Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

WATA FAAAK :D

Zaiga Eva

Latvijas Foto
Vai Esi paverojis taa vinas bildes? nu tu zin... lai tadas leetas bildes paardotu ,ir jaabut iipasi ''Gudram'' kaajstarpee iebaztas pudeles un pakalaa iebazti termometri... nu wata faaaak ja taa visas bildes un video ir taadi.... nau jeeegas teeret naudu delj taa stulbuma.

Prostitūtas Ārpus Darba Laika
Ierakstīts

Pati atbildeji uz to ko gators teica! Gūt baudu dodot, arī vīrietis to grib! Tad varbut labāk notēlot ka tev tas patīk, nevis man tas riebj teikt, izšauj kuli un ej! Tas ir viens no iemesliem kapec gandriz vairs neapmekleju tadas sievietes, jo man patik dot un no tā gūstu baudu! KAtris pelna kā māk un to nevar parmest, zinu tev ir bērns un mājas dzive, bet par zvirbuli neko nezinu, varbut vinai tas ir svarigi apmeklet tadus pasakumu un patīk gūt sniegto baudu!

Kur Tu rāvi,ka es saku,ka man tas riebj un,ka pie manis izšauj kuli un kāds ir neapmierināts?Viss ir ok un 97proc.atgriežas,nav arī tā,ka es negūstu orgasmus un baudu,bet ir tā,ka vīrieši nemāk sagādāt to baudu,savas dzīves gaitā ar sievām nav iemācijušies un tad domā,ka es kā robots te visu dienu kaukšu un stenēšu laimē ja man tā orgasma nav,no tās tēlošanas jau nogurst.

Ierakstīts

Šī nemaz nebij tēma gatoram-prātniekam,viszinim,bet nu uzkāpj un nerva.

Man patīk sex un man ir labi klienti,citādi es nebūtu te aizdzīvojusies vairākus gadus un guvusi labus panākums,ienākumus,man vnk negribas lai katrs klients man mēģina sagādāt orgasmu,pietiek dienā,nedēļā ar vienu.

Laikam gatora kungam un citiem nekad nevar ienākt prātā,ka prostitūte ārpus darba var pavadīt laiku ar saviem bērniem,vecākiem,radiem,draudzenēm vai vienkārši veltīt laiku sev,domājat,ka visa dzīve pakartota sexam.

Baudas gūšana ir ne tikai ņemšanā,bet arī došanā un tā kā es tāpat kā visas prostitūtes par to saņem naudu tad tas arī ir mans darbs un es vienmēr ātrāk gaidu kad savu darba dienu varēšu beigt,jo man ir labākas lietas ko pēc tā darīt.

Ierakstīts

Mani pārāk bieži nogurdina klienti kuri grib sagādāt man orgasmu,es to nevēlos vairākas reizes dienā,ja zinu,ka nāks tas kurš vēlas manu orgasmu dažreiz neceļu telefonu jo tas uzliek pienākumu man tagad cīnīties līdz kulminācijai.Man tomēr patīk savā darbā apkalpot vīrieti jo dēl tā jau te esmu. :P

Turklāt reti kurš to orgasmu prot sniegt,visbiežāk redzu,ka cilvēkam nav ne mazākās jēgas,bet ja viņš maksā par to,ka paciešu viņa centību nu tad lūdzu,pacietīšos.

Atsaucoties uz iepriekšējo rakstītāju varu pateikt,ka visjaukākie ir tie kuri saka,guli,neko nedari,es tagad pamasēšu Tevi.Mjaaa,ir dažiem vīriešiem zelta rokas :rolleyes:

Iepazīšanās ārpus darba man nav,ne sexam ne kam citam,viss notiek ,pietiek un pāri paliek ar klientiem,nezinu,varbūt tas slikti. :wub:

Ierakstīts

Man gan ir citādi,kolīdz labais klients kļūst par kautko vairāk,ārpus darba laika,pēc pāris reizēm man zūd interese par viņu un sexu ar viņu ,iestājas kautkāda rutīna,bez uguņiem:(

Ar klientiem pirmās reizes ir riktīgi labas,jo tad ir nezināmā moments,otrā,trešā un ceturtā un var jau likt uz rezervistu soliņa vai melnajā sarakstā.Tas protams neattiecas uz visiem un pat ne uz vairākumu,bet ta mēdz nereti gadīties.

