Juris333 0 Ierakstīts 2025. gada 14. decembris Autors Kontakts Ierakstīts 2025. gada 14. decembris Uzrakstiju tam profilam. Vrb ir, vrb nav. Redzes ko atbildes. Tas kontakts, kurs man bija, tur dzeks vai meitene, to es nezinu, telegram piedavaja tiksanas ar dazadam meitenem, kuras saitos nav atrodamas. Atlidziba ari bija ok. Link to post
Juris333 0 Ierakstīts 2025. gada 14. decembris Autors Kontakts Ierakstīts 2025. gada 14. decembris Iespejams. Nezinu. Esmu tikai telegram sazinajies. Tev ir telegram sim profilam? Link to post
Juris333 0 Ierakstīts 2025. gada 14. decembris Kontakts Ierakstīts 2025. gada 14. decembris Sveiciens foruma dalibniekiem! Bija man te telegram kontakts, loti vertigs, kur vareja sarunat forsas tiksanas ar meitenem, kuras nesludinas. Kontakts pazuda tiirot telegram chatu. Ja kads saprot, par ko runaju, loti novertetu, ja privati atsutitu zinu. Parada nepaliksu. Paldies Link to post
Juris333 0 Ierakstīts 2025. gada 13. maijs Blondy buduārs Ierakstīts 2025. gada 13. maijs Saki ludzu, kads ir Tavs patreizejais numurs? Paldies Link to post
Ierakstīts
Uzrakstiju tam profilam. Vrb ir, vrb nav. Redzes ko atbildes.
Tas kontakts, kurs man bija, tur dzeks vai meitene, to es nezinu, telegram piedavaja tiksanas ar dazadam meitenem, kuras saitos nav atrodamas. Atlidziba ari bija ok.