Ar kolegji ierasties ciemos?😁o tas jau ir intresanti,es gribeetu lai pie manis kadreiz kads ierodas,vai braucot ar auto ,kads noliek mieraa un saak man maaciit kaa jabrauc utt😁nekas tads nenotiek diemzhel
da pie kājas , atnāktu aplaustos. bet dāma , pie kuras piestaigāju 4 gadus, likās ka esam uz vienas nots, ļoti jaukas atmiņas . klausoties viņas stāstos , par večiem un kā viņa tos ap pirkstu tinusi , domāju , ka man tas ies secen..... ālojos. mēģinājums piepūst man miglu acīs neizdevās . sakasījāmies. kurš no tā visa ieguvējs ir , nepateikšu. tā kā viņa nav tāda vienīgā , pārslēdzos uz citām. dažas pat labākas gan izskata gan attieksmes ziņā. ja kas es esmu braukājis ļoti daudz un nācies to darīt arī ar stažieriem. mācīt braukt ir sanācis, bet labi zinu , ka čakarēt smadzenes tam ,kas pie stūres ir neprāts. visu izrunāt , kā un kas jāpielabo, var pēc braukšanas , sēžot pie galda , mierīgos apatākļos.
Nezinu kurai vinja var buut konkurente,es vispar brinos un varu iedomaties kadi ir vinjas klienti ,domaju reali dirsh vinja te,varbut kadi 2 klienti menessi ir kas uzkjeras un tas arii viss
tak lai viņai cik to klientu ir , tam nav nozīmes. nerisināsim citi cilvēku problēmas. kamēr Tev nav iekodusi , ej apkārt! problēma ir tad kad darbone sadomājusi Tevi piečakarēt un kad tas nav izdevies , piesola ar kolēģi ierasties ciemos un sacelt traci . parunāju ar draudzeni , izrādījās prātīga meiča. bija gan izbrīnīta , ka viņai tā melojuši , ka pat noticējusi.
liekas ka viss tracis sākās , kad pārmetāt , ka Helgas tante , kādu savu profesijas māsu pastūma zem ledus. ko padarīsi , konkurence. ja palasa te rakstīto , ko fējas te raksta , kādas viņas labas un pūkainas, bet riebēkļi klienti un daž labs viņam piebalso. bet patiesībā krāpnieces , meles, intrigantes. sorry , ne visas.....
Da bāc! Es un plīts, divas nesavienojamas lietas.🤣 Labāk veicī nopirkšu un pacienāšu, tjipa no manām rociņām gatavots.🤣🙈
Mēs visi esam ar "putniem galvā" bez izņēmumiem.😁
par tiem putniem nepiekritīšu, te daži ir tīri prātīgi vīrieši, bet man putnu nav . es gan cenšos lai mani tarakāni nesakrustojas ar kādiem citiem !.....
Just now, Saulvedis teica:
par tiem putniem nepiekritīšu, te daži ir tīri prātīgi vīrieši, bet man putnu nav . es gan cenšos lai mani tarakāni nesakrustojas ar kādiem citiem !.....
bet esam nost no tā par ko te tēma. ja neesi dupšā prieku sajūsmināta, tas jau nu nenozīmē , ka tādu meiču nav. ka minets tas ir tikai prieķš večiem kaifs, to gan es varu Tev pateikt , ka ir dāmas , kas uz to pavelkas. esmu pats ne reizi piedzīvojis un centies ēst visādus labumus , lai meiča dabū patīkamas garšas sajūtas.
Iztiks ar cūkas šņukuri un asti. Neiešu taču piepūlēties.😁
A, mazums es viena no tām un Tu šitā apkakā.🤣
par galertu būšu stāvā sajūsmā,! par barakudām saucu tāpēc , jo tai zivij ir 200 asu zobu, pat uz mēles. ja tada man piedāvātu minetu uzprogrammēt, bailēs sastindzis , noteikti atteiktos. nevienu tā saita iemītnieci neapkakāju, bet tur ar savām īpatnībām daudzas. nebiju pat degunu apsildījis , kad padstmi sms dabūju, ar tādiem piedāvajumiem , ka man , kas kaut ko piedzīvojis , žoklis atkārās.