Ja kautkas ir pēc darba tad noteikti ne manā darba vietā un sex ir tikai pēc visa pārēja ko viņš būs spējis man sarūpēt. :wub: :wub:

Vai Vecumam Ir Nozīme?
Ierakstīts

Nepiekrītu visu zinošam, bezgala priecīgam un laimīgam komentetājam.

Meitenes meklē vecākus vīriešus, jo parasti, viņi ir laipnāki, zin ko grib un uz ko iet, arī dāsnaki. Meitenes baidās un pašas satraucās no jauniem puišiem, kas 25 gados uzvedās kā 15 - tā nereti ir. Tāpēc labāk apkalpot 35 gadīgu, kas uzvedās kā 25 gadīgs, bet kā viņš izskatās - otršķirīgi!

Ka Tu vari zinat kadi ir tie kuri pie mums atnak?????????????

man ir cits viedoklis,vienmer patikusi viriesi no 20-30,kad man bij 18 vini patika kad esmu vecaka man atkal vini patik jo taja vecuma vini ir visspejigakie.Un ar uzvedibu tur nav nekada sakara,dazs labs 40mitgadnieks uzvedas ka gailens un mulkis.

Nu jokaidī, ku Tu esi sekls cilvēks!

Un kā tad ar lēdiju dvēseles dzelmju un šķautņu iepazīšanu???

Kas tas vel par dveselem,Tu gan esi sekls,kurai te interese dvesele,sex,sex un velreiz sex. :rolleyes:

Gator,citas dzelmes un citas skautnes Tu varetu iepazit un peetit:)))

...bet vispar savos skaistajos sapnos redzu SAVUS,pazistamos erzelus,piemeram gerbtus uzvalkos,labam smarzam,(ka man galva reibst)iezjeletiem matiem,nopuleetam kurpem,tadus istus svitus,kuri pec briza jau butu nolaiztam biksem un nenovistosi stavosiem locekliem visu banketa laiku.....

MMMMM....es tiesam gribetu kadreiz uztaisit tadu kartigu tusinu(ne kaazas) kura uzaicinat visus savus VIP un miljos,smukos virietelishus,bet tas ir tikai sapnis kuram reali nav iespejams piepildities:)

Un vel gribeju teikt,ka Tu miljais kurs man taja rita sesos pie lodzina dauzijas,ja Tu te esi un lasi tad zini,ka Tev tiek piedots un vari nakt atkal kad gribi,jo es Tevi gaidu un nevaru aizmirst to ieprieksejo forsho reizi:)

Gribās tā kā oponēt, tā kā paplašināt domu..

Dzīves veidu izvēlas ne tikai meitenes, bet arī tie, kuri pie viņām iet...

Divas reize sanācis satikties ar pazīstamām meitenēm veikalos.

Pirmā reize - skatiens uz mani (atpazīst), skatiens uz kundzi man blakus, skatiens uz mani (zvaigznītes acīs) - viss kopā sekundes divas - trīs. Un nākošajā apzvanīšanā es sāku ar viņu.

Un otrā reize. Skatiens uz mani, skatiens uz manu kundzi (30 sekundes, es nepārspīlēju!), skatiens uz mani - un acīs jautājms: nafig tu staigā apkārt?

Varbūt no otrās meitenes viedokļa situācija bija pilnīgi savādāka. Es to nekad neuzzināšu. Jo viņa ir iekļuvusi manā personīgajā melnajā sarakstā. Un es viņai nekad vairs nezvanīšu...

Regulari lielveikalos satieku 2-3 savejos pilnigi katru reizi un ne tikai lielveikalos,butiba vini ir visur :wub:

Parasti noduru galvu un eju atri garam,ja ir izdeviba nogriezos cita virziena,acis skatities nedrikst,tad loti var nakt smiekli(vismaz man)

Bij reize kad stavam ar kleintu un vina gimeni cili pica viena rinda pec galdina un ,ka cita vieta apsezas pie vieniga briva blakus galdina,jo ko tad vins sievai varetu paskaidrot ,kapec tur nesedet.

