Mani 5 centi... patiesībā kāda starpība ar ko sieviete nodarbojas, jo īpaši, ja viņai tas patīk... kā nekā mēs visi tā vai citādi esam prostitūtas, kuras pārdodas tam, kas vairāk maksā un savā ziņā katram no mums ir savs cenrādis... vai tā ir stundas likme, dienas likme vai mēneša likme
Importa topikā kādu brīdi būs klusums... iespējams...
Bet nu, tā kā prostitūtas nav nekādos profesiju klasifikatoros un viņu darbībai arī īsti piemeklēt NACE kodu nevar, tad saimnieciskos pakalpojumus viņas nesniedz Masāžistēm ir štruntīgāk...
Atšķirība no sievietes un maukas - sievietes visu sarežģī, zāģē , apvainojās, šantažē ar seksu, greizsirdīga un nekad nav vainīga , turpretī mauka- pilnīgi neko nesarežģī, klausa un dievina vīrieti, nekad neapvainojās un dot lielisku seksu, realizē vīrieša fantāzijas , nav greizsirdīga.
Viedāks teksts par sievietēm un maukām nav dzirdēts...
Eskorta meitene ar sviedros izmirkušu skorpiona dzeloni ir pakļausies pilnīgi visam. Tava pieredze nav svarīga, galvenais lai nerātnums sirdī un kabatiņās vējš nesvilpo, un lai mašīnīte nesalūst pa mūsu bedrēm. Labāk resns un sadonakts, nekā bagāts un vīrs. Tikai ģimeni man netaisi. Būšu Āgenskalnā aiz Lielā Staba parka, jebkurā laikā. Ja neceļu, pagaidi druscīt. Manu CV redzēsi manā stājā. Filmēt atļauju. Durvju kods ir 620. Mana mazā bedrīte gaida.šodien 12:22
Khmmmm.... Anri (maybe alexa) vajadzētu laikam uzorganizēt prostitūtu (šis nekādā veidā nonorāda uz paša anri nodarbošanos) arodbiedrību un cīnīties par viņu tiesībām, ja jau tik labi pārzin likumus
Anri (maybe alexa) padomā par to, ka šeit tiek apspriestas sievietes, kuras 99% gadījumu strādā zem pilnībā izdomāta vārda un faktiski ir tikai nikneims... Konkrēti personu dati šeit publicēti netiek, kā tikai numuri, kuri 99,99% gadījumu ir anonīmas priekšapmaksas mobilo sakaru kartes, kuras var kaut pēc stundas izmest miskastē un paņemt jaunu... Līdz ar to var secināt, ka šeit tiek apspriesti virtuāli personāži un īsti pierādīt, ka konkrēta persona ar konkrētu personas kodu tiek aizskarta nav iespējams... Protams, rakstīt sūdzības par goda un cieņas aizskaršanu VID vari, vari arī to pašu sūdzību uzrakstīt policijai, tikai fakts ir tāds, ka tās sūdzības tiks sakrāmētas plauktiņā un visdrīzāk tiks lasītas kolektīva tusiņos ierēkšanai par sūdzības iesniedzēju... Nu jā, vēl visdrīzāk no VID / policijas saņemsi vēstulīti, ka ir atteikts ierosināt krimināllietu, jo nav noziedzīga nodarījuma sastāva (attiecīgajā instancē šķiet, ka ir templeits šādām vēstulēm, jo pēc satura viņas visas ir vienādas - atšķiras tikai adresāts / iesniedzējs (reizēm aizmirst izmainīt tekstā pat to ) un datums )
Un vēl Anri - pārskrēju ar aci pa diagonāli pāri tam, ko iekopēji par likuma pantiem par goda un cieņas aizskaršanu - no iekopētā nākas secināt, ka tev būs jāpierāda to, ka neesi tāds / tāda kā par tevi šeit ir izteikušies... Vienu vārdu sakot ziepes, jo nāksies atdzīt, ka esi Alexa, nodarbojies ar prostitūciju, nāksies pierādīt to cik laba gultā esi un pēc tam vēl pārbaudītājiem radīsies jautājums - vai tava darbība atbilst likumam par prostitūcijas ierobežošanu vai kā viņš tur saucas... (vai ir dzeltenā karte, īpašums, kurā sniedz pakalpojumus ir tavs vai pati savā vārdā īrē u.c. jautājumi, kuri nebūt nebūs patīkami)