Anālais seksis un dziļais minets, vairāk priekš vīriešu baudas. Ko tik sievietes dēļ vīrieša neizdarīs- uhh, ahh, ohh..🙈
Un Tu, tas nolietotais, vecais onka, kurš ieiejot Seksam.lv, skatās uz tantuku pupšu bildēm un paralēli mīļo savu bibīti.🤔
Kas tad Tev iekoda? Nav jau tajā sexsam .lv to pupu uz ko skatīties. bet tas murgs , kas tur notiek, kur dažas veco laužu pansionāta iemītnieces , aprunā un ķengājas par visu.... iesaku ,arī Tev tur ielīst, atradīsi domu biedrenes un ņemsaties uz nebēdu, jo tur nav kas pievērš uzmanīdu rakstītajam vārdam un visatļautība.... dažreiz pat pabrīnos , it kā dāmas raksta , bet nu ārprats. laikam nedrīkst citur tā izpausties , tad tur dod vaļā uz pilnu klapi. jā , varu apskatīt foto attēlus ar skaistām dāmām, bet parasti cenšos to darīt dzīvajā , jo patīkami ir viņus paglāstīt un samīļot...... tā kā neesmu apdalīts un vēl kaut ko spēju, tad izmantoju pēc nozīmes . ne tik bieži , kā jaunībā , bet ir darba stāvoklī. domāju , ka dažām labam tas nespīd , kas te ākstās. piemēram besamemucho. kura vienīgais izpausmes veids ir likt negatīvus vieplīšus. ja neko citu nespēj tad apmierinās tādā veidā. Tev arī sagribējās izlīst no pagātnes, palika garlaicīgi? nu lai veicas! agrāk daudz te rakstīji....
Sanāk ka tu es savu loginu redzi kas kam liek kādus vērtējumus turpretī es ar savu loginu neredzu ne vella no tā.
Tagad gaidu tavas versijas par to ko es pēc šo faktu konstatācijas padomāju.
Ser! nav iepējas tādas , kā Jums, balstos tikai uz novērojumiem. pēc tam , kad Deina ieklupa man bārdā un nosauca manas sievas vārdu šeit , kā arī manu, ko viņa nevarēja nekādīgi zināt. to viņai paziņoja cita fēja , kurai ir izaudzis zobs uz mani . besamemučo salika negatīvus vērtējumus man , uz ko es ar to pašu atbildēju. iespēju trūkuma dēļ uzradās Lidija , kas tikai man lika negatīvu vērtējumu. tad sanēmu divus PM no besamemūčo , kur vinš draudēja , ka soc tīklos , ka manai sievai, pazinos ko es te rakstu. nosauca sievas vāŗdu. pirms tam rakstīju par privātuma politiku šājā saitā , gan Jums , gan administrācijai. esmu nokopējis viņa rakstīto un varu to nosūtīt , ko saņēmu PM .
pirms 33 minūtēm, Arcibalds teica:
Veči, beidziet čakarēt viens otram smadzenes.
ja būtu prātīgi veči , bet bērnudārzs..... mani neinteresē , ko man salikuši.... bet dažam labam tas ir ļoti svarīgi ,ka viņš gatavs ne tikai ņemties te bet plašāk izvērsties te. neteikšu , ka pie kājas man. interesanti , kā pats reaģētu, ka kāds , Tev piedraudētu , ka rakstīs Taviem radiniekiem , par to ko esi šeit teicis. loti jocīgi , ka dažš labs par reitingu ir gatavs ne to vien izdarīt.
Kādam ir zināmi būtiski iemesli lai šim tēlam atļautu turpināt?
besamemucho uztaisīja jaunu niku Lidija. salika negatīvus atzīmējumus man, atbildēju ar to pašu. uzrakstīja man PM 2 draudu vēstules, kas mani uzjautrināja. tad skatos , lai šim nebūtu negatīvs reitings , ar otro niku salika sev kaudzi pozitīvu atsauksmi. nav man saprotams vai lai izrādītos citiem , vai lai celtu pašapziņu cilvēciņš ir gatavs tā ņemties?
Atgriešanās ar liel pompu nesanāca? abas Tavas bijušās sarakstes draugalas ir palikušas par bierdrenēm , par vietu zem Saules nekonkurē , jo katrai savs peļņas laucinš. pa tukšo te neviens spaidīt taustiņus negrib, jo zina , ka neko no Tevis negūs un negrib ka Bēdīgā lzskata bruninieks pievērš uzmanību. ielien seksam.lv. tur nolietoti tantuki diennaktīm plēšas par dažādiem sexsa jautājumiem un pa kādam trumulim arī uzpeld . uzraugošās personas ,kā tādas nav. visatļautība ...... varbūt , ko interesantu pasmelsi!
Paldies. Bet ceru, ka daudzi mani ir jau aizmirsuši vai vairs te nesēž
To tūliņ manīsim.....ir daudz kas mainījies, kopš tiem laikiem , kad Tevi te ,,pareizās ,, šī saita fējas vajāja. sorry , ka piedalījos tajā procedūrā, jo biju ieinteresēts Tavas ,,draudzenes ,, pakalpojumu saņemšanā. domāju , ka tā kasīšanās ap Tevi bija tikai reklāmas kampaņa , klientu pievilināšanai. kādos nolūkos esi te atkal uzpeldējusi? Tā pat vien , pat mušā pa gaisu nelido! nesaskati , ka meklēju , kur piesieties , jo kopējas intereses ar Tavu ,,draudzeni ,, ir pagātne. ja kas , PM....
