Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Eskortmeitene iesācējam
Ierakstīts
On 10/27/2025 at 7:01 PM, Donlucky said:

Tev to nevajag.

Ja par jautājumu, atrodi kādu sugarbaby, īrē viņai dzīvokli, vēlams jaunā glaunā projektā, uzdāvini auto, maksā kabatas naudu ap 2 pakām mēnesī, un tad varēsi eksperimentēt cik uziet. 

Ja nevelc līmeni, tad viens nakts tauriņi pilna vecrīga. 

Tiešām Vecrīgā joprojām ir iespējams ko atrast? 😄 Es nekad tādā veidā neesmu mēģinājis iepazīties, bet katru reizi ejot garām Mārstaļu ielai tur ir pilns ar kaut kādiem skolēniem un piedzērušies stag party. 

Eskortmeitene iesācējam
Ierakstīts

Hej visiem,

Dažādu iemeslu dēļ seksa lietās esmu iesācējs. Tas lielākoties saistīts ar manu ilglaicīgu slimību, no kuras nesen esmu izārstējies. Jau kādu laiciņu meklēju eskortmeiteni, ar kuru varētu sarunāt tikšanās, varbūt vairākkārtējas, kur es varētu "pamācīties" darīt lietas, pamēģināt dažādas pozas, utt. Mana nemākulība gultā stipri ietekmē manu pārliecību par sevi.

Esmu jau bijis pie dažām meitenēm, bet viņas parasti par manām idejām iesmēj, saka, ka esmu pārāk jauns, saka, lai vienkārši atrodu draudzeni, bet tomēr uzsēžas virsū un izjāj.

Zinu, ka varbūt tas izklausās jocīgi, bet tomēr. Ir kādas laipnas un pretīmnākošas meitenes, kas varētu piekrist kam tādam? Bauda man nav prioritāra, gluži pretēji, gribētu pamēģināt sniegt baudu meitenei un saņemt feedback par to.

Paldies tiem, kuri uztvers šo topicu nopietni :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.