Dusmas jau pargaja,tagad liekas komiski ,ka tas milums tur staveja bedigs ,ka noperts shunelis aiz loga un ludzas lai ielaizu samilet :P

Zel,ka dusmas sakliedzu lai nekad vairs pie manis neradas,bij viens no labakajiem. :rolleyes:

Bet ne jau par to ir stasts,vnk gribeju lai labak lasat sludinajumus,ko,kad kura piedava un bus erti gan pasiem gan mums.

Un nu nav janak pie dzivokla durvim klauvet bez zvana,mes jau dzivojam iretos dzivoklos,var kadu dienu gadities,ka pie loga neparadas gaiditaa,bet specigas miesas buves tevainis.

Par zvanisanos nav man tas krenkis(tas jums zinasanai,ka naktis visas nestrada,bet tas kuras norada sludinajuma,ka naktis vai 00-24 vai ja sludinajums ir likts velu vakara),bet par klauvesanos pie loga un durvim bez zvanisanas.

Esmu pamodusies nikna.Vai jau otro nakti Tvaika iela izlaidums atkal vai kautkadas specigas hormonu vetras Jums viriesi???

Nekad savos sludinajumos neesmu likusi,ka tiekos naktis vai likusi kadas norades 00-24.

Blaaaa,kapec Jus visu laiku aplauzaties aizbraucot pie meitenem,tapec,ka Jus nelasat sludinajumus,Jus vienkarsi taja traka gribuma zvanat visam pec kartas un ejat vienalga kur Jus pienems vai kur bus vissletak.

Dienas ir pietiekosi aizpildits laiks ar klientiem,vakari un naktis ir mana privata dzive kad es varu gulet vai darit jebko citu ko dara briva sieviete,bet ne tak, ir cilveki kuri sesos no rita atlaujas ielavities caur kodetam durvim un klauvet pie dzivokla,trobelet mani un kaiminus,radot man nepatiksanas.

Ar to vel nepietiek,ja durvis neveru klauve vel pie loga :angry: Man gribas zinat ar kadam tiesibam tiek trauceta mana privata dzive.

Nakti atsledzu telefonam skanu,bet atstaju ieslegtu,ta ka redzu,kas man un cik ir zvanijis.

Zvani sakas nonstopa ap vieniem un beidzas ap astoniem. :wacko:

Vai Jums tiesam liekas,ka mums ir tads bezdarbs vai trukums vai izmisums,ka visam jatiekas naktis?????????????Neesmu ne robots ne narkomane,ka man 24 stundas diennakti butu pienakums tikties tadel vien,ka kautkur stav mani sludinajumi.

Stav aiz loga sesos no rita un piedava man dubultcenu,blaaaaaaaaaaaa................kurs no Jums varetu iedomaties ,ka Jus sieviete varetu uzmodinat sesos no rita brivdiena un piedavat sexu ja tas iepriekseja diena jau ntas reizes bijis un Jus butu baigi ieinterestes un laimigs???

Viriesi - divaina cilveku pasuga. :D

Izlasiet un iegaumejiet pashi un pastastiet cinju biedriem.......

NAKTIS STRADA MASAZAS SALONI,PRITONI TADI KA BIJUSA MADONAS 25(tur ari varat iet nepieteikusies,klauvet pie durvim un logiem)

PROTAMS ARI NORMALAS MEITENES KURAS LIEK SLUDINAJUMA NORADES,KA TIEKAS ARI NAKTIS.LASIET UZMANIGAK SLUDINAJUMS UN TO,KAS TAJOS TIESI TIEK PIEDAVATS.MAZAK BUS VILSANAS PASIEM. :rolleyes:

P.S.

Shoreiz rakstiju tiesi par sevi,bet vispar sis stasts ir visparigs ,ir meitenes kuras tiekas naktis un kuras ne un neviena nevelas lai tiek trauceta sava brivaja laika. :wub:

350 Ls/h
Ierakstīts

Ja meitene tos ls 350 grib.vina vinus dabus,varbut 1x menesi,varbut retak,varbut biezak,bet dabus.