Labdien! Man nekad nav bijusi pieredze ar anālo seksu, bet partneris prasa. Bet man ir bail, vai nebūs smakas, sāpju un citu nepatīkamu lietu? Jautājums vīriešiem ar pieredzi šajā jautājumā. Kad jūs ņemat sievieti anālajā atverē kādas ir sajūtas? Un vai nav nepatīkamas smakas? Protams ja piekritīšu uz šo eksperimentu veikšu visas higiēniskas procedūras pirms, bet tāpat bail. Paldies par palīdzību. Un šoreiz bez trolinga, lūdzu.
Ar atgriešanos! 100gadi nebiji dzirdama! man pieredze neliela, bet neko tādu supper efektīvu nasasniedzu, kaut arī partnere skaitījās lielpratēja... tūliņ Tev te piebliezīs ar visu ko. būsi atkal uzmanības centrā. lai veicas!
Tu kā vienmēr visu uzroc pirmais. Lodočka labāk izskatās , kā gadus 4 atpakal. gan jau atceries tos laikus , kad viņa ar savu draudzeni Morēnu , turējās pretī kampaņai , ko Blondy izvēsa pret sievieti , kas nav prieka meita. tad tādus vārdus mētāja , debesskrāpjus. toreiz acu zilums bija dziļāks , toni tumšāks. bet tagad , kā runā , tiešām liels progress. viss tek un mainās . nemainīga liekas ir palikusi tikai nepatika pret latviešiem .palasīt Sergejevnas darbus neizdosies, novākti no aprites , bet ticiet , pērļu tur bija daudz....veiksmi Folijgalva! ja kas , raksti Gribu. te var gadīties , ka pēc slavenās zvaigznes ,, neiet runa par Lanu,, lūguma tikšu apklusināts.!
Valdi nomierinies,vai man Tavai sievai Lidijai visus skrīnus ar Taviem sinīliem izdirsieniem nosūtīt
kā tur ar prīvātumu ......? skataties , veči, kas ar viņu nav draugos! pat ja izdzēsīs šos tekstus viņi nekur nepazudīs! izskatās , ka te prieka meitas sāk komandēt parādi.
es , kā pretīgās tautas pārstāvis uzrakstīju xtra administrācijai , vai šādi te drīkst izteikties? tas ka piesolīji sūtīt manai sievai sms man pie kājas. nebūsi pirmā.
pirms 10 stundām, cucispeps teica:
А вообще-то ты, чувак, тут не по адресу.
ne vienmēr mumms ir pa ceļam , bet šoreiz gan. sagājuši galīgi ķēmā, kultivē , ka ne tikai jāmaksā , bet vēl dāvanas jānes. ja grib , lai nes! bet kultivēt , ka tā ir vispār pieņemta norma , jau ir galīgi garām.
Valdi nomierinies,vai man Tavai sievai Lidijai visus skrīnus ar Taviem sinīliem izdirsieniem nosūtīt.Tā teikt,pilnīgai Ziemassvētku noskaņai.Es jau kādu laiku ar video kontentu piepelnos,lai pret visādiem mēsliem lieku reizi nesmērēties
Katrai gan jau ir savi iemesli, bet piemēram, ja ieliek sludinājumu, tad pastāvīgie ir “dzīvāki” vairāk raksta utt daļa vispār raksta tikai, ja redz sludinājumu. Galu galā arī kādu ne pastāvīgo var paņemt.
“Deina Lana ir gandrīz visur?” - šo gan nesapratu 🧐
Labi, tas jūsu bizness , tātad zināt ko darāt. Gadās , ka paskatos sludinājumus, Lana ir ļoti daudzās vietās ielikusi aicinājumus. Esmu redzējis , kur dāma atgādina savējiem , ka vēl sastopama. Domāju , ka pēc tā ko raksta visādi ampelmaņi , uzreiz saproti ar kuru runāt , kuru sūtīt bekot. Mani arī te viens ners nokomentēja, uzreiz redzams , ka tādam nav vērts pat pievērst uzmanību. Ordeņu dalītājs.
Ierakstīts
da pie kājas , atnāktu aplaustos. bet dāma , pie kuras piestaigāju 4 gadus, likās ka esam uz vienas nots, ļoti jaukas atmiņas . klausoties viņas stāstos , par večiem un kā viņa tos ap pirkstu tinusi , domāju , ka man tas ies secen..... ālojos. mēģinājums piepūst man miglu acīs neizdevās . sakasījāmies. kurš no tā visa ieguvējs ir , nepateikšu. tā kā viņa nav tāda vienīgā , pārslēdzos uz citām. dažas pat labākas gan izskata gan attieksmes ziņā. ja kas es esmu braukājis ļoti daudz un nācies to darīt arī ar stažieriem. mācīt braukt ir sanācis, bet labi zinu , ka čakarēt smadzenes tam ,kas pie stūres ir neprāts. visu izrunāt , kā un kas jāpielabo, var pēc braukšanas , sēžot pie galda , mierīgos apatākļos.