PS. Par taviem apgalvojumiem par to, ka sūdzība par goda un cieņas aizskaršanu ir / tiks iesniegta VID... Kāds velns parāvis VID ir sakars ar krimināllikuma pantu par goda un cieņas aizskaršanu???? Ja es saņemtu vēstuli no VID par to, ka man jāierodas sniegt paskaidrojumus par kāda / kādas goda un cieņas aizskaršanu, tad es noteikti to nopublicētu, lai citi var ierēkt
PPS. Un vispār šitas topiks ir par otrajām pusītēm, nevis attiecību skaidrošana starp tevi un moderu meiteni... Ir protams jautri palasīties visu šito sviestu, kurš pēdējās dienās ir panesies, bet nezinu vai īsti tu vēlētos šajā forumā kļūt par klaunu, kura cirks jau sen kā aizbraucis...
PPPS. Un vēl - iemācies pieņemt beidzot kritiku... No kritikas var izdarīt secinājumus un mainīt sevī to, kas tiek kritizēts... Šeit vēl nevienu komentāru neesmu manījis, kuru tiešām varētu pat aiz ausīm pievilkt pantam par goda un cieņas aizskaršanu, jo visi komenti ir no sērijas - biju, patika utt., biju nepatika utt. kas nepatika... Šīs ir cilvēku personīgās domas...
paklau es sapratu ka tev patīk ņemties ar DB, man te tāda sīka haltūriņa lietpratējam, jāpaņem no viena cita resursa viņu DB, un tā jaieintegrē esošā i-šopā. Pa lielam, mēs runājam par snifošanu, bet nu skriptu tak tu varētu uzbliezt pa dienu, ja tikai to māki darīt. A jautājuma cena 100Ls. Detaļas varam paspriest DM vai kaut kā savādāk, ja interesanti.
Kiker, par 100 zivtiņām tev spīd tikai atrast studentu tādam darbiņam. Sevi cienoši lietpratēji to par 100 lašiem nedarīs vai arī beigās būs garadarbs "indus technologies" labākajās tradīcijās
p.s. pirms paris gadiem viena biznesa seminara man viens diezgan turigs vecis ap gadiem 50 (mos vins pat figure seit ari) taa labi pateica- redzi, visas sitas sievietes- es varu dabut jebkuru, bet man ir zel, ka vairak nespeju izjust to, ko vareju izjust pirms gadiem 20, jo veseliba neatlauj. tapec- pisies, kamer esi jauns un nopisies tiktal, lai pec tam vecumdienas nav janozelo, ka esi kaut ko dzive palaidis garam
Kā naglai uz galvas! Viens no iemesliem kāpēc apmeklēju pērkamās meitenes... Pārējie iemesli - starp mīļāko un sievu laiku nesanāk dalīt darba režīma dēļ, turklāt mīļākajām ir nelāgs paradums zvanīt nelaikā, bet tajā pat laikā gribās dažādību seksā. Šobrīd gan esmu uz brīdi iestrēdzis valstī, kurā 150 zaļos par viduvēju seksu ar melnu nīlas iemītnieku nolikt roka neceļās līdz ar to būs laikam jāapsver doma ieviest mīļāko šeit.
Ierakstīts
Mani 5 centi... patiesībā kāda starpība ar ko sieviete nodarbojas, jo īpaši, ja viņai tas patīk... kā nekā mēs visi tā vai citādi esam prostitūtas, kuras pārdodas tam, kas vairāk maksā
un savā ziņā katram no mums ir savs cenrādis... vai tā ir stundas likme, dienas likme vai mēneša likme