Un studentei vai jebkurai sievietei (neprofesionalei)sad tad lieki ls 350 ir laba nauda.

Tapat ka tas paaris kurs regulari liek atbaidosas d...as foto un prasa ls 100,ari viniem ir savi klienti,ne jau velti tiek likti sludinajumi.

Klienti ari ir looti dazadi un looti dazadam velmem un materialam iespejam. :P

Komiksi No Sarunām Ar Klientiem
Ierakstīts

meiteni.......Zel,ka janovirzas un teemas,bet tur nu Tu pateici precizi.

Nekadas atlaides nav ko prasit tur kur tas nebus,jo pakalpojums atbilst prasitajai summai.

Tur kur trukst pieprasijums un klienti ir japievilina ar atlaidem tas ari parasti sludinajuma norada,akcija,ls 10,ls 15.

Labam precem,lietam,pakalpojumiem akcijas nav un nebus un atlaides nebus.

Ir jabut priecigam,ja svesam pacel telefonu un ir brivs laiks tikties un neprasa lielaku summu ka savam klientam.

Bet te viena liela dalja doma,ka meitenes sez dzivoklos,vinam nav ko darit un vinas ieinteresetas tikties par jebkadu naudu.

Un klientu atlase ari notiek pec principa,ja esi tas kurs spej samaksat ls 20 utml.tad no pieredzes saku,100 proc.gadijumu vins bus netikams man.

Jo "kvalitativi" viriesi izvelas kvalitativu pakalpojumu par atbilstosu cenu,tapat ka visas citas lietas sava dzive.

Lai butu par temu velviens zvans...

V:Sveika! Cik maksa?

Es: Ls ....

V:Bet ja es tev kartigi izlaizisu?

Ierakstīts

Opisha balss telefona....

V:Cau milja.

Es te no chata zvanu.

Es:No kada chata?Es nekur nechatoju.

V:Nu no datora dabuju telefona numuru.

Es: Skaidrs.

V:Tu iepazities gribi?

Es:Ne.

V:Zel,man pirms tris menesiem nomira sieva,mekleju miljako.

Es:zel,bet neko nevaresu palidzet.

V:A varbut ir kada draudzene kura mani grib?

Es:ne,nebus gan,atvaino,nolieku kalusuli.

Ta ka sludinajumus lieku tikai un vienigi intimpakalpojumu sadalja tad tel.nr.varetu but njemts tikai tur,kada sakara viss shis ausgtakminetais zin tikai pats zvanitajs.

Gribeju vel teikt tikai to,ka apm.50 proc. katru dienu zvanoshie uzzinot cenu par stundu,zvanis un brauks vakara vai riit.:D

Ir dienas gan negribas celt vairs telefonu jo pastav aizdomas,ka trako namaa bijis izlaidums:)

Ierakstīts

Regulari zvana viens un tas pats jauns virietis un jauta.

Labdien!

Vai ar Tevi sexu var sarunat?

Es smejoties atbildu,ja,jo jau zinu,kas sekos.

Kadu sexu piedava?

Es:tadu ka sludinajuma rakstits.

Ta ka saruna neielaizos telefona atskan pikstiens.

Un parejie.......diezgan regulari izskan kautkas shads.....

V:Sveika,jau tris nedelas censos tevi sazvanit,jauks sludinajums.

Ko tiesi piedava?Ceru tas nav komerciali.

V:Man patik tavas foto skaista velinja,dievinu sexigu velinu.

es:Smaidu,jutos neverteta...

V:Vai tiksanas laika es varesu pargerbties tava velina?

V: Sveika,kur esi,satikties vari?

es:Cikos velies?

V: Tagad,pusstundas laika ja esi briva piebrauksu.

Cik maksa?

es:ls 30

V:Ok,lidz cikiem vakara busi?Es parzvanisu pec darba:D

Un Alexas pieredze ar jautajumiem ,cik talu esi(nez no kurienes) ir jadzird vairakas reizes diena.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.