Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

un kāda tev problema ,kas man stāv un kas nestav es par tevi ari pasudzejos policīja jau nosūtīju materialu ,par goda un cieņas aizskaršanu tēma ko uzrakstīji jus tur paņirgājātoes ,man viss tas ir mokopēts uz papīra un nodots policīja man jau tu sāc piegriezties vecīt.pagājušo reiz tev noveicās jo nebija pievienoti ,pierādījumi izprintētā veidā.bet tos es varu izprintet un pievienot pa jaunu būs tev uuuplaaa.priecājies ka tevi nenodeva saita uzturētāji jo pateica ka tipa nepazīstot tevi.un jūsu ņirgāšanās tema ir nodota vid tākā džeki padomājiet pirms rakstiet kādas rupjības ,jo to visu var izprintēt un nodot vid ka goda un cieņas aizskaršanu.

Pri čom tut VID?!

Vācamies Uz Grupņiku Piektdien/sestdien?!
Ierakstīts

Ir padomā izmēģināt. Ir vieta ar pirtiņu. Līdz 100Ls no katra + dzeramie. Domas ir dažādas - vai nu vairāki veči ar vairākām vecenēm, vai arī vairākiem večiem palaist pa apli vienu meiču. Nekādi zilie vai "bi". Man pašam 25 gadi. Kam ir vēlme un ierosinājumi, rakstiet šeit vai PM.

P.S. Atvainojiet par kļūdām - steidzos!

P.P.S. Ja neizdosies sarunāt, tad taisīšu threesome ar divām meičām.

Par 4Sex.lv
Ierakstīts

Vai ir vērts ņemt VIP šajā mājaslapā un vai tur maz ko var atrast (interesē tās bez maksas). A to reiz es citā vietā paņēmu VIP, bet tur, izrādās, ka nevienas vispār nav (maz lietotāju) un uz e-pastu sūtīja spamu lietuviešu valodā.

Kas Iisti Ir Kikers
Ierakstīts

Es nedomāju, ka "uzbraucieni" citiem lietotājiem spēs palielināt VĒLAMO foruma popularitāti. Iesaku šo tēmu slēgt. Man personīgi ir pajāt, kas ir kikers - mani vairāk uztrauc forumā nesen parādījušās "meitenes". Es uzskatu, ka viņām kaut kādā veidā vajadzētu adminiem pierādīt savu autentiskumu - pretīgi paliek iedomājoties, ka mauku vietā aiz monitora sēž onāns! Admini varētu viņām paprasīt darba telefonu nummurus un piezvanot pārbaudīt vai trubas galā ir sieviete, protams, neizpaužot nummuru citiem foruma dalībniekiem

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.