Kautka nesezas sodien man dzivokli,domaju aizbrauksu shopinga lidz vakaram...
Tiko iekpaju auto ta zvana,balss patikama,gribot atbraukt pec 30 min.,visu sarunajam,adresi ,anudinas,viss skaidrs.
Saku lai parzvana vel kad izbrauc,sis saka,ne,pec 30min.bus jau klat tad ari zvanis.
Naku protams atpakal uz dzivokli,mazgajos kartejo reizi,velku zekes u.c.menuarus,sezu,gaidu.....
Pec 5 min.zvana vel kads,gribot tulin,es atsaku,esmu jau aizrunata,pec 10.min.zvana vel kads,atsaku,esmu jau aizrunata......
Ta nosezu 40 min.,neviens neatbrauc un ari neatzvana.
Ir komentari,ieteikumi,vai citreiz rikoties un gaidit tapat ka soriez vai nemt to kurs ir jau pazistams un skaidri zini,ka tulin bus vai svess kurs zvana 10 min.,velak un ari gatavs braukt?
Zeķes u.c. man patīk Ja nav apgrūtinoši, atmet uz PM kādu no saviem sludinājumiem. Ja es zvanu, esmu precīzs, jo spēju novērtēt citu un savu laiku.
Pilnībā piekrītu tēmas autorei ! Es pats ievēroju visas šīs prasības.
P.S.
No savas pieredzes, ir gadījies aiziet pie meitenes, bet ieejot dzīvoklī jūti ka tur ir taa piepīpēts, ka tur atrodoties 5 min, gribas jau mukt prom. Un izejot ārā tikai pēc 5 min. jūti, ka visas drēbes smird.
Ir gadījies aiziet, bet meitene, kas jau ir labaa žvingulī, un tas dienas laikā
Ierakstīts
Varbūt kāds var padalīties, kur var izīrēt uz dažām stundām tīru un solīdu istabu pa normālām naudām.
Rīgā vai pierīgā.
Uz ss var nesūtīt, vairāk interesē pārbaudītas vietas