Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 28.08.2025. at 20:04, zestj teica:

Ta tas diemžēl ir. Absolūta nesapratne par tirgus ekonomiku, kas ietekme arī eskortu, ka arī tas "man visi parāda kompleks". Meičam jādod pa 20 eur, algai jābūt 5k es tak eju uz darbu, un t.t.

Atradušies gudrinirki. Kurš liedz pelnīt? Acīmredzot var redzēt ar ko pelni to lielo piķi. Rūtaina saule drīz tevi gaida. nevajag apvelt lidl darbiniekus kas pelna godīgi savu algu nevis kā tu suteners 

Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, JānisMik teica:

Nīderlandē arī (kur tā ir lēmusi konkrētā pašvaldība). Tam ir saistība ar "prostitūcija ir slikta", "attopies" un tml. Viss pārējais ir tukša muldēšana. Es neēdu ikrus, jo man nestāv maksāt tos 700+ eiro/kg par to baudu, kuru iegūšu. Tas nenozīmē, ka ikri ir slikti un tie, kuri tos ēd ir idiņi.

Manuprāt salīdzinājums ar ikriem nav diez ko pa ģēlu kā teikt. Kā tu vari salīdzināt ekstra klases pārtikas preci ar eskorta meitenēm? Tad moš tev meitenes ir tas pats kas tie dārgie ikri? 

Ierakstīts
pirms 3 stundām, JānisMik teica:

Tā - tīri redzesloka paplašināšanai. Dānijā personām ar invaliditāti valsts kompensē prostitūtu pakalpojumu izmantošanu. 

Man šķiet tu kļudies. Diez vai tas ir Dānija. Varbūt Nīderlandē? Un ja arī ir kompensācija tad tu tiešām zini ka tie ieskaitīts tieši tam ar konkrētu mērķi? Bet vienalga nu tad ko? tam jau tieši tas vismaz ir saistība par ko es saku sakarā vismaz ar cenu lietu.

Ierakstīts

Es nesaucu visus pa muļķiem. Bet ko jūs varat cepties. Vnk nafigvjus ejat pie tādām prosritūtām un maksājat tādaz naudas par faktiski neko? Kaut kādu 30. Min pi***urnu. Tas ir mazākais. Un tad sūdzas. Kā viss ir dārgs un izdzīvot ar 2k menesī nevarot.

Stāsts ir par to ko var te cepties par to ka kāds pasaka ka viņas pa dārgu un vajag lētāk. Kur ir tāds sašutums? Tas ir savādi. Ja esat klientu tad jebkurš grib lai ir lētāk lai nav jātērē nauda. Par ko ir sašutums? Izklausās ka te suteneriem nepatīk ka kāds aģitē nosist cenas jo atņem maizīti? Tas ir mazākais. Nerunājot par morāli īsi sakot eskorts ir tā teikt morāla deviācija un perversība Ar sekām.

Ierakstīts
pirms 22 stundām, tomsxxx teica:

Segvārda galotne arī nedaudz velk šīs teorijas virzienā. Gribot negribot liek aizdomāties par to, cik garlaicīgai un nožēlojamai ir jābūt cilvēka dzīvei, lai reģistrētos un atstātu komentārus kādā forumā tikai un vienīgi tāpēc, ka ne acu galā nespēj paciest šī foruma tematiku un eksistenci kā tādu. 

pilnīgi noteikti garām ir tāda virzienā patiesajā virzienā esmu vīrietis un viss ir tā kā ir nekas nav samelots. Ja tev kaut kas liekas nožēlojami tad tev ir galva pilnīgi iegrozījusies ne tajā virzienā. jo tev liekas ka te visiem ir jāslavē visas prostitūtas un viņu cenas. Kā var iet pie viņām tikai lai nopistos? cik tas vis ir aprobežoti. vai pēc tam pašam nav morālie kā pēc pirmām paģirām? kāpec es to dariju? cik viss tas bij stulbi i attieksme i viss caurnērā. Ka var gribēties par tādu naudu iet? vēl saprastu ""noskalo"" tos 20 un viss bet šitādu audu burtiski pakāst? cilvēki ceļ tiltus utt. bet te tev papleš kājas un vēl vienkārši attieksme nekāda kā labiņie vēl maksā tos 180 eiro.h. vai tiešām cilvekiem un vīriešiem nav nauda žēl? vai tiešām labāk nav nodročīt nekā uzrauties uz kaut ko vajpratīgu? kurai ir pilnīg kuku galvā un tas seks ir sliktāks kā pats norauj ķepā un vel maksāt ne aju 20. apdommājiet.

pirms 10 minūtēm, aizgaralaika teica:

Ill leave it here....

