Tu kā vienmēr visu uzroc pirmais. Lodočka labāk izskatās , kā gadus 4 atpakal. gan jau atceries tos laikus , kad viņa ar savu draudzeni Morēnu , turējās pretī kampaņai , ko Blondy izvēsa pret sievieti , kas nav prieka meita. tad tādus vārdus mētāja , debesskrāpjus. toreiz acu zilums bija dziļāks , toni tumšāks. bet tagad , kā runā , tiešām liels progress. viss tek un mainās . nemainīga liekas ir palikusi tikai nepatika pret latviešiem .palasīt Sergejevnas darbus neizdosies, novākti no aprites , bet ticiet , pērļu tur bija daudz....veiksmi Folijgalva! ja kas , raksti Gribu. te var gadīties , ka pēc slavenās zvaigznes ,, neiet runa par Lanu,, lūguma tikšu apklusināts.!
Valdi nomierinies,vai man Tavai sievai Lidijai visus skrīnus ar Taviem sinīliem izdirsieniem nosūtīt
kā tur ar prīvātumu ......? skataties , veči, kas ar viņu nav draugos! pat ja izdzēsīs šos tekstus viņi nekur nepazudīs! izskatās , ka te prieka meitas sāk komandēt parādi.
es , kā pretīgās tautas pārstāvis uzrakstīju xtra administrācijai , vai šādi te drīkst izteikties? tas ka piesolīji sūtīt manai sievai sms man pie kājas. nebūsi pirmā.
pirms 10 stundām, cucispeps teica:
А вообще-то ты, чувак, тут не по адресу.
ne vienmēr mumms ir pa ceļam , bet šoreiz gan. sagājuši galīgi ķēmā, kultivē , ka ne tikai jāmaksā , bet vēl dāvanas jānes. ja grib , lai nes! bet kultivēt , ka tā ir vispār pieņemta norma , jau ir galīgi garām.
Valdi nomierinies,vai man Tavai sievai Lidijai visus skrīnus ar Taviem sinīliem izdirsieniem nosūtīt.Tā teikt,pilnīgai Ziemassvētku noskaņai.Es jau kādu laiku ar video kontentu piepelnos,lai pret visādiem mēsliem lieku reizi nesmērēties
Katrai gan jau ir savi iemesli, bet piemēram, ja ieliek sludinājumu, tad pastāvīgie ir “dzīvāki” vairāk raksta utt daļa vispār raksta tikai, ja redz sludinājumu. Galu galā arī kādu ne pastāvīgo var paņemt.
“Deina Lana ir gandrīz visur?” - šo gan nesapratu 🧐
Labi, tas jūsu bizness , tātad zināt ko darāt. Gadās , ka paskatos sludinājumus, Lana ir ļoti daudzās vietās ielikusi aicinājumus. Esmu redzējis , kur dāma atgādina savējiem , ka vēl sastopama. Domāju , ka pēc tā ko raksta visādi ampelmaņi , uzreiz saproti ar kuru runāt , kuru sūtīt bekot. Mani arī te viens ners nokomentēja, uzreiz redzams , ka tādam nav vērts pat pievērst uzmanību. Ordeņu dalītājs.
Paslēpa Moderator, 2025. gada 12. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 3 stundām, xtris teica:
Vēl līdz nozares streikam aizdomājies un piketam pie valdības mājas.....iztēlojos,kā krietnās latvju fejas smuki stāv ar plakātiņiem..."Nebāz pipeli iebraucējas pežā" "Nē nodokļu nemaksātājām" "Ārā svešās" "Latvijas pīzdas tikai pilsoņiem" utaml
Uzmanības trūkums! Laikam baigais asprātis jūties? Priekš sava fanu pulciņa centies? Palasīju Tavus rakstu darbus te. Vairāku gadus par kaut kādu biroju te ņemies. Nomaini plati. Kā kaut kāds Kabzons , vienu dziesmu iemācījies un tagad gadsimtu to drillē
Tu laikam pat iedomāties nespēj cik un kādi idioti mēdz rakstīt 😆 ja strādā katru dienu un sarakstās pati, tad širmis aizies ciet ātri vien + kamēr esi ar klientu operātors jau sarunā nākamos
Ierakstīts
nu nevajag , lai cilvēkam prieciņš! lai tik darbojas , vismaz nemeklē kašķi!