Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kas Notiek?
Ierakstīts

Nevaru īsti saprast, kas īsti notiek, vai nu es esmu palicis baigi izvēlīgs vai arī reāli nav meiteņu pie kā aiziet. Meiteņu deficīt Rīgā iestājies. Visas atsauksmes, ko lasu ir par kaut kādām pāris meitenēm pie kurām arī visa Rīga staigā. Ja sāk skatīties kaut ko jaunu, tad rezultāts ir feik bilde un krokodils galā. Vai nu arī man neiet un visu laiku trāpos uz krokšiem.

Bļin sāk visu velmi atsist pie kādas braukt ciemos, ja rezultāts visu laiku ir ...nekāds. Varbūt ir kaut kādas jaunas internet lapas parādījušās, kur tagad var kaut ko normālu atrast. Kā īsti ir????

Kāpēc Izmantojat Eskorta/prostitūtu Pakalpojumus?
Ierakstīts

Man kā normālam džekam gribas bieži un visur, bet mana draudzene netiek man līdzi, un kaut kā baigi bieži atsaka. Apnika ķert kurvīšus un ciesties. Orālo seksu ar netaisa. Tāpēc, lai nav jāsāk psihot, tad miera labad šad tad aizstaigāju pie kādas. Un gala rezultātā visiem miers un viss labi.

Ja runa ir par mīļāko, tad ir bijis, bet no tā nekas labs nesanāca. Kā jau iepriekš tika minēts, pēc kaut kāda laika mīļākā grib kaut ko vairāk, uzzvana tad kad nevajadzētu un tad parasti ir problēmas.

Staigāt un meklēt gadījuma sakarus ir diezgan laikietilpīgs un naudiski neizdevīgs pasākums. Bet šad tad negaidīti un neplānoti ar dažreiz sanāk.

Daži Ieteikumi Tiem, Kas, Varbūt, Nav Aizdomājušies.
Ierakstīts

Ko lai saka,

vakar gribēju kā labāk jo ļoti vajadzēja, bet sanāca vēl labāk. :angry:

Iegriezos pie vienas nezinu kā to īsti nosaukt, bet lai nu paliek. Izvēlētā bilde bija feiks, bet nu ļoti ļoti vajadzēja, tāpēc paliku, kautgan pēc 5 min domas mainījās lasot tālāk sapratīsiet par ko ir runa.

Noģērbos, iedeva dvieli, likās pamitrs, domāju, bet ļoti vajag. Iegāju dušā nomazgājos, pēc dušas sāku slaucīties - protams pievilcies ar cigarešu smaku, domāju, bet ļoti vajag.

Tad apgūlos uz gūltas un tur man iecirtās nāsīs šī vēsturiskā dīvāna smaka, likās ka zem galvas ir nevis spilvens, bet gan kāda bezpajumtnieka gadu valkāts zeķu pāris. :wacko:

Tad gan neko man vairs negribējās!!!!

Meitenes aizdomājaties vai kādreiz tur vēl atgriezīšos!!!!!!!!!!!!! :angry:

No Tiem, Kas Nav Slēgti.
Ierakstīts

Queen savā laikā ļoti pat regulāri apmeklēju, savā laikā tur meitenes bija ļoti pat smukas bet kautkas mainījās un tad tā kvalitāte baigi nokrita. Tagad kautkādu laiciņu jau neesmu bijis.

Bet ļoti patika divas meitenes kuras uzgāju viņas individuāli mājās strādāja un taisīja masāžas, bet jau kautkādu labu laiku pazudušas kautkur. Un tagad arī labprāt apmeklētu meiteni kas masāžas taisītu pati pie sevis. Jautāsi kāpēc? Kautkā liekas ka tas nav tāds konveijera variants. Nevar ar kādu citu koridorā saskrieties. Sajūta ka attieksme patīkamāka.

forsameitene, skaties jau būsi savus klientus savākusi un nevajadzēs iet strādāt uz salonu. Padod ziņu ja sāksi savu masieres privātpraksi!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.