 gadi viņam jau pa vecu,pēkšņi uzpeld ka pat 15 gādīgās strādā.Pofig,lai attiecīgās iestādes ar to nodarbojās.
Nedirs, šis ir tikai likumprojekts, karājas gaisā jau no 2020. gada. Tajā ir arī daudzas pavisam murgainas prasības, tostarp obligāti pāraudzināšanas kursi pakalpojumu saņēmējiem (likumprojekta 10. pants), tāpēc nedomāju, ka Trampa laikmetā tas tiks pieņemts.
Ierakstīts
Jā, labs Tev tas plāns! Pasludināt visus mauku pisējus Latvijā par narkodīleriem, un salikt visus cietumā, tad pats varēsi pist pa lēto! 🤣