Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kāpēc Izmantojat Eskorta/prostitūtu Pakalpojumus?
Ierakstīts

Dziesmas vārdi visiem daudz-maz vienādi! Kad man bija sieva, tad mētājos starp sievu un meitenēm, jo tām toč nesāpēja galva! Tagad, kad sievas nav, skraidu starp mīļāko un atkal meitenēm...bļin, nu mednieku instinkti baigi spiež....gribās visas nobaudīt un salīdzināt! Un viedi vārdi šie:

p.s. pirms paris gadiem viena biznesa seminara man viens diezgan turigs vecis ap gadiem 50 (mos vins pat figure seit ari) taa labi pateica- redzi, visas sitas sievietes- es varu dabut jebkuru, bet man ir zel, ka vairak nespeju izjust to, ko vareju izjust pirms gadiem 20, jo veseliba neatlauj. tapec- pisies, kamer esi jauns un nopisies tiktal, lai pec tam vecumdienas nav janozelo, ka esi kaut ko dzive palaidis garam ;)

Negribās vecumdienās kaut ko nožēlot....

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Nolēmu apskatīties, kāds kontingents tur grozās, pāris reizes nobraucu garām un kļuvu liecinieks, kā menti savāc vienu skuķi...kā šī kliedza, ka viņa tikai pastaigājas un šeit nepiestrādā! Divi menti privātdrēbēs rokas gandrīz šamai aiz muguras izgrieza! Tas nu tā...bēdīgi tur, lai gan vienreiz tur bija normāla meiča, kuru savācu! Stāstija, ka strādā lielveikalā kā apkopēja, uz Lienes ielu atnāk, savāc vienu klientu un pēc tam viss! Jāmin, ka nejutu alko smaku, duršanās pēdas uz auguma arī nemanīju! Augums gan bija labs, iesauļots...karoče, pretstats pārējām meitenēm! Aizvedu šo pēčāk uz mājas pusi! Kaut kad vēl esmu viņu manījis, taču nebija laika, domāju gan jau biki vēlāk! Skuju tur, jau bija pazudusi! Toč, atnāk, sagaida klientu un pazūd! Tā kā gadās arī kaut kas normāls tur!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.