There will be David Guetta with his Love Is Gone and Sexy Bitch!!! One of my favourite DJs! Hackney rules!!!
well for me its quiet hard to get till London. Busy all time. You can check in site bandsintown.co.UK to find out what goin on in Brighton and when. Bloody hell hate when people start that crap about language barrier. English is most common language even in Latvia.
Visu tu izskaidroji visu pateici. Tagad sedi in atslaabsti. Tas ir pi.... Te jau tieshaam ir jaadomaa ko, kaa, in lam raksti. Citaadi kaa saka labaakais eediens latvietim ir cits latvietis. Kaut ko ne taa pasaki in saakaas mozgojobka. Un kaa jau teicu te forumaa visi ir tik paargudri in pashpaarliecinaati. Taadaa sajuuta ka vien vieniigi profesori savaakushies.
nu vot ble, mosīt, nu nafig umņičaješ, raksti tak normāli, tagad ar angļu valodas zināšanām gribi izcelties? nafig tev to vajag?
cilveeks man paprasiija anglju valodaa es atbildeeju nu arii ar tevi mees kasiijaamies saakumaa bet tagad viss ok. Vienkaarshi dazhi nevar samierinaaties ar savaadaak domaajoshiem cilveekiem.
meiteni tu nemaz nedomā viens pats ar gatoru lakt.
mosiits skatos turpina uz sava viļna, mosīt nu nafig tev lekties, tā jau uz tevis pārmācīšanu drīzi rinda izveidosies.
nu Ja mani bez logjiska iemesla nosauc par lasharu man buutu tam jaapiekriit?
Bled, skato bez manis te dzīve sit augstu vilni, un es nabags aizrāvies ar piķa pelnīšanu visu laižu garām!
Nu puikas es atkal sasmējos lasot šito topiku!
Tātad, kas attiecas uz komatiem, Angļu valodas gramatikā komatus nelieto praktiski nemaz, un līdz ar to pieņemu, ka daži tur mītošie saulesbrāļi, krāvēji, sētnieki, zemeņu vācēji raustās izmantot šo sarežģīto pieturzīmi, gandrīz ceļazīmi!
Kas attiecas uz "arbeit macht frei", Mosīt Tu nu točna esi zābaks, vai tikai izliecies?
Šo textu friči rakstīja uz koncentrācijas nometņu vārtiem, kurās spundēja onkuļus un tantes ar sprogainiem matiem un līkiem deguniem, līdz ar to konkrētajā kontekstā tas ir visai gaumīgs joks!
Par Meiteni likšanu rakom - atkal Tu Mosīt gvelz nedomājot - iznāk, ka Tu esi pidars! Normāls vecis sola pa muti, pidars sola vecim viņu likt vēzī, un nestāsti man ka cietumā par gaiļiem uzskata tos kurus drāž, nevis tos kuri. Manuprāt aktīvais nav nearko labāks par pasīvo!
Kopumā pavērojot Tavas aktivitātes Mosīt man šķiet ka Tevi mēs nevienā xtras tusiņā neieraudzīsim, jo Tu esi salecies ar pusi šejienes spameru!
Bet ja nu tomēr Tu esi gatavs atbildēt par saviem vārdiem varam uztaisīt kādu nelielu boxa turnīriņu, man Te ar laikam pirms kādiem pāris mēnešiem bija vārdu pārmaiņa ar dažiem, varbūt šie ar varētu piebiedroties un tad uztaisītu kādu šovu, tikai sarunājam uzreiz ka noslēgumā sex tikai ar pretējo dzimumu, jo pidaru šovu man bail iedomāties, esmu laikam pārāk puritānisks!
Vienmēr Jūsu, labsirdīgais, tikai meitenes mīlošais un šobrīd ļoti aizņemtais El Gators!
nu piedod nezinu par koncentraacijas nometneem daudz. In nekaada sakara ar to neredzu. Vienkaarshi Ja tu palasiitu visu saraksti tad pamaniitu ka visu epopeju tad meiteni saka sho dirshanu. Vienkaarshi dazhi nevar piekrist citu domashanai. In ka jau mineets augshaa tad tas ir taads brightonas joks par likshanu veezii. Man shkjiet ka shii teema ir ievilkusies in paliek duma. Nu es jau buutu atnaacis uz xtra tusinju bet nesanaak ;( taa kaa nesaaksim veel ar tevi kakaaties
Vareeshu gan atbildeet gan pajautaat vai tev patiik es nedzishos tagad uz lv tikai taapeec lai paraadiitu kaut kaadam sapljakam kas in kaa. In shos urliigos izteicienus par atbildeeshanu tu vari patureet pie sevis.
Mate its local Brighton joke if you know about Brighton you will understand so I guess now you can't wrenching about whether comparing to Latvia where is bloody cold.