Pāris. Sieviete un vīrietis, sadiršas, nevar kaut ko sadalīt utt., kas notiek pirmāmkārtam no sievietes puses?

??? nedod seksu? un?

uzreiz pie salavām jātešas pie pirmām stundām un jāmaksā 180. eiro.h? 

Ierakstīts

Jums tas ir svarīgāks kas bij' satetovēts? Nevis novērst šito devīlismu kas tagad valda šajā valstī? Man po pa to noladēto trampu un to trako filozofu asinskāri putleru. Bet tieši par šo valsti. Kas jūs domājat ka esat veči ka maksājat 90. Eiro pa 30 min drāzienu un baigi laimīgie esat atstāt viņai tik un maksāt. Jūs tak esat stulbeņi.

pirms 1 stundas, JānisBR teica:

Un cik Tu domā? 50%?

Es jautāju. Reāli neviens neko nezin šajā sakarā. Protams runa ir par maziem skaitļiem nolādēts. Kurš grib pa sexu maksāt? Tas ir tāpat kā maksāt par to ko bieži vien mājā var savūt pa velti. 

Kaut kādai latīņamerikas atvainojos mistiskai nesaprotami kas neko negrib neko nemāk. Labi ja spēj knapi ar gariem zobiem ko padarīt kādam. Jūs maksājat kā labiņiem kur ir jūs vīriešu tēvu kuri audzina bērnus veido ģimeni morāle? Idioti.

Ierakstīts

un starp citu te panesās par to cik % lv vīrieši apmeklē viņas? tad tā ka ir nereāli skaitļi 3-4 dienā pie mūsu iedzīvotāju skaita. ja vien viņas nav tur ap 100. un tur regulārie klienti nav tur vismaz 5% visi lv vīrieši no 18-7- gadu vecumam tur.  

kaut kā neticu īsti ka ap 5% vīrieši latvijā no 18-70 regulāri apmekle prostitūtas. 

Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, Nol1f3r teica:

Oho! 200 eiro mēnesi? Tas pietiek kam? 
iesakuma ievāc ziņas, cik maksā krūšu palielināšana, lupu palielinasana? Tas tā startam! 
lejam tālāk! Kosmetologs reizi mēnesi, kosmētika, manikīrs, pedikīrs, apakšveļa, lazerepilacija, solārijs, frizieris, uzacis, un vēl entās procedūras var uzskaitīt. Neaizmirsīsim par apartamentu īri, komunālajiem un citiem rēķiniem! Un protams par pašu galveno, ka cenas ir tādas lai nebūtu konveijers, lai nebūtu rinda un dāmām pietiktu apkalpot 3-4 klientus dienā, kas ir pilnīgi normāli. Papildus tam vēl izmaksas uz sludinājumiem vai % aģentūrām! Tu esi jauns un svaigs šajā nozare laikam 

kāda vel krūšu palielinšana? parasti ir dabīgas. man nevajag lai viņa to dara. un ko tu gribi teikt ka katru mēnesi viņa to veica ja? kāda lūpu palielināšana? katru mēnesi lūpas palielina?  reizi mēnesī kosmetologs? un? tas ir 50. eiro un tas ir dārgi. manikīrs pedikīrs? to pati var veikt nestāsti. lāzerepilācija? cik viņai gadu? tuvojas 50? apartementu īre? kam vajag lai viņa iet dzīvoklī kur jāmaksā 1000. eiro? es vainīgs vai? un kurš ir vainīgs par to ka ir konvejers? tas jau pierāda to ka kas notiek vispār ar latvijas vīriešiem? slimi ar dārgu  prositūtu apmeklējumiem ir?   kādas vēl aģentūras? nesacu tās par āgentūram, bet suteneru tīklu. Mums tādas eskort aģentūras oficiāli ir aizliegtas līdz ar to to eksistence nav. neviens neliek maksāt nekādam % aģentūram. pati var darīt neatkarīgi. Es ne zaļš ne nezaļš. es reāli beigās nesprotu ko tu tik traki pavilkies? tu atbildi es tev maizi ņemu nost ka vari tā cepties par to ka vajag būtu tik dārgi un tas ir ok?   

Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, murka555 teica:

Nav jau teikts, ka būtu palicis, ja realitāte no bildēm būtu pavisam tālu! Kad tu pēdējo reizi biji Lietuvā? Gan jau, ka arī tur cenas ir cēlušās. Vispār lamāties par mauku cenām ir samērā bezjēdzīgi. Šeit nav nekāda valsts regulējuma, tāpēc visu burtiski nosaka pieprasījums un piedāvājums. Pat ja visi šī foruma dalībnieki izdomās palikt ar pilnām olām, diez vai tas to pieprasījumu tik būtiski pavilks uz leju, lai tas ietekmētu mauku cenas. Ja tev Rīgā ir zināma būtiski lētāka feja ar vismaz tādu pašu kvalitāti kaut vai kā šī te feja, raksti atsevišķu topiku, stāsimies rindā :)

iespējams tu varbūt arī kļūdies ja visi izdomās palikt ar pilnām tad pieprasījums tiks pavilkts uz leju.. domāju ka iespējams. jo šeit tusē tieši aktīvāka viņu izmantotāju daļa. šeit ir 25% no visiem viņu klientiem.

pirms 1 minūtes, murka555 teica:

Jā, labs Tev tas plāns! Pasludināt visus mauku pisējus Latvijā par narkodīleriem, un salikt visus cietumā, tad pats varēsi pist pa lēto! 🤣

ej tak tu. es saku ka kurs normāls iet? nezinu nevienu. izņemot narkodīlerus un kaut kādus nelabu profesiju pārstāvjus tikai iet pie viņām tik dārgām. piem. maximas darbinieki ies tikai tad ja nebūs dārgāk pa maniem pieminētajiem 20. eiro.h piemēram ja tā drīkst vispār izteikties. 

pirms 3 minūtēm, murka555 teica:

Jā, labs Tev tas plāns! Pasludināt visus mauku pisējus Latvijā par narkodīleriem, un salikt visus cietumā, tad pats varēsi pist pa lēto! 🤣

ne es baigais pisējs ne karog nesējs. un īsti nemaz necenšos te tagad ko salikt vai nesalikt zinu to ka tas ir kā cīnīties ar vējdzirnavām.

Ierakstīts
pirms 1 stundas, Nol1f3r teica:

Un kā Tu domā, cik tādai būtu jāmaksā par stundu? 100? Lai katrs nabags kā Tu skrietu pie viņas? 

un par to domāšanu cik jāmaksa par stundu? tad cik piem vidēji vienkārši tur pārdevējs maximā vai tajā paša lidl? pat ieskaitot visādus pabalsta ņēmējus? ar ko viņi sliktāki par narko dīleriem utt.? kurš normāls iet pie viņām ja tā godīgi? ja deputāts kas ies tur var sanākt  tādi sūdi viņam ka viņs entos gadus balts neatmaksāsies. tad tādi neiet tas izslēgts. maimas vekala darbinieki noteikti nejiet. lidl ar nē. diez vai tur iet piloti un stjuarti. celtnieki ar diez vai baigi atļaujas. atliek tikai narko dīleri pelnoši iet pa 90. ero stundā. un ši ir sabiedrības latvijas degredētākā daļa. reāli būtu jāmaksā uz pusi vairāk kā latvijas vidēja stundas likme ap 20. eiro.h      

pirms 4 minūtēm, murka555 teica:

