Nepiekrītu visu zinošam, bezgala priecīgam un laimīgam komentetājam.
Meitenes meklē vecākus vīriešus, jo parasti, viņi ir laipnāki, zin ko grib un uz ko iet, arī dāsnaki. Tāpēc labāk apkalpot 35 gadīgu, kas uzvedās kā 25 gadīgs, bet kā viņš izskatās - otršķirīgi!
šādi būs korektāk? :) dāsnāki ir tipisks pērkamo meiteņu atslēgvārdiņš :D uzsvars, protams tiek likts uz šo pašu vārdu, viss pārējais ir sekundāri.
Tādos gadījumos 99% iespējamība ka tiek meklēts "papiks". Parasti tā dara strādājošās, kuras ir slinkas pēc savas natūras. Uzsēžas papikam uz astes, slauc no viņa piķi katru mēnesi, un viss viņām notiekās. Palikušais mazākums, ir vienkārši negatīvās pieredzes sekas ar pepsigalvām.Vot i viss.
Jā, publiski atvainojos par nezināšanu... pēdējā laikā tā stulbi sanāca, ka paretāk te ieklīdu...
Nerausties, mēs par tevi +1 iestādīsim tas lai tev mierinājumam, pagājušā tusiņa orģijas, bija gan tikai 2+2, bet nu šeithvz kas te būs, labak neko neplānošu.
Lobster, ņēgaņi valnu, es jūtu ka tas bus vēl viens xtras tusiņš ko mēs atcerēsimies vēl ilgu laiku.
Značit vsjo rišino! Papīru un rakstāmos paņemšu! Šovakar rakstīsim biznesa projektu. Saliksim kopā visas galviņas. Tā kā iznākumam jābūt uz visiem 100%. :D/>
Kŗapniek tā maziņā šodien i Rīgā? Moš viņu varam atvilkt?
Tikai veči bez obid, ja arī iznāks mums štukojamais, tad tā arī būs, ja nē, meitenes arī grib padiskutēt par foruma tālāko attīstības ceļu, kāpēc, lai mēs viņas ignorētu, ja tas ir viņu bizness.
Meitenes tikko prasīja, vai arī seksu mēs gribēšot uzreiz :rolleyes:/> :rolleyes:/> :rolleyes:/> :rolleyes:/> a kā es varu atbildēt par visiem, ja es eju kost, ne jau seksot. :D/>
tā teikt, ja jau kikers organizē, značit pārzvana visas savas tonnas zināmo personāžu, savādāk jau neviens pat uzprasīt nevar, bet bez meitenēm nav interesanti, a kas zin, moš haļavnais kniebiens, to ko parasti pērk... vot to ta.
šodien parunājos ar meitenēm rīt būs ka minimums divas, LOL karoče briest baigās blēņas. Būs mums i 2 meiteņu mīlestības šovs i tak daļee. :D ka tik nenorautos, foruma zināmi personāži, ne pie vienas neesmu bijis pats personīgi, gator tev būs visas iespējas izvērsties
Vispār meitenem būtu jāsaņemās, un jāpiesakās, savādāk mums jau sāks palikt neinteresanti, :D atputa mums meitene lepna, Lady arī, nu nekas, gan jau prarvjomsja. Iekost pa kādam mazajam vienalga savāksimies, tā ka pofig cik cilvēku, galvenias, lai kompānija laba.
l2012 paklau, lietotājs ANNA teicās, ka tu viņu baigi labi zinot, tā ir? Nu ja ir, tad viņam paskaidro, lai nestreso, neticu nevienam, ja personīgi neesmu pačekojis.
DM nemaz nerakstīšu, jo izlasot komentārus apzinos, ka pie "veco mēbeļu" kategorijas nepiederu... bet ierakstu šo spamu, lai mani sāktu atpazīt un varbūt pēc kāda laika arī es būšu pilntiesīgs "vecais dīvāns". Novēlu labu balli ar labu turpinājumu ;)/>
spamot nevajag, bet vajag iet pie meitenēm un te arī sakarīgu kaut ko iekomentēt. Mēbeles kuri te posto patstāvīgi, laikam ir bijuši ja ne pie puses, tad pie ļoti daudzām, kuras par TO prasa naudu, tāpēc arī forums pie dzīvības turās, i jaunie uzzin objektīvu infu, i vecie savā starpā apmainās ar svaigas gaļas kontaktiem. Tas kas man nepatīk, protams, daudzo miliču klātbūtne šajā forumā, vēlreiz un vēlreiz, jādomā par maksas abonomentu. Bet jautājums paliek atklāts.
jaasaak regulaari te spamoties lai mani akcepteetu meebelju baraa, jo zinu ka zinu te paariiti cilvju... bet ... :D/>
tu jau kautkur esi manīts pa forumu... bet nu OK, ne par to šoreiz stāsts.
Redz te jau lietotājs ANNA sacepies man jau pa galvu sasolīja, ja neņemšu uz tusiņu, bet kā jau viņam arī pateicu, ja viena manis sitiena nepietiks, gators pieliks punktu, ar nākošo, viņam tomēr cita svara kategorija, bet vispār mēs esam miermīlīgi. Tāpēc mums arī tā feiskontrole, nu negribam mēs mazgadīgos pepsigalvas barā, nebūs par ko parunāt un arī uzskati savādāki, tāpēc, lai ir tā kā ir.
Ņemot vēra visādu hvz personāžu izrādīto interesi par pasākumu, feiskontrole būs vēl žostkāka, un variet man DM rakstīt ko Jūs gribiet, man ir absolūti vienalga, tāpēc trusted members only...... ja kāds nav bijis mūsu tusiņos, tad lai atsaucas uz kādu personāžu kurš pateiks, ka šim uzticēties var, savādāk neies cauri. PEACE>
Ierakstīts
šādi būs korektāk?
:)
dāsnāki ir tipisks pērkamo meiteņu atslēgvārdiņš
:D uzsvars, protams tiek likts uz šo pašu vārdu, viss pārējais ir sekundāri.