Patiikami redzeet, ka kakjis runaa dreebi:) "Ja kraapj, jaashkjiras" - nez, njemot veeraa apkaarteejo dziives realitaati, es nedomaaju, ka vairaak par 50% paaru dziivo realitaatee, kur visi or abpuseeji uzticiigi.Un nu, parasti jau attieciibaas ir kaut kaads emocionaals un psihologjisks segums, kuru, ja reiz izveidots, taa vnk izmest ir stulbi.
Kalendāra lietošana neprasa atjautību Bet izskatās, ka dāma ir ļoti optimistiska dzīves ilguma prognozēs vai arī varam izslēgt matemātikas skolotāju, kā potenciālo arodu:D
sheit dazhi arii taadu izpistu un veel samaksaatu, ka tik iebaazt.Jau lasiijam taadus ne vienu reizi vien.Buutu smiekliigi ja ne tik skumji.Man jau liekaas ka vairums prostituutu izskataas aptuvieni taa, daudzmaz normaalas prasa 100 eur un vairaak
Tur iisteniibaa nav nekaa skumja, kameer klients pats ir apmierinaats, nedomaaju, ka kaadam no mums ir tiesiibas ironizeet tas ir vai nav skumji:)
Hmm, 4sex.lv ar ik pa laikam dod "service not available" vai taimautojas. Varas orgaani izmanto Biti un taapeec nogriezts vai? Es kkad domaaju, ka mosh satura filtrs uzlikts, bet kaapeec lai Bite taa dariitu? Jaazvana uz supportu.
Man jau kaadu ilgaaku laiku ejot no telefona uz puh.lv raadas tas vinju "under construction" suuds. Kas shie Bites IP range nogriezushi? Kaads kam ir Bite var pateikt iet vai neiet?
Ierakstīts
Patiikami redzeet, ka kakjis runaa dreebi:) "Ja kraapj, jaashkjiras" - nez, njemot veeraa apkaarteejo dziives realitaati, es nedomaaju, ka vairaak par 50% paaru dziivo realitaatee, kur visi or abpuseeji uzticiigi.Un nu, parasti jau attieciibaas ir kaut kaads emocionaals un psihologjisks segums, kuru, ja reiz izveidots, taa vnk izmest ir stulbi.