Kad tu pēdējo reizi biji Lietuvā? Gan jau, ka arī tur cenas ir cēlušās. Vispār lamāties par mauku cenām ir samērā bezjēdzīgi. Šeit nav nekāda valsts regulējuma, tāpēc visu burtiski nosaka pieprasījums un piedāvājums. Pat ja visi šī foruma dalībnieki izdomās palikt ar pilnām olām, diez vai tas to pieprasījumu tik būtiski pavilks uz leju, lai tas ietekmētu mauku cenas. Ja tev Rīgā ir zināma būtiski lētāka feja ar vismaz tādu pašu kvalitāti kaut vai kā šī te feja, raksti atsevišķu topiku, stāsimies rindā :)

es zinu kā ir lietuvā jo es šad tad info nolūkos cenas esmu tur prasijis. lielāko daļu ap 85% tur visas nosauc lētak kā te. par to ir stāsts. un tad te būtu tāds pieprasījums pēc viņām? ja ma ir zināma būtiski lētaka. un par kādu kvalitāti iet runa? es zinu kura pa reizi 20. eiro piemēram? un? 

Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Nol1f3r teica:

Neuztraucies, vari palasīt manas atsauksmes ja gribi lai pārliecinātos par realitāti! Viss LV ir dārgs, maukas nav izņēmums. Sevi uzturēt vizuāli laba stāvokli arī ir jāmāk un tas prasa līdzekļus, tāpēc arī price ir kāds ir 

sāc ar šito spekulēt? uz lv dārdzību?  jā tev ir taisnība ka viss lv ir dārgs. bet padomā reāli kurš latvijā pelna 180. eiro stundā?  tas arī viss izklausas pēc kaut kāda attaisnojuma par sevis vizālu uzturēšanu.  ja ir jauna skaista man nafig nevajag lai viņa tur nez ko mālē virsū dien dienā nez kādu dārgo krēmu pretgrumbu un kādas vel sazin vel labāk taisa procdūras pa 50 eiro dienā. es labi zinu ka mietenes iztiek mierīgi arī ar 150-200. eiro mēnesi priekš komsētikas unm viss tā stafa kas ap to saistas. tāpēc nevajag man stāstīt ka vajag katru menesi nogrūst tur 2K kaut kādam skaistuma procedūrām it īpaši līdz 30. gadi.

un arī domā lietuvā tur ir viss lētak baigi? tā tikai ir tāda ilūzija ka tur viss ir lētāk. jā tur tiešām šis tas ir lētak. bet šis tas galīgi nav lētāk. 

Ierakstīts
pirms 1 stundas, Nol1f3r teica:

Un kā Tu domā, cik tādai būtu jāmaksā par stundu? 100? Lai katrs nabags kā Tu skrietu pie viņas? 

Kāpēc uzreiz tik personīgi? tad skrien pie viņas katru dienu un maksa 90 eiro neliedzu un uz tevi personīgi neko nesaku.. par ko ir tādas satraukums? es tev maizi atņemu vai ko? vienkārši trūkst argumentācija jums šitiem rējējiem un cenu aizstāvētājiem. tas viss izklausās tiešām pēc kaut kāda tīkla nolādēts. vispār jau šitas forums ja kas ir izveidots un ir bieži uz  ""naža asmens" ar likumu ja tā var teikt. Redzu kas parasti rej par to visādi mistiski burti ar ciparu kombinācijām niki. tas ir ļoti aizdomīgi.

Ierakstīts

cik daudz jāpelna un izmisušam nogribējušam jābūt, lai ietu pie nezināmas ar faktiski aizlienētām onlyfanu fotkām. uz labu laimi zinādamms ka jānoliek būs tas 90nieks. ar varbūtību ka tur apakšā sagaidīs vells sazin kas. nu tāpēc jau lat tādas tās cenas ir viņām un mjūs neko negribat manīt jo esat mierā ar tām cenām kādas ir. vai tiešām jūs esat visi baigi miljonāri ka var tā šķiest 90niekus pa labi kreisi par kaut kādu 30 min drāzienu? manuprāt ir starpība vai prasa 50. eiro pa 30 min vai 90. un tur lietuvā par tādu pašu klasisko ar kaut kādu tur orālo pilns ir pa 50. eiro. a te uzreiz visas prasa šito. Ir tikai viens liels iemesls kāpēc ta ir. un tas tagad sāk kļūt skaidrs. proti latvijā protams visiem ""puikām"" tā spiež olas ka gatavi atdot daudz vairāk. un tas arī visa filozofija. UN ja tas tā ir tad rodas savāds jautājums kas tas nolādēts ir pa faktoru ka tā ir? 

