Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gribās Kādu Japānieti
Ierakstīts

Muļķības. Jā, Japānā ir gaijin nedraudzīgie soap land klubi, bet vairums tādu nav. Beidziet internetā lasīt, brauciet paši darbināt :P

Publiski par Japānu nerakstīšu atsevišķu iemeslu dēļ, ja ir interese, tad PM.

P.S. Londonā nav lētāk. Un es runāju par Londonu nevis piežobeli ar rumānietēm.

Pēdājā Laika Smieklīgakie Joki!
Ierakstīts

Slinkums bija cept jaunu topiku, līdzīgu arī neatradu, tāpēc uzrakstīšu šeit kādu humoristisku atgadījumu no dzīves.

Biju ciemos pie vienas meitenes, kura skaitās no relatīvi augstiem plauktiem, nesen ir uzsākusi strādāt Latvijā, atgriežoties no ārzemēm. Nolieku naudiņas, sākās kakla skūpstīšanas, elsošanas ausīs, bikšupriekšas berzēšanas etc. Viss nonāk līdz gumijas uzvilkšanai - pēkšņi meitene vairs nemāk uzvilkt gumiju, atrunājoties ar to ka ir aizmigusi laikam vēl (pēcpusdienā). Sākās sūkstīšanās par to ka man ir pārāk liels loceklis (šito biju atklausījies gan no mīļākājām, gan no draudzenēm, gan arī no fejām, bet vienmēr biju pamatojis to ar faktu, ka esmu vienmēr ļoti mīļš un jauks pret visām dāmām, tā kā tie ir komplimenti manā virzienā  :wub:  ). Nu neko, meitene uzsēžas virsū, pāris aktīvākas kustības un savainoju nabaga meiteni. Pilnīgs kapec, paliku bez seksa :D Nezinu kas tur īsti notika, bet ar savu locekli kaut ko ne tur iebakstīju un meitene palika sakņupusi uz gultas.

Taisni vai žēl palika meitenes, bet pārtraucām visu uz diezgan pozitīvas nots, pasmejoties par to visu. Atstāju tējas naudu un smejoties braucu mājās.

Ja nu kādam neliekas smieklīgi, atvainojos, manā pozīcijā tas izraisīja ilgstošu smaidu :) Laikam tomēr meitenēm ir bijusi taisnība, metamais ir diezgan liels :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.