Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts

Eu čaļi jūs tagad pa rindiņai analizēsiet manu sāgu!

Es vienkārši akujevaju, metiet mieru - viss bija labi Zaķim patika, man pat ļoooti, pie tā arī paliekam!

Ja patīk lasiet, bet nu analizēt katru teikumu nevajag!

Bet jā sex bija ot tā ot!

Nu skaisti un apsveicami Tev vecīt izdevies! Ir bijuši līdzīgi pasākumi!

Bet viena slikta "blakne" ir šim stāstam! Tā Tu esi iedzinis kompleksos ~90% no šī foruma "pumpainajiem", kuri pat par naudu nav spējīgi sev kaut ko sarunāt! Un tagad Tevi "bombardēs", lai Tu iedod kontaktus! Ķipa - "kas Tev žēl"

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

No gribu.lv

Slaida, gara auguma brunetite,aicina tevi uz juteklisku masazinju
visam kermenitim, ar pikantu nobeiguminju.. Ja buusi pieklajigs un
laipns kungs, tad varesi ari piedalities masazas procesinja.. Zvani un
brauc ciemos.. Savi jauki apartamenti..2 5 3 8 2 2 5 5

Nepieklājīgie un nelaipnie varēs samaksāt un vērot no malas, bet piedalīties nekādā gadījumā:)

MeklĒana NetĀ!
Ierakstīts

www.sexdraugiem.com..un tur ir lieeeeeela spīzdīga poga augšā B)

Uzskatu, ka topiks pilnīgi bezjēdzīgs, jo ar tiem dažiem zināmajiem portāliem ir pilnīgi pietiekami, lai būtu darbs vairākiem gadiem.

Lai precizētu, Ivans Duļins bija domājis sexdraugiem.LV, tas tiešām nedarbojas!

Kauja
Ierakstīts

a bet varbūt vecbiedriem uzcept savu slēgto forumu?

Neesmu pārliecināts, bet čujs un ņuhs saka, ka tas nerullē! Iespējams, kļūdos - jāprasa "meiteni", jo bija mēģinājums ko tādu izveidot!

Kauja
Ierakstīts

Lai piedod man foruma vecbiedri un citi pozitīvi domājošie!

Būšu nejauks un brīžiem arī rupjš pret visādiem tirliņiem, kas nejēdz noformēt tēmas (kaut pēc minimāliem standartiem), kas izrādīs 100% plānprātības pazīmes, kas izpildīsies kā nepilngadīge utt!

Līdz ar to arī ierosinājums adminiem - bez brīdinājuma dzēst tādas tēmas un banot tos brašuļus!

Erektīlā Disfunkcija
Ierakstīts

Nesacēlās uz kādu mauku? Es tavā vietā nepārdzīvotu ;)

Tiešām vecīt nevajag stresot, ja nesaceļas uz tādu mauku kā Atpūta! Drīzāk jau par disfunkciju var nosaukt, ja uz tādām saceļas! Ja nopietnāk - šī toč nebūs īstā vieta, kur to risināt! Iepriekšējais paplašinātais posts ir diezgan izsmeļošs!

Labā/sliktā
Ierakstīts

Visādi sīkumi arī ir svarīgi. Pie vienas meitenes atgriezos 2reiz tikai tāpēc ka pēc apmeklējuma atrakstīja SMS, kurā pateica paldies par apmeklējumu pie viņas :)

Šo gan meičas lūdzu nedariet, ja nav saskaņots ar klientu! Tas pats attiecas uz zvanīšanu/atzvanīšanu! Precētie/aizņemtie sapratīs!

Cau
Ierakstīts
Ну я, например могу порекомендовать 2 вещи:

1. Читать форум и делать выводы (ибо рекомендаций тут полно)

2. Посещать девочек и писать отзывы

:)

Ка лаи тев вел пасака! "Пунктс виенс: ласит форуму ун издарит сецинаюмус"

Prostitūtas Vai Masāžas Saloni
Ierakstīts

Sveiki kungi! Esmu jauniņais forumā, bet ir zināma pieredze šamā biznesā!

Mazliet savas pārdomas par šo topic! Esmu mēģinājis gan prostitūtas, gan masāžas salonus. Šobrīd viennozīmīgi esmu masāžas peikritējs un atbalstītājs, jo: 1) sexu parasto varu dabūt mājās; 2) pie prostitūtas vairāk vai mazāk tomēr ir jārukā pašam, bet es dodos atpūsties; 3) iespējams kļūdos, bet man liekas, ka masējoties ir mazāka iespēja noķert kādu zarazu; 4) masāžā par 20-40 latiem es konkrēti zinu, ko es dabūšu un ar to arī rēķinos.

Apmēram tā! Protams, pilnībā akceptēju, ka kādam masāža liekas sūds un prostitūtas rullē! Katram savs!

Par cik ir iekrāta zināma pieredze tieši par masāžu, iespēju robežās papildināšu attiecīgo sadaļu ar saviem piedzīvojumiem!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.