Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Labā/sliktā
Ierakstīts

Nu te atslēgas frāze ir vienkārša - vismaz man, nez kā citiem, man jārodas sajūtai ka meitenei patīk tas ko dara, sadrūmis ģīmis sasteigtas kustības ka tik ātrāk ir kārtīgs "turn off" lielākā daļa pērkamās tādas ir....

Arī jautājums vai tev ir uguns vai cigarete ir konkrēts "turn off" man kā nesmēķētājam, tas bija pēdējāis pilines kombinācijā ar neieinteresētu saskābušu ģimi kas skatījās kaut kur prom kad satikos ar meiteni lai vestu pie sevis, piestāju ar mašīnu malā un pateicu lai tinās :D.

tagad aprakstīšu to ļoti reto gadījumu ar meiteni kas man palicis atmiņā kā labs piemērs:

1. jau saruna pa telefonu bija jauka un varēja just pozitīvismu meitenes runā, atbraucot, nedaudz pačatojām un pasmējāmies par ikdienišķām lietām, viņa izteica komplimentu par manu izskatu (vienmēr eju pie meitenēm sakopts un labi saģērbies ar labu attieksmi), padzērām kafiju iekodām pa kādam našķim, kādas 10 min tad sekoja forša priekšspēle, skūpsitj;am un glāstījām viens otru (lielākā daļa citu meiteņu cenšas pēc iespējas ātrāk dabūt prezi virsū un sākt sūkāt mērkaķa ātrumā domājot ka tā būs tā maģiskā lieta ka vecis būs uzbudināts kā nekad lol :D bullshit tieši pretēji.. nu vismaz man) tad sekoja burvīgs sekss dažādās pozās meitene bija dabīgi mitra (kas ir svarīgi skaidrs ka tad viņs nemokās cerot ka tik ātrāk vecis beigtu nu jā ģeniālā frāze tev vēl ilgi ir psec vienkārši jā zini bļe vēl 3 min 5 sekundes un 45 simtdaļās looool :D ) nu pēc tam sekoja masāža no viņas puses ne tikai prasta mugaras paglaudīšana bet visu erogēno zonu masāža + ar ķermeni no mugurpuses un pēc tam arī kad gulēju uz vēdera, pēc tam es viņu pamasēju, un tad vēlreiz mīlējāmies, ne vienu mirkli viņa neskaitīja laiku pabiju kādas 1.5H stundas vietā, bet zato viņai bija labi nesasteidzot visu pati uzvilkās uzbudinājās, un pie tam vēl tā nebija viāni viena reize ar mani bet vēl 4 atkārtotas. Bija viņai labi gan nauda gan bauda, gan man.

Tas ko es aprakstīju protams ne vienmēr ir iespējasms tāpēc ka meitenes bieži jau ir notrulinājušās no šī visa ja viņa ņem pa vairākiem dienā, protams meitenei arī jāpatīk tas kurš pie viņas atnācis, (nu tak ar 60 gadīgu resnu noaugušu veci viņai nebūtu tādas attieksmes) te atkal nāk prātā teiceins no vienas meitenes ka viņs skatījuisies pa logu kas uz ielas stāv un tad izlēmusi vai laidīs iekšā vai nē. Nu un protams no vīrieša ar tikpat daudz atkarīgs, kopts ar jauku attieksmi utt

Bet tas galvenais kāpēc šīs nozares meitenēm defaultā nekas īsti labs nevar sanākt ir tas ka viņas ir notrulinājušās (UN VIŅĀM VAIRS NEPATĪK TAS KO DARA JEB VIENKĀRŠI SAKOT ZB JAU VISS, BET NAUDU TA VAJAG) ar laiku, un tu vari būt nez cik labs un ar kādu attieksmi rezutāts parasti būs viduvējs.

Nu ko gribēji skarbo patiesību dabūji vispār katrai meitene būtu tādi jautājumi jāuzdod kad vecis dodas prom, tā visiem būtu labāk, bet pārsvarā viņām pofig dziļi pie kājas, telefons zvana bez mitas un būs bars citu... (starp citu tas arī milzīgs "turn off" ir ja procesa laikā jau runā par nākamo tikšanos) Vispār jau jebkurā gadījumā būtu jāievēro princips sasoli mazāk sniedz un pārsteidz ar ko vairāk, visvairāk besī tā drudžainā laika skaitīšana, kad skaita pat to laiku kad jau esi purnu pa durvīm pabāzis, nu kas tev pa tām 5 min notiks, ??? Vai tad nav paīkamāk un izdevīgāk ja pie tevis atnāk 3,4 vai vēl vairāk reižu???

