Redzi, krīze ir atstājusi sekas abās ierakumu pusēs,- visi foršie zaķi , kuri aprakstīti pāris gadus atpakaļ ir atraduši pastāvīgus "naudas makus" - vismaz trīs tādas zinu personīgi, citas aizbraukušas uz ārzemēm, citas beigušas mācīties, citas apbērnojušās. Pie patreizējās klientu maksātspējas profesionāli nodarboties ar šo lietu Latvijā nu ir kā ir , tādēl pārsvarā tiek savākts atlikums apšaubāmas kvalitātes bordeļos. Var jau interneta plašumos sameklēt meitenes, kuras to dara intereses pēc, bet...tas noteikti nebūs lētāk par 50LVL, vairumā gadījumu vēl plus viesnīca, un diezin vai kāds baigi reklamēs šādu atradumu, lai jau nākamajā nedēļā, viņai pāri pārietu pāri vesels bars "izsalkušo".
Tagad par mums, - daudzi te izskatās tādi, kuri sagrabinājuši nepieciešamos 30 LVL un tagad baidās, tos iztērēt, tāpēc nemitīgi liek bilžukus ar atsauksmju pieprasījumiem. Nu kurš tad dos atsauksmes, ja visi tikia tās prasīs!!! Lai izceltu labus variantus ir mazliet jāieguldās, bet , pat es to šobrīd nevaru atļauties, tādēl arī nekādas atsauksmes nevaru sniegt! Un ja zinātu, nesniegtu, iepriekš minēto iemeslu dēļ.
Kādreiz šis bija maksas portāls, tad publika te bija tāda kā savējie, klubiņš. Tad arī padalījamies ar piedzīvojumu aprakstiem, bet tagad...nu nezinu!
jaa, kaadreiz shis bija maksas protaals. apmaksaaju daliibu par gadu, peec pusgada portaals paarstaaja funkcioneet itkaa poh tas pieciitis, bet zinaamai konsekvencei vajadzeetu buut
paareejais shajaa postaa ir 100% pareizi un es tam piekriitu, bet es nedalos ar "uzraktajaam" citu iemeslu peec - lielakaoties taas ljoti izveelas, ar ko tikties, dara "to" valjasprieka liimenii, dazhas es pats esmu pierunuaajis uz pishanos bez liekas pishanaas par naudu - dot kontaktus masai nepaziistamu ljauzhu buutu nekorekti, UN dalja no lietotajaiem sheit neliekas iipashi adekvaati cilveeki vispaar
hvz, kautkaads neadekvaati leets tas darbs ir, kurseet tajaa forever alone izstaadee skopaa minikleitinjaa starp nodrochiijushamies onkuliishiem par 25 latiem dienaa; pie kam jaunkundzeem jaaizskataas liidziigi kaa fotograafijaa?
sheit straadaajoshaas imho ko liidziigu pelna stundaa un lielaakajaa daljaa gadiijumu izskataas sliktaak kaa fotograafijaa
Ierakstīts
403 forbidden