Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viņas
Ierakstīts

Festivāls "Baltijas pērle" šogad piedāvāja bezmaz vai dokumentālas filmas, kurās atainotas prostitūcijas aizkulises. Šoreiz apskatā šedevrs "Viņas" jeb "Elles" (franču val.). Filmā ne reizi vien var parēkt par mūsu vēlmēm pret pērkamajām meitenēm, bet otrreiz neskatītos. Man par pārsteigumu Žiljeta Binoša filmā pati gan nemetās gultā, kaut arī gribēja...

http://elles-movie.com/

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Jo tālāk, jo trakāk, bet par cik ļoti labi pārzinu medicīnu, tad mūsdienās STS ir kļuvušas daudz noturīgākas kā pirms 10 un vairāk gadiem. Varat sevi nemīlēt, bet padomājiet par sievām, mīļotajām sievietēm, neapdraudiet viņu veselību.

Nav ne sievas, ne draudzenes, bet sekss ir fizioloģiska vajadzība, ko ne vienmēr var dabūt..

Tu esi traks? :D vaj mekle piedzīvojumus uz savu ādu

Traks? Varbūt nedaudz. Saprāta robežās :) . Par tiem piedzīvojumiem gan tev ir daļēja taisnība...

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Pagājušajā nedēļā interese aizdzina uz šo rajonu. Lauku iela pēcpusdienā bija tukša, bet uz Tallinas ielas gan viena blonda dāmīte it kā krāsoja seju, pat nevarēju saprast, ko šī darīja :) . Nemaz tik neglīta nebija. Mani vairāk uztrauc, vai no šiem "ielu variantiem" nav lielāka iespējamība dabūt kādu nevēlamu slimību. Ceņņiks jau viņām visām laikam vienāds. Neatteiktos izmēģināt. Kāds var ko vairāk pastāstīt?

Bauda
Ierakstīts

Sveiki!

Pirms kāda laika uzdūros 2009. gada amerikāņu seriālam "Satisfaction" jeb "Bauda", ko pašlaik rāda Sony Entertainment televīzijā. Iedziļinoties tā scenārijā, tas mani ieinteresēja, jo rāda kāda intīmsalona darba ikdienu. Visu laiku tiek runāts par prostitūciju un seksu. Kā noprotu, tas ir oficiāls, legalizēts prostitūtu salons, jo, klients, izvēloties kādu no turienes sievietēm jau zina, ka saņems seksa pakalpojumus. Pabrīnījos, kāpēc Amerikā kaut ko tādu rāda, bet Latvijā pagaidām aprobežojas ar saloniem, kur it kā vairāk par erotisko masāžu nekas nenotiek. Varbūt vēl kāds zina šo seriālu?

Iekare.com Krapsana!
Ierakstīts

Registrejos sitaja saita iekare.com, kur redzams daudzas simpatiskas sievietes no Latvijas, daudz online un ar bildem.

Viss izskatas jauki un ari leja ir komentaru dala, kur lielakoties sievietes liek kometarus, seksa meklejumos, kas viss ir viltus.

Kad saku skatities vienu pec otru profilus, ta ari sapratu, kad gandriz katra meitene ir 1.82m gara un daudzam apraksts " virietis mekle sievieti utt..."

Tas viss ir uztaisits ar pasu "iekare.com" kam vins pieder.

Par šito es tev piekrītu. Nesen reģistrējos, bet pēc laiciņa sāku just, ka kaut kas ir pārāk skaisti, lai būtu īstenība. Cik cilvēku no tiem, kuri ir onlainā, vispār eksistē?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.