Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

Varu liecināt, ka Valis123 tiešām nav runājis pa tukšo - šodien izmantoju vienu no viņas dotajiem numuriem un meitene bija vienkārši zelts! Gara, slaida, super krūtīm, laiku neskaita, minets uz 10 sex uz 10, gadi ap 25. Numuriņu dot gan nevarēšu, gan tāpēc jo tad pašam grūtāk būs sarunāt gan tāpēc, ka meitene nav konveijers, svešus numurus neceļ, kā arī pašam pagāja nedēļa līdz tiku līdz satikšanai, nestrādā katru dienu ;)

Bet to nu esmu pārbaudījis - Valis nerunāja pa tukšo!

valis123 = anri = Rain211 = Gunta = Matīss = Aleksa

"svoločs" Parādījies- Vajadzētu Pārmācīt! :)
Ierakstīts

Šitāds duļķo vēl vairāk saduļķoto reālo foto klāstu.... Pietam vēl nu pavisam aizdomīgq frāze _ takzJE foto S rijskih ulic ????

http://intim.lv/lv/a...8599/index.html

prodaju bazu dannih foto dlja devushek-prostitutok.10 GB-30 LS.real blondinki,brunetki.VI stavite "levie foto" kotorie mojno uznatj cerez google.A imeja moju bazu dannih-VI mojete postvitj foto-"tipajnoe pod vas"-kotoroe cerz google nevozmojno uznatj.I eto budut real devushki,kotorie V litve,estonii,ili rige rabotali V 2005 godah.I oni uje zagranicej.+foto S rosii IS zapada.vse foto maksimaljni K realU,tak JE foto S rijskih ulic

10 Gb? 30 Ls? :rolleyes:

Vai Vecumam Ir Nozīme?
Ierakstīts

Tam varētu piekrist, Nesen trāpīju uz savas kursabiedrenes.

Starpcitu Skolas laikā biju saķēries viņā.

Teicamniece, skaistule cik zinu ka no normālas ģimenes, nekad nebūtu domājis ka šamēja pievērsīsies šim arodam:) Ps. bija Laba!

Būtu interesanti uzzināt kapēc viņa izvēlējās šo arodu? :rolleyes:

Nu Vot
Ierakstīts
Tikai veči bez obid, ja arī iznāks mums štukojamais, tad tā arī būs, ja nē, meitenes arī grib padiskutēt par foruma tālāko attīstības ceļu, kāpēc, lai mēs viņas ignorētu, ja tas ir viņu bizness.

Uzrakstiet Xtra.lv attīstības plānu! :rolleyes:

Nu Vot
Ierakstīts
l2012 paklau, lietotājs ANNA teicās, ka tu viņu baigi labi zinot

интересно девки пляшут... :rolleyes:

tā ir?

Netici viņai! <_<

Nu ja ir, tad viņam paskaidro, lai nestreso

+1

ANNA nav trusted member! :ph34r:

P.S. Mums ar meiteni vajag padomāt par banu viņai, ja būs ļoti aktīva... B)

Nu Vot
Ierakstīts
Tas kas man nepatīk, protams, daudzo miliču klātbūtne šajā forumā, vēlreiz un vēlreiz, jādomā par maksas abonomentu.

VIP sistēmu vajag mainīt!

Gatoram, šajā ziņā, bija laba ideja...

Nu Vot
Ierakstīts
Redz te jau lietotājs ANNA sacepies man jau pa galvu sasolīja, ja neņemšu uz tusiņu, bet kā jau viņam arī pateicu, ja viena manis sitiena nepietiks, gators pieliks punktu, ar nākošo, viņam tomēr cita svara kategorija, bet vispār mēs esam miermīlīgi. Tāpēc mums arī tā feiskontrole, nu negribam mēs mazgadīgos pepsigalvas barā, nebūs par ko parunāt un arī uzskati savādāki, tāpēc, lai ir tā kā ir.

+1 :rolleyes:

Twixy, (за Hercoga Forums) не забудем, не простим! B)

Nu Vot
Ierakstīts
jātaisa laikam forumā aptauja, iet atputai uz tusiņu vai neiet :)Es tik tur par to kautrību nevarēju iebraukt, kāda vēl kautrība, ja viss tāpat ir skaidrs, kas ir atputa, un kas ir visi pārējie. Hmmm

:D :D :D

Nu Vot
Ierakstīts
Atpūta ir lepna meitene, vecos negrib un jaunie, lai paši nāk pie viņas! :D/> :D/> :D/> Man ir jācitē 21 gs klasika @Avatar: "Mums nav ko viņai piedāvāt"

Vecuma diskriminācija! :D

Nu Vot
Ierakstīts
Gan jau,ka pusi no viniem es jau zinu un man labak patik ja pieci vecie vilki pie manis ciemojas privati,lai gan Tava top kategorija es noteikti neesmu.

atputa, tev no 5 veciem vilkiem būs atzinība par labām sekmēm Xtra Top 2012! ;) Domāju, ka vajag iet! B)

Xtra Top Draņķis
Ierakstīts

Nav svarīgi ko es gribu. Es vienkārši saku, kā varētu izskatīties labāk, lai normālie cilvēki arī spēj saprast Tavu augsti cēlo domu gājienu. Vai nu visām vai nevienai Best blowjob, neredzu nekādu pamatotu attaisnojumu tam, ka katrai trešajai šī anketa ir dažāda

ok. Šeit ir jautājums par aptauju formu - www.xtra.lv/topic/4924-aptauju-forma

Manuprāt, neko nav vajadzīgs mainīt, jo būs mazāk info par vecām anketām!

Bet ja vairākums domā citādi - tad nebūs problēmu izņemt otru daļu (best blowjob, bets ass, utt.) no vecām anketām...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.