On 31.07.2025. at 13:09, daredevil85 teica:

Man šķiet tas ir kaut kāds fetišs, jautāt fejai cik viņai klienti nāk dienā/nedēļā/mēnesī :D Nevaru iedomāties citu situāciju kur tādas detaļas uzpeld dabīgi. Profesionāles saprot ka vecis negrib zināt kurš viņš ir rindas kārtībā :D

Un tāpec arī normālas to nedara bet tikai tādas kurām nav nekāda morāle. Un vīrieši kuri regulāri apmeklē eskortnieces vispār ir ja godīgi savā veidā ar sexuālajām deviacijām. Tas ir jāārstē. Tas ir gandrīz tas pats kā zoofīli pedofīli vai nekrofīli.

Ierakstīts
On 18.07.2025. at 17:12, daredevil85 teica:

būtu vizīte nevis no mums bet no VIDa 🤪

Nu Latvija eskorts "neeksistē" nekrāj nedz pensijai nedz sociālām garantijām. Viss melnais sektors. Viss reāli ir skaidrais džunkurs. Reāli es nesaprotu kā mūsdienās var dzīvot  skaidrā reāli visi pārskaitījumi ir caur banku ar karti. Bet ja ieskaita kontā tur ja lielākas summas tagad sāk baigi par šito tomēr skatīt. Beigās sanāks paskaidrot no kurienes viss šitas. Būtu reāli kā nl un de arī nokārtojuši to lietu ar visiem nodokļiem utt. Bet tas saprotams ko var gribēt citur vispār tas ir pilnīgi nelegāls.

Ierakstīts
pirms 4 stundām, mv82 teica:

Lielākā kļūda šajā ''aprēķinā'' ir pieņēmums, ka katrs vecis var tikt apkalpots tikai vienu reizi gadā. Ar to arī visa pentere ir kaķim zem astes.

Tagad ka ir tendence pirmkārt ka tas viss ir tā atbrauc aizbrauc no kādam ukr. un vells sazin kurines un brauc prom un rotē no valsts uz valsti. bet ne tikai. To neiesastīsi, ka tur baigi daudzie tur ir tik regulāri.  Jebkura gadienā ja tiešam tā ir tad ir man laikam  būs galva jāsaķer. Bet jebkura gadienā nevarbūt tā. Vienkārši aprēķini ir tādi kādi ir un tendences ir jau rīga un latvijā vismaz apjušamas. nu nav iespējams ka latvijā 50% no visiem vīriešiem iet pie prostitūtām un regulāri. nu nav. 

pirms 6 stundām, xtris teica:

Kļūda loģikā,jo Rīgas eskortnieces apkalpo arī visu pierīgu,tātad Jūrmala,Ādaži,Ogre,Sigulda utt,dažs noteikti aizbrauc papisties arī no tālāka rajona + visi tūristi kas gribēs nolikt koku+ vienmēr būs daži regulārie fani.

Es atkārtošu par to: nu nav iespējams ka latvijā 50% no visiem vīriešiem iet pie prostitūtām un regulāri. nu nav. Ja tā ir nu es reāli ""gar zemi"" un cepuri apēdīšu. Nu ja tā būtu, ka latvijā būtu konstanti 5 klienti katrai dienā tad vispār tā arī būu situācija bez maz pa to 50%. Bet tā nevarbūt un nav iespējams pat sutenera ""slapjajos sapņos""

Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, alternatiive teica:

vot pat pati Anniņa uz šito iesmej.jūs  vispār statistiski kaut ko aprēķinat? vai tikai ticat ko pasaka? Tas varētu notik kaut kādā "10-tu miljonu pilsētā ka vienai meičai uzklupuši ir ap 5 klienti dienā katru dienu  jo ir "lētākā cena" pilsētā. Rīga tas viennozīmīgi nevar tik cauri. Pārēķinam cik ir iedzīvotāja Rīgā tagad ka pateicoties sākot jau visiem šitiem vecajiem un jaunajiem arī un tai bābai, kas tagad ir pie vadības aizbrauca jau pāris desmiti tukstoši prom. Tad reāli Rīgā ir tikai ap 600000 eiro ""purni"".  Piz**s tai skaitā ir cik un p***es cik un aprēķinam ""daiļdrāznieki"" visi kopā ka reāli visas pi***les kopā no jaunekļiem līdz veciem pansionāta kuriem reāli tur nekas vairāk pa "spalvām" un splavām  neceļas 98% gadījumā, pēc 65. Kopā ir Rīgā ap 200000. tūkstoši iedz., vīrieši. Reāli, lai dabūtu vidējo skaitli katru dienu 5 klientu  nonstopā tai Anniņai vispār ir jādomā ko runā, viņa tak vispār nesaprot neko pati nezin ko viņa saka. 5X30=150 gada laikā pāri pāriet 1800 veči. Ok tas nebūtu nekas uz 200000. tukstoši veču un puišu kopā, kas ir Rīgā. Bet padomājat loģiski, cik kopā tagadējos gados, pēdējos ar importniecēm un vietējām ir viņas? Tur būs nu kā minimums 200. Tas skaitlis ir nereāls katru dienu 5. beigās sanāk ka visas rīgas "eskortnieces" apkalpo ievērojami reižu vairāk klientu, nekā Rīgā vispār ir vīriešu. Ko nu fleitē. Ņemot vērā, ka tas procents ir mazs, cik iet pa maksu enivei. Tad šitas, ko raksta to visu, ir kaut kāds pilnīgs murgojums vai kas. Vai Sutenera ""slapjie sapņi"".  

Ierakstīts
On 12.07.2025. at 20:40, alternatiive teica:

Kur varbūt tāds izmisums ka visai armija jātešaa pie Kristīnes u.c. regulāri? Naudu nav kur grūst jeb roku nav?

vot pat pati Anniņa uz šito iesmej.jūs  vispār statistiski kaut ko aprēķinat? vai tikai ticat ko pasaka? tas varētu notik kaut kādā "10 miljonu pilsētā ka vienai meičai uzklupuši ir ap 5 klienti dienā jo ir ""lētākā cena" piilsētā. Rīga tas viennozīmīgi nevar tik cauri. pārēķinam cik ir iedzīvotāja Rīgā tagad ka pateicoties sākot jau visiem šītiem vecajiem un jaunajiem arī un tai bābai kas tagad ir pie vadības aizbrauca jau pāris desmiti tukstoši prom. Tad reāli Rīgā ir tikai 600000 eiro ""purni"".  Piz**s tai skaitā ir cik un p***es cik un aprēķinam ""daiļdrāznieki"" visi kopā ka reāli visas pi***les kopā no jaunekļiem līdz veciem pansionāta kuriem reāli tur nekas vairāk pa "spalvām neceļas 98% gadījumā pēc 65. Kopā ir Rīgā ap 200000. tūkstoši iedz., vīrieši. Reāli, lai dabūtu vidējo skaitli katru dienu 5 klientu  nonstopā tai Anniņai vispār ir jādomā ko runā, viņa tak vispār nesaprot neko pati nezin ko viņa saka. 5X30=150 gada laikā pāri pāriet 1800 veči. Ok tas nebūtu nekas uz 20000. tukstoši veču un puišu kopā kas ir rīgā. Bet padomājat loģiski, cik kopā tagadējos gados pēdejos kopā ar importniecem un vietējām ir viņas? Tur būs nu kā minimums 200. Tas skaitlis ir nereāls katru dienu 5. beigās sanāk ka visas rīgas "eskortnieces" apkalpo ievērojami reižu vairāk klientu nekā rīgā vispār ir vīriešu. ko nu fleitē. Ņemot vērā ka tas procents ir mazs cik iet pa maksu enivei. Tad šitas kas raksta to visu ir kaut kāds pilnīgs murgojums vai kas. Vai Sutenera ""slapjie sapņi"".  

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.