āmen... (bet izklausās vairāk kā fairy tale)

Daži Ieteikumi Tiem, Kas, Varbūt, Nav Aizdomājušies.
Ierakstīts

man visu laiku ir velme skaistam meitenem paradit mazliet citadaku attieksmi no ierasta klienta, kurs laikam jau ipasi iniciativu neizrada savu patieso velmju piepildisana. nu busu godigs- reti kurai jautaaju: "nevelies, pamainisim lomas? nevelies panemsu tevi uz rokam baudas virsotne???" :wub:

skatos pec situacijas. man ir gaume, un pats ari esmu gaumes lieta.

Ierakstīts

Un ja dzivokli smarzo pec vanilas svecem un jaunakam Versace smarzinam aiz meitenes auss,klusi duc silditajs un pec tiras velas smarzojos sauss dvielits sildas uz vannas istaba un radiatora :rolleyes:

Patiesiba jau to ari spej novertet tikai tie labie vieriesi,tie kuri nekopj sevi tie ari neredz vidi sev apkart. :P

Un vismaz 90 proc.jau tie labie protams ari ir,bet tads viens suskis paliek ilga un nepatikama atmina un tapec mes te uzrakstam. :wub:

Un ja dzivokli smarzo pec vanilas svecem un jaunakam Versace smarzinam aiz meitenes auss,klusi duc silditajs un pec tiras velas smarzojos sauss dvielits sildas uz vannas istaba un radiatora :rolleyes:

Patiesiba jau to ari spej novertet tikai tie labie vieriesi,tie kuri nekopj sevi tie ari neredz vidi sev apkart. :P

Un vismaz 90 proc.jau tie labie protams ari ir,bet tads viens suskis paliek ilga un nepatikama atmina un tapec mes te uzrakstam. :wub:

laikam sitads prieks maksa vismaz ar trisciparu skaitli.

Ierakstīts

esmu saskaries ar paris lietam, kas dazrei saboja visu to prieku <_< vienreiz pat aizgaju prom. un varbut tas ari citiem trauce.

1. mikroklimats telpa.

-it seviski tagad pavasari, kad rigas siltums parstaj kurinat dzivoklus, vinos ir dregni. un kad tu iznac no dusas tu esi mazliet mikls, sak palikt auksti. ja vel meitene sak ar masazu, un man jagul kailam gulta, es nevaru atslabinaties un izbaudit, jo esmu vienkarsi jau nosalis. nu ka tu vari atslabinaties, ja tu trici no aukstuma??? risinajums: iegadajieties parasto mazo pusamo silditaju.

-"smarza" dzivokli.

2. higiena

- DUSAS DVIELIEM JABUT SAUSIEM un TIRIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es sito parbaudu vienmer, un ja meitenei nav pieejama sausa un tira dviela, es eju prom.

paldies par uzmanibu :)

Kāpēc Izmantojat Eskorta/prostitūtu Pakalpojumus?
Ierakstīts

man kaa jaunam erzelim ir jabut uzticigam... hmm... savam haremam. jaa, var jau teikt- baigais maita :angry: bet man tas neliekas pienemami, kad sievietes attiecibas seksu izmanto kaa kompromisa vai vinam labveliga rezultata sasniegsanu stridos, nesaskanas utt. un vel jo vairak man tas riebjas, ka ari nauda attiecibas sak ietekmet seksu. ja vinas taa spele, tad man diemzel ir jarod pasam savi atrisinajumi sai problemai.

otrs- man urologs pateica, ka kamer esmu prom no majam vairakus menesus- vai nu masturbe vai ej maukas. un ja godigi- man vairak seksa ir bijis arpus LV. taa blin ir kaa narkotika jau- piemeram- ooo, nakama osta sanhaja- kinas ziemelos dzeltenajam tur apaksa ir bik citadak neka dienvidniecem. nu kaut kaa tacu sava... hmm... zinkare ir jaapmierina :D un kaa tu neaiziesi pataija uz taizemes seksa sovu un nenodrazisies, ja taizemietes skaitas labakas maukas pasaule (vismaz starp jurniekiem)???

p.s. pirms paris gadiem viena biznesa seminara man viens diezgan turigs vecis ap gadiem 50 (mos vins pat figure seit ari) taa labi pateica- redzi, visas sitas sievietes- es varu dabut jebkuru, bet man ir zel, ka vairak nespeju izjust to, ko vareju izjust pirms gadiem 20, jo veseliba neatlauj. tapec- pisies, kamer esi jauns un nopisies tiktal, lai pec tam vecumdienas nav janozelo, ka esi kaut ko dzive palaidis garam ;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.