Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
girlfriend experience
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, анонимная фея teica:

Šeit nekādu info par sevi neizpaužu, tāpēc arī esmu “anonīmā feja” 🤭

Neplanoju nemaz neko mainīt savos pakalpojumos, uzskato ka ar manu attieksmi viss ir ok.
Bet tiešām interesanti jau, ko tad jūs gribat ar to savu GFE, varbūt lai jums tur pusdienas pie reizes uzšmorē ?😂

Es neko negribu,man nav bijis ka sudiga attieksme pret mani,vienmer viss bijis pa draudzisko,tas jau te eksemplarieriem dazhiem vajag lai kotletes butu uzceptas atnakot

girlfriend experience
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, анонимная фея teica:

Es uzdevu jautājumu kas vīriešu saprašanā tad īsti ir GFE, nevis vai es esmu tāda:)

Visu laiku jau to pieminat, bet ne reizi neesmu manijusi jēdzīgu skaidrojumu kā tad jūs redzat to girlfriend experience, kā tam būtu jaizpaužās 

Katram savs gfe,esi kada esi labaak😊a vispar kas tu esi?😂varbut esam tikushies un tev pateikshu vai esi gfe vai nee

girlfriend experience
Ierakstīts
pirms 1 stundas, анонимная фея teica:

Lasu kungu atsauksmes un visur Jūs pieminat to GFE (girlfriend experience), kas tad īsti Jūsu saprašanā tas ir? Kā Jūs to iedomājaties? Kas tieši būtu jādara meitenei, lai ta skaitītos GFE? 

Tu vainu esi tada vai neesi un viss,vai vienkarshi iemacies but laba aktrise 

Puh.lv
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Vanhelsinks teica:

Gan jau negrib iegūldīt līdzekļus web un tāpēc notiek kas notiek 🤷‍♂️

nee,jo vairaak boti utt jo labaak,reklamas pirceeji tak domaa ka tie ir reaali cilveki,taa tas ir visos sex portalos un netikai

besamemucho- просто не умный или вообще без мозгов
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 23. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 23. septembris - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, Deina Lana teica:

Kāpēc tad tādiem personāžiem kam visas apkārt ir dirkas,šmaras,salašņas,un vispār bīda to,kapēc maukas vispār atļaujās žaunas virināt šinī,kā izrādās,čisto ĪSTO VĪRU forumā ļoti labi jūtās,un tik turpina tālāk ar saviem izdirsieniem.Uztaisiet uzreiz vertifikāciju pēc dzimumprincipa un apstipriniet tos kas pēc iespējams nicinošāk izsakās par prostitūtām.Būsiet bezgala laimīgi.

nabadziite 😂viss tiek rakstiits pa faktam ,takaa nomierinies caurum 

Тупой и ещё тупее
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Deina Lana teica:

Teiksim tā.Ja cilvēkam ir psihoemocionālas problēmas,viņam jāvēršas pie attiecīgajem speciālistiem,nevis nesaprotamu iemeslu dēļ uzskatīt kā prostitūtas apmeklējums kaut kā tam palīdzēs.Katram savs darbs. Pie manīm nāk cilvēki lai noņiemt saspri gumu un uzlabot garastāvokli, nevis mērķtiecīgi atvelkās sliktā omā (es vel trīs reizes pārjautāju vai viss kārtībā, un vai tiešām vēlas palikt)un nesaprotamajām raustīšanām. 

Pec kaa noteici ka psiihoemocionalas problemas?Tev ir psihologa izglitiba ka vari noteikt?Tev pajautaja ko vinsh darija,bet tu nevari atbildeet,tikai to ka sliktaa omaa😂varbuut neesi iedomajusies ka sarunajot tikties pec bildem patiki un reaali ieraugot tevi,bija viilies un palika slikta oma? un takaa bija noterejis jau savu lauku tad arii palika,bet shaubijaas

Тупой и ещё тупее
Ierakstīts
pirms 10 stundām, Blondy teica:

Ja zini , kāds cilveks izskatās ,  neglābs  ne mainīt telefona numurus, ne nikus, ko vins dara  😊

Es domāju , ka iemesls ir vienkāršs , zinot , ka vins nešķiro pie ka iet, arī pie narkomanēm  , utt ,piedevām, vel  prasa seksu bez prezervatīviem ,  mani tas atbaida . 

Gribi teikt ka tev nav bijis sex bez prezervativa ar cilveku kursh tev maksaa naudu par sex?

pirms 25 minūtēm, bembpists teica:

Ko tad viņš tik dīvainu izdarīja, ka tāds iznākums?

Pateica labdien,bet bija jasaka labvakar

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.