Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (kazzz @ Nov 29 2004, 10:11 PM)
QUOTE (Bad Boy @ Nov 29 2004, 11:05 AM)
kazzz
Vai anglju valoda?
Jautaju, jo zinu, ka ir ari krievu versijas...
Principa man vakar vakara so to atsutija no MS press gramatam, ja nemalds tad tagad sanak pilns komplekts smile.gif
Ja ne.. zinasu kam pajautat wink.gif

nu ne jau kkiiniessu...... biggrin.gif

Nju... ka jau teicu ir ari Krievu valoda versijas... mad.gif

Rediģēja Bad Boy
Microsoft Press gramatas
Ierakstīts

70-290 - Ms Press - Managing and Maintaining a MS Windows Server 2003 Environment Training Kit.pdf

70-290 - Ms Press - MCSA-MCSE Self-Paced Training Kit - Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment.pdf

70-291 - Ms Press - Implementing Managing and Maintaining a MS Win Srvr 2K3 Net Inf Training Kit.pdf

70-293 - Ms Press - MCSE Self-Paced Training Kit (Exam 70-293) Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructur.pdf

70-294 - Ms Press - MCSE Self-Paced Training Kit (Exam 70-294); Planning, Implementing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure.pdf

Ja kadam ir , vai ari var dabut dotiet zinju, labak caur profilu uz manu @-mailu!!!

Ja ne tad PM.

p.S: Nepieciesamibas gadijuma varam vienoties ari par pdf gramatas cenu.

:(
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (butterfly @ Mar 16 2004, 06:19 PM)
a ljoti vienkaarshi - aizstiept prom rooteri dry.gif

butterfly Paldies par ideju ;o)

smile.gif))) Sitais ten ir labs risinajums smile.gif)))) Bet principa jauns routeris maksa ap 40 Ls...vismaz manai meitenie tads darba stav.. ij vsjo ok smile.gif

Tacu vel efektivaks risinajums butu parkniebt vadu kaut kur pa vidu starp kompi un routeri smile.gif Tiko attapos, ka te topiks par seksu un sludinajuiem bija...nevis par datoru tehnologijam... ehh darbs darbs smile.gif

Rediģēja Bad Boy
:(
Ierakstīts

QUOTE (butterfly @ Mar 16 2004, 06:13 PM)
Un neesmu sheit sen bijusi, jo gribeejaas vienu idiotu noshaut, kursh man tiiklu nojauca uz veselu meenesi. mad.gif

Intresanti, ka tas diez ir iespejams blink.gif

Groups
Ierakstīts

QUOTE (puisicc @ Mar 15 2004, 11:41 AM)
Vareetu proveet , bet neciesu ka blakus man kaads baardainis elso biggrin.gif

Nju bet tad tu atrodi sev kadu ne tik bardainu partneri un uz kuru ir patikami skatities smile.gif

8. MARC !
Ierakstīts

QUOTE (Jasirs @ Mar 8 2004, 04:22 PM)
Klau? jautaajums nav personisks un iipashi nepaaerdziivo, bet kaapeec vinja Tevi veel nav pametusi, nesaprotu.... ?

Ticesi, ja pateiksu, ka es esmu the best, kas automatiski nozime, ka citii vinas acis ir sliktaki.... tikai nepardzito ipashi un neuztver personiski smile.gif

Ja mans kalna "sleposanas pasakums" izdosies, tad jau varesi pameginat piesit vinai kanti... tacu domaju, ka sapratisi, kapec vinja nav mani pametusi.

Jautajums kapec es neesmu pmetis vinju laikam ari nebutu vieta, jo neesmu atradis nevienu citu sievieti sakarigaku un miljaku par savejo, ij vispar nebutu pat pareizi teikt, ka esmu kaut ko meklejis...

Ja pat i mekleju ko citu, tad tas drizak bija izklaidem, nevis kam nopietnam.

8. MARC !
Ierakstīts (rediģēts)

Nu taadaa gadiijumaa es Tev nedoshu, a to tieshaam jeelas palis un ne tikai luupas, bet arii domas!!! biggrin.gif

a to tieshaam jeelas palis.... (tas ta labi skaneja)

Da principa mans i neuzprasas...man ir sava meitene, ko buchot, ko sveikt un no ka sanemt buchas. A drugogo mne i ne nado tongue.gif

Rediģēja Bad Boy
Paris anjuki ;)
Ierakstīts

Cigaretes saiisina dziivi par 2 st. degviina pudela par 3st. darba diena par 8st. Sex pagarina par 3-5st. Nu tad dziivo un reekini liidzi !!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Teevs jautaa mazajam

Peeteriitim:

Peeterit, ko tu gribetu daavanaa uz savu dzimssanas dienu?

Peeteriits atbild:

Tamponus!

Teevs jautaa:

Kaapeec gan?

Peeteriits

Taapeec ka, tante reklaamaa teica, ka ar tiem var gan peldeet, gan jaat, gan

braukt ar skritullslidaam!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.