Demokrātijas pamats - katram tiesības uz savu viedokli
Par to pircēju un ka viņam vienmēr taisnība - tas ir lozungs, kam katrā biznesā ir savas sarkanās robežas...
Dzīve ir tik daudzkrāsaina un neviennozīmīga
Par to, ka Forumu jāizmanto nevis pīkstēšanai un žultij, bet sevis pilnveidošanai - pilnībā piekrītu. Tik jāattiecina tas ne tikai uz Alexxu, bet uz visiem. Ieskaitot spāņu runčus un ugunsķirzakas...
Es ne par ko neaģitēju, tik tā.. Pārdomas, atmiņas..
90-to gadu vidū, kad internets Latvijā tikai radās, ar meitenēm tipiski iepazīties varēja restorānos (paldies tā laika bārmeņiem), izsaucot (nekad nezini, ko atvedīs) vai uz ielas...
Prezis un prasības higiēnai ir vajadzīgas vienmēr, toties meitene uz ielas redzama bez fotošopa...
Par zvanisanos nelaikos,ta lieta klibo visas jomas.Tikko strada kaut kada veida apkalpojosaja sfera,ta jarekinas ka kads var piezvanit jebkura laika.
Cenšoties noskaidrot darbalaikus, man arī gadījies saskarties ar divām versijām: a) atbild ar korektiem laikiem, pie tam no rīta 8, 9, 10, 11 vai 12 ir vienādi iespējami; ar neviltotu izbrīnu balsī - nu kā? Kad vajag, tad zvani!
Morāle: meitenes, norādiet sludinājumos savus darbalaikus..
Atputai jau vēl ir paveiceis, ka kāds piemēram veikalā ieraugot nevelk uz toleti vai kādu citu klusu stūri drāzt
Izvēloties tādu dzīves veidu ir jārēķinās arī ar attiecīgām sekām.
Gribās tā kā oponēt, tā kā paplašināt domu..
Dzīves veidu izvēlas ne tikai meitenes, bet arī tie, kuri pie viņām iet...
Divas reize sanācis satikties ar pazīstamām meitenēm veikalos.
Pirmā reize - skatiens uz mani (atpazīst), skatiens uz kundzi man blakus, skatiens uz mani (zvaigznītes acīs) - viss kopā sekundes divas - trīs. Un nākošajā apzvanīšanā es sāku ar viņu.
Un otrā reize. Skatiens uz mani, skatiens uz manu kundzi (30 sekundes, es nepārspīlēju!), skatiens uz mani - un acīs jautājms: nafig tu staigā apkārt?
Varbūt no otrās meitenes viedokļa situācija bija pilnīgi savādāka. Es to nekad neuzzināšu. Jo viņa ir iekļuvusi manā personīgajā melnajā sarakstā. Un es viņai nekad vairs nezvanīšu...
Ierakstīts
Demokrātijas pamats - katram tiesības uz savu viedokli
Par to pircēju un ka viņam vienmēr taisnība - tas ir lozungs, kam katrā biznesā ir savas sarkanās robežas...
Dzīve ir tik daudzkrāsaina un neviennozīmīga
Par to, ka Forumu jāizmanto nevis pīkstēšanai un žultij, bet sevis pilnveidošanai - pilnībā piekrītu. Tik jāattiecina tas ne tikai uz Alexxu, bet uz visiem. Ieskaitot spāņu runčus un ugunsķirzakas...