Bens 7 Ierakstīts 2014. gada 14. aprīlis Kāpēc Izmantojat Eskorta/prostitūtu Pakalpojumus? Ierakstīts 2014. gada 14. aprīlis JA atgriežās pie tēmas mazliet, tad:1. pērkamās dažādībai, kaadu laiku noder, bet cik var mētāties 2. Tad bija mīļākā, sievietes ideāls mans gandrīz, bet ar laiku saak lietas notikties, no kurām jāizvairās3. Nu atpakaļ pie pērkamajām un dresējamām (uz laiku) Link to post
Bens 7 Ierakstīts 2013. gada 29. aprīlis Mūsu Otrās Pusītes Ierakstīts 2013. gada 29. aprīlis Otra pusiite pieprot gan dziljo minetu, ko ar prieku sniedz, gan dievina anaalo.... ar biezumu nav probleemu.....Peerkamaa... apmaacu dziljo... paareejo raustaas baudaa zem manis.....Miiljaakaa... tur tik saaku piestraadaat pagaidaam diezgan nevainiiga + Verdzene... nuu tur jau viss skaidrs ar bez vaardiem Damn... uzliku uz papiira... my life is goood Link to post
Bens 7 Ierakstīts 2012. gada 28. novembris Nu Vot Ierakstīts 2012. gada 28. novembris jaasaak regulaari te spamoties lai mani akcepteetu meebelju baraa, jo zinu ka zinu te paariiti cilvju... bet ... Link to post
Ierakstīts
JA atgriežās pie tēmas mazliet, tad:
1. pērkamās dažādībai, kaadu laiku noder, bet cik var mētāties
2. Tad bija mīļākā, sievietes ideāls mans gandrīz, bet ar laiku saak lietas notikties, no kurām jāizvairās
3. Nu atpakaļ pie pērkamajām un dresējamām
(uz laiku)