Var redzeet cik ljoti tu esi attiistiits rupju vaardu zinaashanaa es saprotu ka gudri muldeet netaa var katrs. Bet vai tik pat gudri tu dirstu Ja buutu man priekshaa shaubos liidz ar to netaisos tev maaciit kaa ar cilveekiem komuniceet in kas ir sapratne in daliitaas domas. Es baidos prieksh tevis tas ir par smagu lai saprastu. Vienkaarshi ir dazhaadi dziives faktori par kuriem tu nezini kas atspoguljojaas uz cilveeka buutiibu un lai to saprastu ir jaaiziet tam cauri domaaju ka kaadreiz tu to sapratiisi Nevis vaavuljosi. Par to kur in ko es daru tev nevajadzeetu uztraukties par to lauj uztraukties man. Vai ir vai nav man draugu tas arii tevi nekasa vai tu gribi padraudzeeties? Pirmie divi komentaari uz tevi vispaar neatiecaas tad kur tu lien nav ko pateikt nesaki neko. Arii eskortmeitenes nav profesionaales vinjaam vajag pateikt ko tu gribi kaa tu gribi. Prieksh tevis tas buus Baigais shoks bet ljoti daudzi klienti vienkaarshi grib parunaaties in vinjiem ir vajadziigs colveeks kuram izkratiit netikai olas bet arii sirdi. Baidos ka arii taadas tev nav. Peec visa tava bazara izklausies kaa taads urla. Diemzheel neesmu lv taa es tev vareetu nolasiit lekciju ko vienam jau te lasiiju par pareizu uzvediibu sabiedriibaa un attieciibas ar mazpaziistamiem cilveekiem. In par to no kurienes tu esi es neprasiiju Ja esi no riigas tad laikam no plaviniekiem. Taa kaa turies in nekjer krenkji
es gan vairaak piekriitu forshajai jo var buut dazhaadi varianti! un starp citu kaads gudrs viirs reiz teica ka tieshi prostitutas ir labaakaas sievas peec tam! un taa kaa meitenis sauksim vinju taa iisti nesaprot ko gvelzh plus iespeejams ir kaads mazveertiibas kompleks jo vieniigais ko var pateikt ir lashara un obosnuj tas neliecina par jebkaadu intiligjences liimeni es veel joprojaam gaidu kad tu man "obosnujesh" tad nu es uzskatu ja tu esi paakjis un aizej pie meitenes un nevari vaardu paarspljaut paari luupai a peec tam te gvelz ka viss tik slikti tik slikti tad taa jau ir tava probleema. labi varbuut ne visas taa censhaas kaa gribeetos nezinu varbuut dazham pieredze nav liela bet nju pamaaci vinjai kaa un ko naakoshreiz zinaas! un kaa jau tika piemineets svienam maate vienam meita citam kleita! daudziem patiik nestandarta sievietes liidz ar to patik visiem nav iespeejams.
Protams, ir arī pozitīvā pieredze, kad ir gadījies aizmirst, ka cilvēks maksā par tikšanos, bet stundas laikā diemžēl to gatavu sanāk dabūt ļoti reti. Ir bijis arī tā, ka negribās lai cilvēks iet projām. Visādi brīnumi ir bijuši.
tas gadiijumos bija kursh?
Vot gadās satikt tiešām patīkamus cilvēkus, pēc kuru apmeklējuma tiešām nav ne galvas sāpju, ne slikts garastāvoklis, bet ir pacilājums, ka kāds mūs uzskata arī par sievietēm, nevis tikai par pērkamu objektu. Un ar kuriem ir vērts turpināt kontaktu, kaut vai tāpat vien.
yap es arii taa domaaju
A viņam, ja ir sieva, bērni, māja utt. Viņam vajag turpināt kontaktu ?
Vai varbūt viņš tieši tāpēc gāja, ka tīri nogrūzties. Sex. nekādu saistību, nekādu runāšanu, nekā lieka ...
par to Tu nevari padomāt ?
a ja sieva neapmierina vai dzivo ar sievu aaa pat vien taapeec ka pieradis!
varbuut vinjsh aizgaaja un saprata ka kaads cits variants ir labaaks?!
jo cilveeki biezhi izmanto taadus pakalpojumus ne tiikai deelj seksa!
man bija draudzene kura katra klienta bez maz vai iemilejas.kamer viens pieputa pilnas ausis.vini saka dzivot kopa.beigas sis uztaisija sai milzigu kreditu.kuru pec tam pati maksaja.un vel arstejas
nu nenoveicaas ko lai saka nevajag njemt peec viena shablona!
Ierakstīts (rediģēts)
Forshai. Te nu tu redzi kaada or cilveeku attieksme lv. No sarunas par patiik nepatiik aiziet uz politisko in ekonomisko situaaciju lv
Esmu sapratis ka domas attieciibaa uz jebko rakstit sheit it bezjeedziigi.
Rediģēja mositis83Link to post