Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Pateicoties tādiem kā Gatis no Liepājas tad arī parādās daiļavas, kas salasās šādus sludinājumus, un izdomā kosmiskus, neadekvātus ciparus. Fuj, Gati.. :)

Šodien 15:46

Gatis (30)

Sveiki! Vai ir kāda sieviete , kas trešdien vēlētos pavadīt laiku kopā? Došu 600€ . Rakstāt , pievienojat bildi un tad jau visu sarunāsim pie sarakstes. Esmu gara auguma , kopts , bez liekā svara.
Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

No šodienas puh. Meitenei pašai jau droši vien tas smieklīgs nelikās.. :)

 

Н (30)

: В поисках любовника который сможет закрыть мои срочные финансовые вопросы . Несколько тысяч . Красивая девушка не из сферы эскорт
Link to post
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts

Gribēju padalīties ar savu pieredzi foruma un veselības kontekstā. Un jā, protams, ka pats vainīgs....
Ir tā, ka ik pa laikam un jau pasen izmantoju mūsu foruma dažādas pārstaves kā pakalpojumu. Sex bez prezervatīva nu nekad neesmu atļāvies, bet grēkojis ar minetu bez gumijas reizēm gan.. Un tad lūk... Man nekad nav bijušas iepriekš jebkādas STS klasiskā jeb stereotipiskā šo slimību izpausmju viedā, - nekad gals nav bijis iekaisis, nekādi izdalījumi, nieze vai jebkādi citi sūdi nav bijuši, nu tiešām nekad. Bet pēdējā laikā paradījās, ka jāceļas naktī vienreiz uz tualeti, vienreiz, bet nu tāpāt katru nakti un agrāk tā nekad nebija. Tad nu aizgāju pie urologa ( arī pirmo reizi :) Viņa  aizsūtīja uz analīzēm. Asins un urīns. Analīzes labas, - nekādi iekaisumi netiek rādīti. Aizsūtīja uz sonogrāfiju, - tur kaut kāda  prostatas palielināšanās parādījās, un pēc tā daktere teica, ka drošības labad jāpārbaudās uz STS. Aizgāju pie venerologa. Venerologs paņēma uztriepi no gala un teica, ka uztaisīs  visus iespējamos "STS panelis" mērijumus. Bet par cik man sūdzības par biežāku urinēšanu, nosūtīja arī kau tkādu padziļinātu urīna analīzi vēlreiz.
Un tad rezultātā - uztriepe no gala parādīja, ka kaut kādām astoņām STS infekcijām negatīvs, savukārt, man par lielu pārsteigumu, tā padziļinātā urīna analīze parādīja, ka ir hlamīdijas urīnpūslī!
Un kā man sāka stāstīt ārste, ka hlamīdijas esot tāda STS, kas visbiežāk ir vispār bez jebkādiem simptomiem, var sēdēt organismā nepārspīlējot, līdz 10 gadiem un organismā taisa  sūdus un bojā citas sitēmas, - manā gadījumā aizgāja uz prostatas iekaisumu.
Viss ko ar šo garo stāstu gribu teikt un aicināt citus, - pat ja nav nekādu simptomu, bet ja apmeklējat mūsu fejas, ir jāuztaisa ik pa laikm analīzes, savādāk var gadiem tas sūds sēdēt un pēc tam jau izpausties pavisam citā veidā :( Plus vēl sanāk, ka nezin cik es esmu to dalījis....

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Nu prieks, ka krievu meitenes integrējas... :)

 

ENG/RU
+371 20574225

Aicināšu Labpratīgo virieti kaislīgai atpūtai ☺
Visvarīgakais līkums:
Draudzīga atteiksme, higijenā ir svarīga un piemērotā abpūsei.

Tev: līdz 32.g. vēcums,
Loceklis 17+


Dosīm viens otram svarīgo mirkli😘

Par atlīdzibu.

Tikšanas līdz 2.st. īlguma.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.