| QUOTE (butterfly @ Mar 16 2004, 06:19 PM) |
| a ljoti vienkaarshi - aizstiept prom rooteri |
butterfly Paldies par ideju ;o)
))) Sitais ten ir labs risinajums
)))) Bet principa jauns routeris maksa ap 40 Ls...vismaz manai meitenie tads darba stav.. ij vsjo ok ![]()
Tacu vel efektivaks risinajums butu parkniebt vadu kaut kur pa vidu starp kompi un routeri
Tiko attapos, ka te topiks par seksu un sludinajuiem bija...nevis par datoru tehnologijam... ehh darbs darbs ![]()
| QUOTE (butterfly @ Mar 16 2004, 06:13 PM) |
| Un neesmu sheit sen bijusi, jo gribeejaas vienu idiotu noshaut, kursh man tiiklu nojauca uz veselu meenesi. |
Intresanti, ka tas diez ir iespejams ![]()
| QUOTE (puisicc @ Mar 15 2004, 11:41 AM) |
| Vareetu proveet , bet neciesu ka blakus man kaads baardainis elso |
Nju bet tad tu atrodi sev kadu ne tik bardainu partneri un uz kuru ir patikami skatities ![]()
A potom ar skidinataju mazga ieksas
))
Bet izskatas jau labi... vel tik deretu login un paswordu ielikt
Rediģēja Bad Boy| QUOTE (Jasirs @ Mar 8 2004, 04:22 PM) |
| Klau? jautaajums nav personisks un iipashi nepaaerdziivo, bet kaapeec vinja Tevi veel nav pametusi, nesaprotu.... ? |
Ticesi, ja pateiksu, ka es esmu the best, kas automatiski nozime, ka citii vinas acis ir sliktaki.... tikai nepardzito ipashi un neuztver personiski ![]()
Ja mans kalna "sleposanas pasakums" izdosies, tad jau varesi pameginat piesit vinai kanti... tacu domaju, ka sapratisi, kapec vinja nav mani pametusi.
Jautajums kapec es neesmu pmetis vinju laikam ari nebutu vieta, jo neesmu atradis nevienu citu sievieti sakarigaku un miljaku par savejo, ij vispar nebutu pat pareizi teikt, ka esmu kaut ko meklejis...
Ja pat i mekleju ko citu, tad tas drizak bija izklaidem, nevis kam nopietnam.
Nu taadaa gadiijumaa es Tev nedoshu, a to tieshaam jeelas palis un ne tikai luupas, bet arii domas!!! ![]()
a to tieshaam jeelas palis.... (tas ta labi skaneja)
Da principa mans i neuzprasas...man ir sava meitene, ko buchot, ko sveikt un no ka sanemt buchas. A drugogo mne i ne nado ![]()
Sasha
Ka tik lupas jelas nepaliek visiem buchas dodot ![]()
Hje hjeee... ja zelta viduscels
Ir ir labie es tik tagad ta aizdomajos, sievietes meras ar krutim un viriesi ar locekljiem.. ciko jocigi saja pasaule tomer viss ir ![]()
kazzz
Mana skatijuma no a-c vel var siekaloties... (ari dzive) parejais jau ir abnormalijas un silikons, bet kurs tad tev izmerins tīika?
Rediģēja Bad Boy Redzets i`, tacu tiesam labs ![]()
Evalds
Ir ..ir labs... daatorikiem it ipasi.. zetons tev ![]()
| QUOTE (fuurija @ Feb 4 2004, 04:36 PM) |
| man shodien nav SVTO (sveshu viirieshu truukums organismaa) |
Nju re... gadijuma, ja bus, tad ir jau viens pretendents ![]()
Evald
Nju bet tak privati pamegini novienoties, mums visiem jau tas nav jazina... mosk fuurija ari neatteiks ![]()
mr xx
Baigs tu esi... list svesas pasta kastes ![]()
Cigaretes saiisina dziivi par 2 st. degviina pudela par 3st. darba diena par 8st. Sex pagarina par 3-5st. Nu tad dziivo un reekini liidzi !!! ![]()
![]()
![]()
Teevs jautaa mazajam
Peeteriitim:
Peeterit, ko tu gribetu daavanaa uz savu dzimssanas dienu?
Peeteriits atbild:
Tamponus!
Teevs jautaa:
Kaapeec gan?
Peeteriits
Taapeec ka, tante reklaamaa teica, ka ar tiem var gan peldeet, gan jaat, gan
braukt ar skritullslidaam!
Ierakstīts (rediģēts)
Vai anglju valoda?
Jautaju, jo zinu, ka ir ari krievu versijas...
Principa man vakar vakara so to atsutija no MS press gramatam, ja nemalds tad tagad sanak pilns komplekts
Ja ne.. zinasu kam pajautat
nu ne jau kkiiniessu......
Nju... ka jau teicu ir ari Krievu valoda versijas...