Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Problēma..
Ierakstīts

Tiešām Atgriezies pie sievas un būsi laimīgs!

Diemžēl nav tāda varianta..

Par maz info iepostoji, lai konkrēti atbildētu. Par Jungu/Freidu esi dzirdējis? Cilvēks ir ļoti sarežģīta mašīna, daudz kas var noiet greizi....

Jā esmu dzirdējis. Zinu, ka sarežģīta mašīna, tikai tas nepalīdz :) Negribas iztēloties perspektīvu, ka kautkad, varbūt, ja paveiksies, ja satiksi īsto un visas planētas būs vienā rindā UN TAD GAN VISS BŪS!

Dzīve jau iet uz priekšu.. un pagājuši reāli jau ir pāris gadi.. Vnk. besij ārā, ja satiec normālu meiteni/sievieti un aizej uz randiņiem utt. un zini, ka patīc viņai un visam būtu jābūt OK...tikai galīgi nav ok...

vienkārši neesi vēl sagremojis šķiršanos!

Hren viņ zin... Nav tā, ka domātu dienu un nakti par viņu. Par citām domāju vienlīdz daudz :) Zinu, ka patīku sievietēm(nu ne jau visām protams) un nēesmu no tiem kas per takā auni virsū, situācijā kad acimredzami viņai nav simpātiju pret tevi.. 

Nav arī tā, ka meklēju jaunu sievu un uzstādu "pretendentēm" nerealu noteikumu kaudzi.. Gribas vnk. forši pavadīt laiku ar sievietēm, bez saistībām, bez solījumiem a ja kas vairāk sanāks tad laiks rādīs kas un kā.. Neesmu no tiem kas ierauga minisvarkus un viss pārējais ir poh, ne tuvu!

Tas varētu būt tiešām psiholoģiski. Man arī ir apstākļi kuros psholoģiski vienkārši nevaru vairs dabūt augšā :) white pharmacy var ņopirkt tabletes drošības sajūtai :)

Nu par tabletēm runājot ir vēlme ietestēt, kaut vai intereses pēc! :) Taču negribētos kļūt atkarīgam, jo man tikai 33 tapēc nevajadzētu būt bēdīgi visam..

Vopšem, ja kādam ir vēl kādas labas idejas lūdzu padalaties!

Problēma..
Ierakstīts

Dārgie biedri,

situācija sekojoša: ar sievu bijām kopā apmēram 11 gadus un kā jau tas dzīvē mēdz notikt - izšķīrāmies. Seksā mums problēmu nebija. Tagad kad esmu šķīries esot ar citām(kopumā 6, gan par maksu, gan bezmaksas, ar jaunām, vecākām utt.) nu galīgi nekas nesanāk, kautvai šaujies nost. Neesmu mēģinājis nekādas brīnumtabletes, esmu sportisks(pat ļoti), slikti ieradumi nav, vopšem vesals kā zirgs... nesen atkal sanāca ar sievu un viss zaebis..

Domāju, ka ar "tehnisko" pusi vis ir ok un  urologs nav nepieciešams, taču ZB! Šitā taču nevar normāli dzīvot..

Moška kādam kādi ieteikumi?

P.s. Nesen satiku vienu tiešām foršu sievieti un negribētos n-to reizi "izgāzities"

P.s.s. Var pabrīnīties par dažiem postiem šeit no sērijas: aizgāju - dzīvoklis bomžatņiks, pati feja totali garām, bez priekšzoba, "smaržo"...a kad novelk drēbes, labāk vispar mukt prom...nu es paliku, ātri pabeidzu un aši prom!  Jobnutsa. Nē, nu gaumes jau dažādas utt. taču kā to var man nav skaidrs..

Paldies par sakarīgām atbildēm :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.